CS 1.6 - po přechodu na Win7 lagy a vysoký ping
Moderátor: Baneshee
- jablon
- Nováček

-
CS 1.6 - po přechodu na Win7 lagy a vysoký ping
Ahoj, driv sem hraval CSko bez problemu, ted mam windows 7 a mam beustale ping okolo 170 a strasny lagy (2,9mhz; 2GB RAM; NVIDIA GeForce 7600 ). takze bych rad vedel jestli s tim neco muzu udelat???
Naposledy upravil(a) Thellwin dne pon 28. pro 2009, 12:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název threadu
Důvod: upraven název threadu
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: lagy v CS 1,6
Tezko poradit.
Vypnout veskery P2P bordel, projet antivirem, ...
Vypnout veskery P2P bordel, projet antivirem, ...
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Přesně tohle jsem řešil, když jsem hrával ještě wowko... V xp pohoda kolem 30ms, win7 300-500ms. V první řadě si musíš být 100% jistý, že to není tvým připojením/routerem/firewallem atd... Pokud to určitě není tím, tak jsem to vyřešil následovně: (upravují se tam registry, takže to děláš na vlastní nebezpečí!!!):

Btw překládat to nehodlám, kdyby to náhodou někdo chtěl česky
Po tomhle jsem ještě povolil více tcp připojení, ale to už podle mě nemá vliv. Po tom se mi ping vrátil zase na normální. V css mám teď ping 4ms a víc, v team fortress 2 15ms a víc, záleží na serveru... Taky nejsem jediný kdo to zkoušel, je toho plný internet1. From a command prompt run “regedit”
2. Browse to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Tcpip\Parameters\Interfaces
3. Browse the items under interfaces until you find one that has an IPAddress entry matching the network interface you want to affect
4. Right-click on the interface and select New > DWORD (32-bit) Value, name it “TcpAckFrequency”
5. Right-click the new TcpAckFrequency value and select Modify, enter “1″ (Hexadecimal radio button should be selected)
6. Right-click on the interface and select New > DWORD (32-bit) Value, name it “TCPNoDelay” (note that TCP is all uppercase this time - that’s intentional)
7. Right-click the new TCPNoDelay value and select Modify, enter “1″ (Hexadecimal radio button should be selected)
8. Verify that both TcpAckFrequency and TCPNoDelay now show up in the adapter’s property list with types REG_DWORD and values 0×00000001
9. Exit regedit, restart
Btw překládat to nehodlám, kdyby to náhodou někdo chtěl česky
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- jablon
- Nováček

-
dik za rady...