Ať dělám cokoliv, aktualizuju, znovu spouštím konzolu i po restartu je stav stále stejný
Windows 7 nepřipojí disk
Moderátor: Loki5567
- jjh
- Nováček

-
Windows 7 nepřipojí disk
Starší instalace RC2 vidí všechny disky, ale nová instalace finální verze nepřipojí jeden disk (každá instalace je na jiném disku). Správce disků ho sice vidí, ale v pravém poli vypisuje jen jeho kapacitu. při pokusu přiřadit písmeno nebo zjistit vlastnosti vypíše správce: Operace se nezdařila, protože zobrazení konzoly Správa disků není aktuální. Aktualizujte zobrazení pomocí aktualizační úlohy. Pokud potíže potrvají, zavřete konzolu Správa disků a znovu ji spusťte nebo restartujte počítač.
Ať dělám cokoliv, aktualizuju, znovu spouštím konzolu i po restartu je stav stále stejný
- rapman
- Nováček

-
Re: Windows 7 nepřipojí disk
Deje se mi to same s externim diskem, dostavam presne stejnou hlasku, co s tim? Na jinem PC s windows 7 je tento disk OK.
- actionboy
- Nováček

Stejný problém zde. 
- rapman
- Nováček

-
tak jsem trochu laboroval, a zjistil jsem, ze zaroven vidim nezname zarizeni ve spravci zarizeni.
Zjistil jsem ze tohle zarizeni je Genereic volume, tak jsem dal na to zarizeni aktualizovat ovladac, rucne vybral cestu k c:\Windows\inf , windows si nasly svuj ovladac a od te doby disk funguje.
Zjistil jsem ze tohle zarizeni je Genereic volume, tak jsem dal na to zarizeni aktualizovat ovladac, rucne vybral cestu k c:\Windows\inf , windows si nasly svuj ovladac a od te doby disk funguje.