Uvaha o jake GK
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- houmran
- Začátečník

Uvaha o jake GK
Mam doma ATI 3870 a mam prez dvi - hdmi pripojenou Plazmu.Ovsem potrebuju si pustit zvuk prez opt.kabel ze zvukovky do reciveru ale pokud je u ati povolena HD zvukovka gk tak nemaka.Zkousel jsem i vystup z plazmy ale to memaka dd nebo dts pripada mi to ze ati v te prechodce z dvi na hdmi nepropousti hdmi dd nebo dts.Nevim tedy zda koupit kvuli tomuto problemu ATI nebo NVIDIA?Ma PC v obyvaku a nechci porad prepinat zvukovky v pc ..... znate tedy reseni jak z toho ....????
Procesor :Intel Pentium Core2Duo 8200 !!!!!! ,ATI 3870,základna Gigabyte ,Ram 2x1GB a-data,USB DVB-T LifeView,LCD DELL 19",HDD 2x500GB,Wi-Fi 512/256,
- beardie
- Středně pokročilý

Re: Uvaha o jake GK
pouzivas originalnu redukciu od ATi DVI->HDMI? podla toho co pises, mas len DVI->HDMI kabel, s tym ti zvuk nepojde
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- houmran
- Začátečník

Re: Uvaha o jake GK
mam origos dvi-hdmi mozna jsem to spatne napsal ale prez redukci zvuk bezi v plazme,ovsem kdyz z plazmi jedu optikou do reciveru tak reciver nevidi ten zvuk dd nebo dts
Procesor :Intel Pentium Core2Duo 8200 !!!!!! ,ATI 3870,základna Gigabyte ,Ram 2x1GB a-data,USB DVB-T LifeView,LCD DELL 19",HDD 2x500GB,Wi-Fi 512/256,