Jinak nevim co přesně myslíš tim mluvenim během hraní, ale já si stahnul češtinu od stalker.scorpions.cz a je mnohem lepší než ta oficiální, sou přeložený i videa a mam dojem že i to tvoje mluvení během hraní
Ke stažení Tady
Moderátor: Baneshee

jayjayos píše:Hááááuž jsem to našel!!!
Takže abych se cítil užitečně - malý návod:
Nářadí na základní vylepšení: Zaton - Pila (v podkroví)
Nářadí na lepší vylepšení: Zaton - Dilny rozvodny (jsou tam žoldáci, dá se s nima mluvit, ale daj se taky vystřílet)
Nářadí na jemnou kalibraci: Pripjať - Staré servisní středisko, je to myslim první patro a bacha je tam ten hnusnej skřet co vyčerpá a hodí po vás všechno - naštěstí stačí 2 střely z Gausovky
A ještě přidam dotaz - Nevíte jak se dostat pod to Ruský kolo v Pripjati? - Měla by tam bejt Oáza, ale je to za plotem, je třeba najít někde tunel??

little jacob píše:jayjayos píše:Hááááuž jsem to našel!!!
Takže abych se cítil užitečně - malý návod:
Nářadí na základní vylepšení: Zaton - Pila (v podkroví)
Nářadí na lepší vylepšení: Zaton - Dilny rozvodny (jsou tam žoldáci, dá se s nima mluvit, ale daj se taky vystřílet)
Nářadí na jemnou kalibraci: Pripjať - Staré servisní středisko, je to myslim první patro a bacha je tam ten hnusnej skřet co vyčerpá a hodí po vás všechno - naštěstí stačí 2 střely z Gausovky
A ještě přidam dotaz - Nevíte jak se dostat pod to Ruský kolo v Pripjati? - Měla by tam bejt Oáza, ale je to za plotem, je třeba najít někde tunel??
Ta oáza neni pod ruskym kolem ke kterýmu se v CoP nedostaneš je to v lokaci Jupiter přesně jak sew do ní dostat je tady http://www.dailymotion.com/video/xaqd23 ... videogames hlavně sleduj jak to projít
A kdyby si chtěl k ruskýmu kolu tak bys musel od kina jít do leva pár set metrů a pak by ses dostal na náměstí a ruský kolo je kousek nad nim ale ve hře se tam asi nedostaneš k čemu by ho dělali

Mám takové tušení že se blížíš k oázeoneill_sx1 píše:Včera jsem vlezl (u kolejí nedaleko od vrtulníku v minovém poli) do nějakých podzemních prostor a asi pět minut jsem to tam procházel, než jsem zjistil, že se to neustále opakuje. Byl tam někdo a dostal se nějak ven?

NEZNALEC píše:do oazy jsem se teda dostal ale cekal jsem ze ten artefakt bude teda lepsijo jinak nevite nekdo jestli a jak se da pouzit baterie ktera cerpa energgi z artefaktu blesk? klikam vsude mozne ale na nic jsem neprisel

dyt je to stalkeroneill_sx1 píše:Obtížnost se mi zdá opět docela nevyvážená, hlavně když mě asi po 15 minutách hraní zabije smečka psů, protože zbraně jsou neúčinné a nábojů málo.