Komunikační servery-pískání v uších
Moderátor: CageJ
- fingy
- Nováček

-
Komunikační servery-pískání v uších
Hi,
Když spustím jakýkoliv komunikační program (Ventrilo,Teamspeak,Mumble) na nových USB sluchátkách (http://www.acent.cz/DetailPage.asp?CatID=288&DPG=49920) ,spustí se ve sluchátkách nepříjemné a hlasité pískání v uších.Na starých,které byly na jacka to nikdy nedělalo.Nastavení zvukovky (v softwaru od výrobce) i teamspeaku jsem vrtal už nějakou tu dobu.
Nemáte někdo podobné zkušenosti?
scr: http://s2.imgupload.cz/img/126668/ZoqYu/deskop.jpg
Když spustím jakýkoliv komunikační program (Ventrilo,Teamspeak,Mumble) na nových USB sluchátkách (http://www.acent.cz/DetailPage.asp?CatID=288&DPG=49920) ,spustí se ve sluchátkách nepříjemné a hlasité pískání v uších.Na starých,které byly na jacka to nikdy nedělalo.Nastavení zvukovky (v softwaru od výrobce) i teamspeaku jsem vrtal už nějakou tu dobu.
Nemáte někdo podobné zkušenosti?
scr: http://s2.imgupload.cz/img/126668/ZoqYu/deskop.jpg
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: Komunikační servery-pískání v uších
zkus jiny USB port - idelane primo zezadu na desce. zvlast pokud pouzivas port vyvedeny dopredu
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- fingy
- Nováček

-
to jsem už zkoušel,bohužel bez výsledku.wallot píše:zkus jiny USB port - idelane primo zezadu na desce. zvlast pokud pouzivas port vyvedeny dopredu
- wallot
- Středně pokročilý

-
kdyz das na mikrofon MUTE piska to stale?
meni se hlasitost piskani kdyz menis hlasitost mikrofonu?
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- fingy
- Nováček

-
ANOwallot píše:kdyz das na mikrofon MUTE piska to stale?
NE
- Expl0iT
- Nováček

-
Jestli se mohu připojit, zrovna dnes se mi stal stejný problém, mám taky C media software na zvuk a mikrofon mi začal taky pískatwallot píše:kdyz das na mikrofon MUTE piska to stale?
a odpověď na vaše otázky je
ANO
ANO - takže mohlo by být něco jinak ? Děkuji za jakoukoliv pomoc
- wallot
- Středně pokročilý

-
zkusit jinem PC aby se vyloucil problem PC
pokud bude je jasne ze jeto HW ci SW sluchatek.
- fingy
- Nováček

-
mám doma HP Compaq 615,na něm to dělá též.. = software - OK.wallot píše:zkusit jinem PC aby se vyloucil problem PC
- wallot
- Středně pokročilý

-
tak pokud se to deje na vsech sluchatkach tak bych je reklamoval, to neni normalni ani u takove pseudo znacky jako je trust (aspon teda co se tyce audia)
- Expl0iT
- Nováček

-
wallot píše:tak pokud se to deje na vsech sluchatkach tak bych je reklamoval, to neni normalni ani u takove pseudo znacky jako je trust (aspon teda co se tyce audia)
Nevíte v čem by mohl být problem u mě ? Mě se hlasitost zvyšuje i když zvyšuju hlasitost mikrofonu, nevíte co s tím ? díky
- fingy
- Nováček

-
bohužel záruku nemám.nenapadá tě ještě nějaká program přes který by se dalo týmově komunikovat?třeba na skypu mi to nehučí,ale ten bere hodně procesů a pak se s tím hra seká.wallot píše:tak pokud se to deje na vsech sluchatkach tak bych je reklamoval, to neni normalni ani u takove pseudo znacky jako je trust (aspon teda co se tyce audia)