GTA 4 - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: GTA 4 - o hře jako takové
Dal jsem za krabici 25 liber a nelituju, ta hra je boží a hodně dlouhotrvající, každopádně mám skoro chuť si to koupit znova aby to jelo bez dvd : ).Ale odolám, snad vydaj patch co dvdcheck odstraní jako to udělali kluci z Bohemie v případě Army 2.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem kupoval GTA hned jak vyslo pekne za 1200 na Xzone, ale nelituju toho 
Paul: Co se tyce hrani bez DVD, tak to provozuju uz peknych par mesicu. Odkaz na upravenej LaunchGTAIV.exe s odstranenym DVD checkem jsem daval do threadu o technicke strance hry nekdy v unoru. Zduraznuju, ze to neni zadnej crack nebo neco podobnyho, ale soubor, kterej vydal oficialne Securom kvuli problemum nekterych hracu s overovanim media. Po par dnech ho ale stahl a ututlal to a moc se o tom nemluvilo (asi nejak prehlidli ze DVD check odstranuje uplne). Kazdopadne ho par lidi na gtaforums zachranilo a dalo zas na net - funguje bez potizi i s nejnovejsim patchem, jede MP, jede vsechno
Paul: Co se tyce hrani bez DVD, tak to provozuju uz peknych par mesicu. Odkaz na upravenej LaunchGTAIV.exe s odstranenym DVD checkem jsem daval do threadu o technicke strance hry nekdy v unoru. Zduraznuju, ze to neni zadnej crack nebo neco podobnyho, ale soubor, kterej vydal oficialne Securom kvuli problemum nekterych hracu s overovanim media. Po par dnech ho ale stahl a ututlal to a moc se o tom nemluvilo (asi nejak prehlidli ze DVD check odstranuje uplne). Kazdopadne ho par lidi na gtaforums zachranilo a dalo zas na net - funguje bez potizi i s nejnovejsim patchem, jede MP, jede vsechno
Kód: Vybrat vše
http://fs09n4.sendspace.com/dl/eda7883b78cd3c35e284e2b11ca12151/49904a052cb78f94/mffjgu/LaunchGTAIV.zipRyzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Jo, tak ten mi tenkrát nefungoval 
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Baneshee - no tak to mě po, protože o tomhle jsem věděl a taky jsem měl za to, že nefunguje.A co to, zkusil jsem ten tvůj a fakt to jede jak má. No bomba : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak mám sakra spustit GTA4 ze Steamu?
Resp tam problém není. Problém je s Windows Games LIVE.
Chce to po mě login a heslo na LIVE účet. Cajk, má ho tam. Prý že není GAMES LIVE účet na tomto účtu. Fajn. Prý jsem moc mladý. Hmmm... Založím další účet (sry, ale tu hru jsem si zaplatil) se správným věkem. A prý že v mé zemi není tato služba povolená! Fajn, tak dotřetice... Jenže nemůžu při registraci změnit zemi!!
Jak mám sakra zapnout ten LIVE aby jsem mohl savovat a dělat achievementy?
Opět se potvrzuje to, že pokud si hru sosnu a cracknu, tak mi vše funguje napoprvé bez jediného problému. Aneb přístup k zákazníkům je opravdu špatný.
Resp tam problém není. Problém je s Windows Games LIVE.
Chce to po mě login a heslo na LIVE účet. Cajk, má ho tam. Prý že není GAMES LIVE účet na tomto účtu. Fajn. Prý jsem moc mladý. Hmmm... Založím další účet (sry, ale tu hru jsem si zaplatil) se správným věkem. A prý že v mé zemi není tato služba povolená! Fajn, tak dotřetice... Jenže nemůžu při registraci změnit zemi!!
Jak mám sakra zapnout ten LIVE aby jsem mohl savovat a dělat achievementy?
Opět se potvrzuje to, že pokud si hru sosnu a cracknu, tak mi vše funguje napoprvé bez jediného problému. Aneb přístup k zákazníkům je opravdu špatný.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Stano K.
- Středně pokročilý

Budeš musieť aj po tretice sa registrovať a použiť takú krajinu kde je tá služba povolená, alebo si vytvor offline účet (savy a achievementy fungovať budú).
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Při registraci mi to nedovolí změnit zemi... leda přes proxy..
Jinak kde se zakládá offline účet? Nikde jsem to tam neviděl.
Jinak kde se zakládá offline účet? Nikde jsem to tam neviděl.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- Stano K.
- Středně pokročilý

Spustíš hru a stlačíš tlačítko home, tam zvolíš vytvoriť novú registráciu a next objaví sa text a v tom texte bude niečo písané o offline účte (modro a podčiarknuté) klikk a ďalej by to malo pýtať už iba nick a hotovo.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Díky moc 
Proč to je ale takhle debilní, to netuším :X.
Proč to je ale takhle debilní, to netuším :X.
- Stano K.
- Středně pokročilý

Ak by si to nenašiel tak: http://www.youtube.com/watch?v=4SeanxDO ... r_embedded
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jj našel jsem, díky.
- durod
- Středně pokročilý

- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já to s tou nepodporovanou zemí nechápu - mám tam nastavenou Českou republiku, mám to v češtině, mám to takhle už cca rok kdy jsem ten účet vytvářel, a funguje komplet všechno - achievementy, multiplayer, chat, prostě komplet funkcionalita a to ve všech 8smi hrách co vlastním (a co používaj Live). Jakto že mi to takhle jede a jiným ne?
- Stano K.
- Středně pokročilý

mňe to nefunguje, hra sa síce spustí ale po intru (pred menu) zostane obrazovka čiernaBaneshee píše:...Co se tyce hrani bez DVD...Kód: Vybrat vše
http://fs09n4.sendspace.com/dl/eda7883b78cd3c35e284e2b11ca12151/49904a052cb78f94/mffjgu/LaunchGTAIV.zip
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Tato hra mě ani po desítkách hodinách nepřástává překvapovat perfektními nápady. Např. postava toho buzíka, ktereho zná Nico z minulosti je fakt síla. Umírám smíchy když je na scéně, ty obrazy co má v pokoji...
. Mnoho misí nemá chybu. Např. únos dcery jednoho mafoše skrze inzerát na růžové auto. Jak mi slečinka strhávala volant za jízdy. No paráda. Nebo pohřeb Francise byl tradičně mafiánský. Všichni ho nesnášeli, ale stejně si museli na pohřbu "poplakat" a Nico, hlavní aktér, nesměl chybět. Ta zkažená rodinka nemá chybu. Následná přestřelka před kostelem byla perfektní. Už jen ta volba koho zabít, jakou hráč dostane se sniperkou v ruce neuvěřitelně přidá na síle celého gangsterského dobrodružství. GTA mě nikdy nebralo, ovšem 4ka je fantastická hra s filmovou atmosférou a konceptem. Nico Belic je jedna z nejlepších postav na herním poli vůbec a hráč si ho nemůže nezamilovat. Je to prostě mafiánský "čistič"(díky nezapomenutelnému filmu Leon, že můžu tento výraz použít
)jak se patří. To se dá říct i o dalších zkažených charakterech tého hry. Co by za takové postavy dalo mnoho filmů.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Lukike
- Začátečník

-
Paul píše:Já to s tou nepodporovanou zemí nechápu - mám tam nastavenou Českou republiku, mám to v češtině, mám to takhle už cca rok kdy jsem ten účet vytvářel, a funguje komplet všechno - achievementy, multiplayer, chat, prostě komplet funkcionalita a to ve všech 8smi hrách co vlastním (a co používaj Live). Jakto že mi to takhle jede a jiným ne?
Paul ked sa pozries na ucet socialclub tak tam budes mat zem UK alebo US,.tak to mame vcetci,,
Aj ja mam napr v profile v hre napisane Slovakia a idu mi achiementy a live savy atd
Z multiplayerom bol kusok problem kedze neposielaju aktivacny mail na cz,sk mail servery,takze som si musel vytvorit novy na gmail.com ale uz vse slape ako ma,...
NB Acer AS6935G Core 2 duo 2,26Ghz,320GB HDD,RAM 4GB,GeForce 9600 GT 512MB
NB Asus F2HF Celeron 1,8Ghz, 80GB HDD RAM 2GB
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já mám v Games for Windows Live ve hře uvedenou CZ a v Rockstar Social Club taky CZ. A jdou mi achievementy i MP. Ten Live účet jsem si ale registroval na USA, ale stejně se pak ve hře ukazuje CZ.Lukike píše:Paul ked sa pozries na ucet socialclub tak tam budes mat zem UK alebo US
- Lukike
- Začátečník

-
Tak to je zvlastne,...niekomu ak zada krajinu CZ tak mu nejde sa prihlasit a niekomu ide aj multiplayer
socialclub si z nas robi srandu asi heh
NB Acer AS6935G Core 2 duo 2,26Ghz,320GB HDD,RAM 4GB,GeForce 9600 GT 512MB
- heroik
- Začátečník

Tak to já zas musím odporovat
Koupil jsem si hru nedávno za 469,- a sem stastnej jak myska ze jsem to nekoupil kdyz to vyslo....Dodnes tech 469 kc lituji a rikam si kdybych to radsi prochlastal...a to ja nepiju
absolutni abstinent...Takovou kravinu jako je to Games LIVE nebo jak se to jmenuje sem fakt nevidel...cca 4 hodiny sem resil jak to zprovoznit, pak sem to hral asi tyden a dal jsem to bratrancovi bo me to nebavilo...jsem proste alergickej na neoptimalizovany engine a konzolove porty :X fakt hnus ta hra - jestli bylo nekdy GTA dobre, tak to bylo SA...vsechny dily o nicem
Cekal jsem trochu vic od GTA IV kdyz to byla tak ocekavana hra....
- Hlavson
- Začátečník

Tak ten problém s GFWL online mam taky.... na foru steamu je nějaký řešení, ale zkoušel jsem a nefunguje. Dejte vědět jestli vám to šlo...
1. Open an elevated command prompt (Start Orb > type cmd in the start search box and press ctrl+shift+enter)
2. Type 'netsh winsock reset'
3. Reboot your PC.
4. Open an elevated command prompt
5. Type 'netsh int ip reset resetlog.txt'
6. Reboot your PC.
7. Start the game, sign into Live.
EDIT: Vyřešeno, tak stačí zajít na http://www.xbox.com/en-US/live/countries.htm a registrovat se odsud. Uplně dole "click here"... registrujte se třeba jako kdyby jste byli z USA. Works for me

1. Open an elevated command prompt (Start Orb > type cmd in the start search box and press ctrl+shift+enter)
2. Type 'netsh winsock reset'
3. Reboot your PC.
4. Open an elevated command prompt
5. Type 'netsh int ip reset resetlog.txt'
6. Reboot your PC.
7. Start the game, sign into Live.
EDIT: Vyřešeno, tak stačí zajít na http://www.xbox.com/en-US/live/countries.htm a registrovat se odsud. Uplně dole "click here"... registrujte se třeba jako kdyby jste byli z USA. Works for me