Jelikoz jsem v tomhle temer laik timto prosim jestli by mi s timto nekdo nechtel pomoct nebo poradit jestli je mozny to pretaktovat tak abych mel stalych 250 a jestli jo tak kde bych k tomu mohl najit navod.Dekuji za jakekoliv pomoc pri reseni meho problemu
9600GT rady pri taktovaní
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- elfik.
- Nováček

-
9600GT rady pri taktovaní
Mam 4-jadro procesor RAM 2GB Hraju hodne online hru pomerne starou COD2 a mam temer stalych 250FPS a chtel bych je pomoci pretaktovani grafiky ustalit aby to furt neskakalo pro taktovani teto graficke karty jsem se docetl take tady http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... 12?start=4
Jelikoz jsem v tomhle temer laik timto prosim jestli by mi s timto nekdo nechtel pomoct nebo poradit jestli je mozny to pretaktovat tak abych mel stalych 250 a jestli jo tak kde bych k tomu mohl najit navod.Dekuji za jakekoliv pomoc pri reseni meho problemu
Naposledy upravil(a) barco dne pát 25. pro 2009, 16:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Presun do adekvátnej podsekcie + úprava nadpisu.
Důvod: Presun do adekvátnej podsekcie + úprava nadpisu.
- barco
- Středně pokročilý

Re: 9600GT rady pri taktovaní
GF 9600GT (G94) - teploty, napájení, taktování a RivaTuner - FAQ + Návody Ti určite pomôžu. 
Nabudúce treba použiť funkciu Hledat.
Nabudúce treba použiť funkciu Hledat.
.
- facility
- Začátečník

-
Re: 9600GT rady pri taktovaní
imho stalych 250 fps ...??? no neviem mozna nejak nastavit "v-sync"elfik. píše:Mam 4-jadro procesor RAM 2GB Hraju hodne online hru pomerne starou COD2 a mam temer stalych 250FPS a chtel bych je pomoci pretaktovani grafiky ustalit aby to furt neskakalo pro taktovani teto graficke karty jsem se docetl take tady http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... 12?start=4
Dalej je na OC moznost ....zvysit v biosu Pci-e frekvenciu....
trick to boost the GeForce 9600GT