S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Příspěvek od Vacil »

německy? sem měl dojem že druhej jazyk je ruština.

Jinak nevim co přesně myslíš tim mluvenim během hraní, ale já si stahnul češtinu od stalker.scorpions.cz a je mnohem lepší než ta oficiální, sou přeložený i videa a mam dojem že i to tvoje mluvení během hraní :-)

Ke stažení Tady

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Ladefeto
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladefeto »

á o myslel tak, že německy se učim, ne že to mám v s německym dabingem. a díky za tu češtinu, jdu to zkusit
little jacob
Nováček
Nováček

Příspěvek od little jacob »

jayjayos píše:Háááá :D už jsem to našel!!!

Takže abych se cítil užitečně - malý návod:

Nářadí na základní vylepšení: Zaton - Pila (v podkroví)
Nářadí na lepší vylepšení: Zaton - Dilny rozvodny (jsou tam žoldáci, dá se s nima mluvit, ale daj se taky vystřílet :D)
Nářadí na jemnou kalibraci: Pripjať - Staré servisní středisko, je to myslim první patro a bacha je tam ten hnusnej skřet co vyčerpá a hodí po vás všechno - naštěstí stačí 2 střely z Gausovky :)

A ještě přidam dotaz - Nevíte jak se dostat pod to Ruský kolo v Pripjati? - Měla by tam bejt Oáza, ale je to za plotem, je třeba najít někde tunel??

Ta oáza neni pod ruskym kolem ke kterýmu se v CoP nedostaneš je to v lokaci Jupiter přesně jak sew do ní dostat je tady http://www.dailymotion.com/video/xaqd23 ... videogames hlavně sleduj jak to projít

A kdyby si chtěl k ruskýmu kolu tak bys musel od kina jít do leva pár set metrů a pak by ses dostal na náměstí a ruský kolo je kousek nad nim ale ve hře se tam asi nedostaneš k čemu by ho dělali
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Obtížnost se mi zdá opět docela nevyvážená, hlavně když mě asi po 15 minutách hraní zabije smečka psů, protože zbraně jsou neúčinné a nábojů málo.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ten kratší AK je zoufalost
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

jeste posledni ukol a mam vse splněno mam snad vsechna vyznamenani :-) jelikoz uz si nevim rady tak me reknite kde najdi ty 3 přátelé a toho Žolíka diky
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

Cawte,hram tohto stalkera a neviem cim to je ale este som sa nestretol s SUNSHAFT ten vychod slnka(tie slnecne paprsky) v clear sky mi fajen sli ale v tejto hre som to nezazil,este nie som v pripyati len v Janove,neviem proste preco mi to nejde ,hram to na zostave v podpise. A inak ked som skusal benchmark tejto hry tak tam to demo so sunshaftom slo,tak neviem.Mam Cz verziu.
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

little jacob píše:
jayjayos píše:Háááá :D už jsem to našel!!!

Takže abych se cítil užitečně - malý návod:

Nářadí na základní vylepšení: Zaton - Pila (v podkroví)
Nářadí na lepší vylepšení: Zaton - Dilny rozvodny (jsou tam žoldáci, dá se s nima mluvit, ale daj se taky vystřílet :D)
Nářadí na jemnou kalibraci: Pripjať - Staré servisní středisko, je to myslim první patro a bacha je tam ten hnusnej skřet co vyčerpá a hodí po vás všechno - naštěstí stačí 2 střely z Gausovky :)

A ještě přidam dotaz - Nevíte jak se dostat pod to Ruský kolo v Pripjati? - Měla by tam bejt Oáza, ale je to za plotem, je třeba najít někde tunel??

