Neviditelná složka

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
zblamak
Začátečník
Začátečník

Neviditelná složka

Příspěvek od zblamak »

Zdravím, naprosto nechápu, jak se to mohlo stát, ale zmizela mně složka. Včera jsem vypnul PC a dobrý, ráno zapnu a složka tam není. Na disku jsem ještě další 2 složky, jejichž součet nedává zaplnění disku, který ukazují windows. Nesedí to +- o 200Mb. Tato velikost by seděla právě na zmizelou složku. Navíc v té složce bylo pozadí, které nadále funguje=doufám, že složka není smazaná. Když dám zobrezaní skrytých a systémových souborů, tak tam taky není. Nemáte někdo nějákou radu?? děkuji předem;-)
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Neviditelná složka

Příspěvek od ^Paja^ »

nainstaluj si TotalCommander a v nastaveni si dej zobrazeni skrytych a systemovych souboru a pak v nem projdi cely disk jestli to tam neakde je tak TCMD to uvidi
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
zblamak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zblamak »

Ten opravdu nic nenašel-zkoušel jsem to i přes Windows průzkumníka...
zblamak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zblamak »

Vyřešeno Recuvou;-)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Mně sice nemizí u W7 složky, ale ikony z plochy (zhruba tak jednou za měsíc) - nechápu důvod...
Zpravidla jsou to duplicitní ikony z nabídky "Hry". :|

Sice mám podezření na PerfectDisk 10, nicméně to prý opravila verze PD 10.124, kterou používám... Asi ne, nebo je chyba někde jinde...
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“