ASUS EAH5750 - ATI HD5750 - nenaběhne pc
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Areg
- Nováček

-
ASUS EAH5750 - ATI HD5750 - nenaběhne pc
Zdravím,
před týdnem jsem si sestavil nový počítač. Všechno fungovalo a pracovalo jak mělo, až do teď. Po asi hodinovém hraní Call of Duty Modern Warfare 2 se mi počítač vypnul. Po zapnutí mi nic nanaběhne. Hrál jsem průběžně celý týden a to i déle než hodinu.Zajímalo by mě, jestli nějak můžu zjistit funkčnost GK, popřípadě jestli by reklamace byla oprávněná. Žádným způsobem jsem kartu netaktoval. Mám win XP a tento počítač: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... F9I01HDI01
před týdnem jsem si sestavil nový počítač. Všechno fungovalo a pracovalo jak mělo, až do teď. Po asi hodinovém hraní Call of Duty Modern Warfare 2 se mi počítač vypnul. Po zapnutí mi nic nanaběhne. Hrál jsem průběžně celý týden a to i déle než hodinu.Zajímalo by mě, jestli nějak můžu zjistit funkčnost GK, popřípadě jestli by reklamace byla oprávněná. Žádným způsobem jsem kartu netaktoval. Mám win XP a tento počítač: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... F9I01HDI01
- Syntex
- Začátečník

-
Re: ASUS EAH5750 - ATI HD5750 - nenaběhne pc
Sežeň si jinou gk třeba od kamaráda a vyzkoušej.
- UncleCz
- Začátečník

Co přesně znamená, že nic nenaběhne ? Nějaké pípání ? Zoztočí se pevný disk ? Co přesně se děje / neděje ?

- Areg
- Nováček

-
Disk se točí, obraz žádný, bez pípání. Jen tak ze zvědavosti, kdyby odešel procesor, tak bylo slyšet právě to pípání ne?
Momentálně nemůžu kartu zkusit někde jinde. Mohlo by mít nějaký efekt resetování desky?
Momentálně nemůžu kartu zkusit někde jinde. Mohlo by mít nějaký efekt resetování desky?
- UncleCz
- Začátečník

Já to znám pokaždé jinak (každá deska co jsem měl to měla jinak) . Vem si manuál a přejdi k sekci, kde se popisuje právě SYSTEM HALT nebo tak něco. Budeš tam mít přesně popsané kdy to jak pípá.
Teda má ASUSka to takhle má...
Teda má ASUSka to takhle má...

- mr.qeg
- Začátečník

-
Jak už psal výše Syntex, sežeň si jinou grafiku ( klidně i nějakou starou do PCI za dvacku) a vyzkoušej, jestli s ní obraz najede.
- Areg
- Nováček

-
ok, zítra si nějakou seženu a vyzkouším. dík
- UncleCz
- Začátečník

Určitě zkus vyresetovat CMOS (jak říkáš resetování desky) . Nic tim nezkazíš o často to pomůže...

- Areg
- Nováček

-
Reset mám v plánu, ještě ale musím zjistit jak
. Desku mám pár dní, tak to musím najít. V každém případě to ale udělám až zítra, dnes nejsem doma.
- UncleCz
- Začátečník

Tam není co řešit, 1 možnost funguje vždycky a je stejná na asi na každé desce
. Vytáhnout PC úplně z elektriky a pak vytáhnout placatou baterku z desky (ta je většinou někde vpravo dole na desce) , tu pak nechat pár minut venku, pak vše vrátit a je to 

- Areg
- Nováček

-
jj, tuhle možnost znám:). Jednou jsem měl ale desku, je to už dlouho a tam jsem jí vyresetoval zmáčknutím určitých "čudlíků". Díky za rady, zítra dám vědět.