ffdshows a MPC HC 64x

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
slipknotman
Začátečník
Začátečník

ffdshows a MPC HC 64x

Příspěvek od slipknotman »

Měl bych takový problém. Nemůžu donutit media player classic hc, aby používal ffdshows filtr. Normálně bych zkusil v nastavení, v záložce "externí filtry" přidat ffdshows filtr. Bohužel se mi v nabídce externích filtrů ffdshows ani neobjeví. Nevíte jak ten přehrávač donutit aby ho používal? Normálně bych se spokojil s interními filtry toho přehrávače, ale rád bych použil dekoder titulků který ffdshows používá. A taky mi overlay render renderuje kostičkovanej obraz. Doufám že když použiji ffdshows filtr tak se to zpraví. Zajímavý ale je, že když jsem použil původní MPC (ne mpc hc), tak se ffdshows při přehrávání normálně používal a render overlay mi renderoval normální vyhlazenej obraz, bohůžel jelikož používám win7, tak se mi vypnulo aero. To se mi ale u MPC HC nestává.
Máte zájem o seriózní test vašeho IQ?
http://cz.iq-test.eu/#562085i
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ffdshows a MPC HC 64x

Příspěvek od myom »

*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
slipknotman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od slipknotman »

Díky, už to jede. Jinak bych se chtěl zeptat. Je normální že se mi video s EVR renderem pří přetahování, či zvětšování pan scanu trhá? Je to vlastnost toho renderu, nebo je někde chyba?
Máte zájem o seriózní test vašeho IQ?
http://cz.iq-test.eu/#562085i
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

slipknotman píše:Díky, už to jede. Jinak bych se chtěl zeptat. Je normální že se mi video s EVR renderem pří přetahování, či zvětšování pan scanu trhá? Je to vlastnost toho renderu, nebo je někde chyba?
Tenhle bug byl odstranen v nejnovejsi verzi MPC HC, stahni a zkus z http://mpc-hc.sourceforge.net/

jinak jsem updatnul topic http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=55&t=149590 ohledne titulku v MPC HC a jak to vlastne cele nastavit najdete v odkazu v danem topicu...
Naposledy upravil(a) vesna dne stř 6. led 2010, 21:47, celkem upraveno 2 x.
Procak> AMD Phenom II X4 945 Deneb 3.0GHz (default) + chladic CM Hyper 212 Deska> GA-MA790GP-DS4H + bios F6 Pameti> Hyper-X 1066Mhz(na 800Mhz) DDR2 8GB Grafika> GeForce 8800GTS 512 (default) Disky> (1x) SSD OCZ Vertex 60GB -samozrejme system (1x) Samsung HD154UI 1,5TB (1x) Samsung 1TB HD103UJ (1x) Seagate 1,5TB ST31500341AS Zdroj> Corsair HX750 Zvuk> Xonar DX + Logitech Z-5400 Digital 5.1 THX Klavesnice> Logitech Cordless Desktop Wave Pro Monitor> LCD ViewSonic VX2025wm a LG W2600HP-BF Case> Lian Li PC-V2110 OS> Windows 7 Ultimate 64bit Notas> Dell X1
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

vesna: díky za podnětné linky, konkrétně akcelerace přes CUDA je libůstka. jen nevím proč nelinkuješ jako všichni ostatní, ale jen podtrženým neaktivním textem :?
ignorelist: kremrole a dezoláti
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

zombux píše:vesna: díky za podnětné linky, konkrétně akcelerace přes CUDA je libůstka. jen nevím proč nelinkuješ jako všichni ostatní, ale jen podtrženým neaktivním textem :?
Opraveno :roll:
Procak> AMD Phenom II X4 945 Deneb 3.0GHz (default) + chladic CM Hyper 212 Deska> GA-MA790GP-DS4H + bios F6 Pameti> Hyper-X 1066Mhz(na 800Mhz) DDR2 8GB Grafika> GeForce 8800GTS 512 (default) Disky> (1x) SSD OCZ Vertex 60GB -samozrejme system (1x) Samsung HD154UI 1,5TB (1x) Samsung 1TB HD103UJ (1x) Seagate 1,5TB ST31500341AS Zdroj> Corsair HX750 Zvuk> Xonar DX + Logitech Z-5400 Digital 5.1 THX Klavesnice> Logitech Cordless Desktop Wave Pro Monitor> LCD ViewSonic VX2025wm a LG W2600HP-BF Case> Lian Li PC-V2110 OS> Windows 7 Ultimate 64bit Notas> Dell X1
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“