Nefunkční bluetooth u notebooku Lenovo Win7
Moderátor: CageJ
- adriana202
- Nováček

-
Nefunkční bluetooth u notebooku Lenovo Win7
Dobrý den, potřebuji poradit s notebookem Lenovo G550. Při instalaci ovladače na bluetooth,které jsem stáhla z oficiálních stránek Lenova. Při instalaci nastane chyba při přidávání driveru do systému, nepřidají se mi Periferní zařízení Bluetooth,ale zbytek ovladačů se nainstaluje. Po instalaci se v ovládacích panelech neobjeví složka Bluetooth,zobrazí se pouze na hlavním panelu ve skrytých ikonách. Když na tuto ikonu kliknu pravým tlačítkem naskočí nabídka kde nelze nastavit zařízení ani nic jiného. Vyhledávání ostatních zařízení v okolí proběhne vždy neúspěšně, nic se nezobrazí. HID u notebooku fungují. Zkoušela sem několikrát přeinstalovat ovladače,ale výsledek byl vždy stejný.
- qsubt
- Nováček

-
Re: Nefunkční bluetooth u notebooku Lenovo Win7
ja bohuzel nemam radu pro moji predchudkyni, spis si prilozim polynko do ohne...
mam jiny - mozna podobny problem -
mam Win7, USB Digitus Bluetooth 2.0/2.1 EDR http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 6000000TZ5, a mobil Nokia
muj postup byl:
1. strcim USB BT do USB
2. na mobilu zapnu BT aktivni
3. na PC pridam zarizeni - najde to telef., zobrazi se kod na sparovani, ten natukam na tel., vse ok
4. chvilku to jakoby instaluje a pak..

pro uplnost jeste dodam obr system device

--
proste jakoby by nebyl ovladac, zkousel sem hledat na internetu, no nic sem nenasel.., a u samotneho usb bt neni podpora win7 psana. tak nejak nevim.
Zkousel sem stejny telef. i usb bt na jinem pc (s win xp) a tam to slo.
nejsem zrovna expert na IT.. tak dost tapu, nenapada nekoho neco?
mam jiny - mozna podobny problem -
mam Win7, USB Digitus Bluetooth 2.0/2.1 EDR http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 6000000TZ5, a mobil Nokia
muj postup byl:
1. strcim USB BT do USB
2. na mobilu zapnu BT aktivni
3. na PC pridam zarizeni - najde to telef., zobrazi se kod na sparovani, ten natukam na tel., vse ok
4. chvilku to jakoby instaluje a pak..

pro uplnost jeste dodam obr system device

--
proste jakoby by nebyl ovladac, zkousel sem hledat na internetu, no nic sem nenasel.., a u samotneho usb bt neni podpora win7 psana. tak nejak nevim.
Zkousel sem stejny telef. i usb bt na jinem pc (s win xp) a tam to slo.
nejsem zrovna expert na IT.. tak dost tapu, nenapada nekoho neco?
- ClonyXXL
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční bluetooth u notebooku Lenovo Win7
Teď jsem řešil skoro stejné na Dellu. Nejprve je potřeba rozhýbat Bluetooth. V mém případě jsem musel stáhnout ovladače od Dellu, nainstalovat, ale ještě to nebylo OK. Použil jsem Windows Update a ve volitelných aktualizacích se mi objevila ještě nějaká aktulizace pro můj wireles a bluetooth adaptér. Po aktualizaci byl bluetooth už OK.
Pak jsem ale potřeboval připojit telefon přes BT a tam jsem opět TĚŽCE NARAZIL právě zase na Periferní zařízení Bluetooth - tak jako ty.
Vyřešil jsem to takto - viz.
Snad ti to taky pomůže - dej vědět, jestli ano!
Zatím ahoj!
Pak jsem ale potřeboval připojit telefon přes BT a tam jsem opět TĚŽCE NARAZIL právě zase na Periferní zařízení Bluetooth - tak jako ty.
Vyřešil jsem to takto - viz.
Kód: Vybrat vše
http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?p=223994#223994Zatím ahoj!