Ta oáza neni pod ruskym kolem ke kterýmu se v CoP nedostaneš je to v lokaci Jupiter přesně jak sew do ní dostat je tady http://www.dailymotion.com/video/xaqd23 ... videogames hlavně sleduj jak to projít

A kdyby si chtěl k ruskýmu kolu tak bys musel od kina jít do leva pár set metrů a pak by ses dostal na náměstí a ruský kolo je kousek nad nim ale ve hře se tam asi nedostaneš k čemu by ho dělali

tech naradi je tam vice, ja nasel jedno i v te tovarne co je pod ni cesat do pripyate. podle me toho bude vic, ale to kalibracni nikde, jen asi v te pripyati jak pises :-(

paanove btw: jak se sakrys dostanu do te oazy ? uz jsem cestu obevil davno ale nemuzu se dostat pres ten hlavolam s temi poli. prochazel jsem dycky tak ze jsem jim v dane rade prosel ale to pomohlo jen u 2. ted uz mam silove pole 3 ale uplne jinak nez na tom videu o neco vys...zkousel jsem ruzne kombinace v prochazeni ale furt nic. nemusim byt za neco odmeneny necim ze se tam muzu dostat? napr nejaky artefakt nebo tak?
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Jo, obě dvě kalibrační sady sou až v Pripyati (screen)

Jinak nevim na jaký video o procházení tim "hlavolamem" ses koukal, ale já sem to normálně prošel - Video s tim, že ty "brány" mezi sloupama se vygenerujou náhodně při startu hry, takže je budeš mít asi jinde.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Včera jsem vlezl (u kolejí nedaleko od vrtulníku v minovém poli) do nějakých podzemních prostor a asi pět minut jsem to tam procházel, než jsem zjistil, že se to neustále opakuje. Byl tam někdo a dostal se nějak ven?
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

oneill_sx1 píše:Včera jsem vlezl (u kolejí nedaleko od vrtulníku v minovém poli) do nějakých podzemních prostor a asi pět minut jsem to tam procházel, než jsem zjistil, že se to neustále opakuje. Byl tam někdo a dostal se nějak ven?
Mám takové tušení že se blížíš k oáze :) . viz výše můj odkaz
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

jj oaza :-)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Říkal jsem si, že to bude nějaký hlavolam s těma padajícíma hvězdičkama, ale že bych se dostal do oázy, to mě nenapadlo.

Tak jsem to tam prošel, našel tenhle artefakt, který jsem pak stejně dal vědci.
Obrázek
Naposledy upravil(a) oneill_sx1 dne pát 1. led 2010, 16:57, celkem upraveno 1 x.
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

do oazy jsem se teda dostal ale cekal jsem ze ten artefakt bude teda lepsi :-D jo jinak nevite nekdo jestli a jak se da pouzit baterie ktera cerpa energgi z artefaktu blesk? klikam vsude mozne ale na nic jsem neprisel
Tronf_q7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tronf_q7 »

:shock: Prosím priblížte mi naradie na lepší vylepšení: Zaton ? kde je ???
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Nechápu - v každý ze dvou posledních stran sem ten obrázek na nástroje pro techniky dával a stejně se někdo ještě zeptá...

jayjayos
Nováček
Nováček

Příspěvek od jayjayos »

NEZNALEC píše:do oazy jsem se teda dostal ale cekal jsem ze ten artefakt bude teda lepsi :-D jo jinak nevite nekdo jestli a jak se da pouzit baterie ktera cerpa energgi z artefaktu blesk? klikam vsude mozne ale na nic jsem neprisel

Je to náboj do gaussovy pušky - hráč se k ní dostane začátkem pripjati a doporučuju jí co nejrychlejš zprovoznit, hra je s ní o dost snažší :)
Biosta TPower I45 Core 2 Quad Q9550@3.7Ghz 1.35V 6GB A-DATA EE@1044Mhz 5-5-5-15 2T 2.16V 2xHD5870@950/5200 CrossfireX 2x Samsung Spinpoint F1 640GB RAID_0 + Externí 160GB Seasonic X-750 750W Win 7 64bit
jayjayos
Nováček
Nováček

Příspěvek od jayjayos »

oneill_sx1 píše:Obtížnost se mi zdá opět docela nevyvážená, hlavně když mě asi po 15 minutách hraní zabije smečka psů, protože zbraně jsou neúčinné a nábojů málo.
dyt je to stalker :D, když to nejde zabít, je třeba zdrhat!
Biosta TPower I45 Core 2 Quad Q9550@3.7Ghz 1.35V 6GB A-DATA EE@1044Mhz 5-5-5-15 2T 2.16V 2xHD5870@950/5200 CrossfireX 2x Samsung Spinpoint F1 640GB RAID_0 + Externí 160GB Seasonic X-750 750W Win 7 64bit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“