Registry
- lelekdk
- Začátečník

Re: Registry
tak přípona stále je. jen si nejsem jist jestli jsem to přes ten WinXP Manager udělal dobře. tedy podle návodu jo, ale nezdálo se mi že by něco opravil. hned to vypsalo že je vše opraveno.
c# Kozel zahradníkem
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Reakce WinXP Manageru bude správná, ono to netrvá dlouho. No jak jsi psal na začátku, reinstal nemá cenu, pokud hodláš přejít na Windows 7 (mohu je z vlastní zkušensoti doporučit, sám jedu na Win 7). Akorát by nebylo na škodu, pokuď by jsi našel instalační CD. Původěn jsem ho myslel pro vstup do konzoly pro zotavení, kde bychom nahradily nakažené soubory. To se nám povedlo přes ComboFix. Nyní od havěti je PC vyčištěn, jenže nemohu vyloučit, že jsou nějaké systémové soubory špatné a pomohlo by jejich opravení. Takže pokud by jsi instalační CD sehnal, použil by se ten program pro opravení a mohlo by to opravit.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- lelekdk
- Začátečník

Mno ještě včera ve 3 se mi to sesypalo. po restartu se systém zaseknul a nešlo nic. po opětovném restartu to samí. Takže teď jsem to přeinstaloval doinstaluji pár programů na ochranu a snad to bude běžet do tý doby než pořídím win7. Jinak nyní je koncovaka definitivně pryč z ného PC
... sice jinou cestou než jsem chtěl, ale co už.
Jinak díky za pomoc a jsem rád že si mi věnoval svůj drahocenej čas
Jinak díky za pomoc a jsem rád že si mi věnoval svůj drahocenej čas
c# Kozel zahradníkem
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Bylo jasné, že je to softwarový problém, no aspoň že to dopadlo takhle
Každopádně nemáš za co, jsem tu od toho. Tak přeji pěkný Nový rok
A v případě problémů víš, kam a na koho se můžeš obrátit 
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.