Windows 7 shit!
- violenceman
- Nováček

-
Windows 7 shit!
sou to šity,ani v nich zas v životě nebude hrát SB Live live 5.1 tak co,padaj atd,mám je už delší dobu a zlatý diamantový XP,FAKT!
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: Windows 7 shit!
a proc sis je kupoval kdyz creative pro ni nema ovladace? to fakt neni problem windows ze vyrobce nema ovladace na archaickou kartu 
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Padaj? O tom teda nevim. Mam je od zacatku prodeje a nespadlo to ani jednou. Na Visty sem taky nemusel sahnout od prvni instalace, za to XPcka byla nepouztelna po pul ruce.
A MS fakt nemuze za to, ze Creative nema ovladace pro archaicke karty, ze v novych ovladacich degraduje (nebo zcela zakazuje) funkce staricih karet za ucelem podpory prodeje karet novejsich atd....
A MS fakt nemuze za to, ze Creative nema ovladace pro archaicke karty, ze v novych ovladacich degraduje (nebo zcela zakazuje) funkce staricih karet za ucelem podpory prodeje karet novejsich atd....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Neškodilo by si zjistit před změnou OS podporu pro ovladače. Ano, s XP jsem byl spokojen, ale každej měsíc jsem řešil s nimi nějaký problém. S Visty, které jsme zkušebně měl, jsem taktéž řešil problémy. Přešel jsem na Windows 7, jedu na nich asi 3 měsíce a naprostá spokojenost. Nemusel jsem při instalaci hledat desítky CD a DVD s ovladačema, během chvíle se vše nainstaluje samo a můžu používat PC. Vše je mnohem jednodužší a za dobu používání nemám jedinou stížnost a všechno mi jde bez problémů. XP jsem musle po pár měsících reinstalovat, protože byly k nepoužití. Tady zatím jsem nezjistil jediný úbytek výkonu vlivem OS.
A takovéto komentáře by sis mohl odpustit, když je to kvůli tvojí blbosti.
A takovéto komentáře by sis mohl odpustit, když je to kvůli tvojí blbosti.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- Atapi
- Začátečník

Tomu vážně věříš?wallot píše:a proc sis je kupoval
(já je teda taky nekupoval
Jinak W7 mi padli co se pamatuju dohromady snad ani né 3x, ale za to MS vážně nemůže (1x když jsem zkoušel přetaktovat E2140 nad 3,2 GHz - s freezerem 7 to fakt asi nejde
- zombux
- Odborník PCT

jojo, na OS z roku 2009 nefunguje šitózní karta z roku 200/1. MS je zlý a Win7 stojí za hovno 
ignorelist: kremrole a dezoláti
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Tak to si trefilTomu vážně věříš?![]()
PS: Já je taky nekupoval, přeci nedám za ně několik tisíc, ale RC verze mi stačí.
Nojo, to mě ani nenapadlo, protože ač nemám peněz na rozhazování, mám vše tak od roku 2005 a novější, a problém jsem neměl. No jo, zlý MSnefunguje šitózní karta z roku 200/1
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- wallot
- Středně pokročilý

-
kdyz uz se v tom rejpete tak RC verze jsou realne pouzitelne do brezna 2010 pak vas s nima chci videt.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
No pak mě s nimi již neuvidíš, od března vezmu asi nejlevnější verzi ze shopu. Neboj, něco o tom vímwallot píše:kdyz uz se v tom rejpete tak RC verze jsou realne pouzitelne do brezna 2010 pak vas s nima chci videt.
- Atapi
- Začátečník

Asi tak, do března 2010 bude beztak nový PC, takže OEM bude asi taky (i kdybych měl vzít znova 500W Seasonic zdroj tak se to vyplatí
) a když náhodou né, tak W7 smažu a zůstanou mi XP (na tomhle PC stejně nemá DX 10/11 smysl a na hry XP stačí).
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Jasný... Tak mě to doufám výjde, já už nechci měnit OS, jednou a poprvé v životě s ním jsem spokojenej (se 7) tak už je chci nechat 
- zombux
- Odborník PCT

no, hlavně ono cca od roku 2003 jsou integrované zvukovky naprosto v pohodě použitelné, nechápu proč dneska ještě někdo používá SB Live 5.1, překonaný čímkoliv co je dneska integrované. hlavně že Windows 7 jsou shitjan.svoboda píše:Nojo, to mě ani nenapadlo, protože ač nemám peněz na rozhazování, mám vše tak od roku 2005 a novější, a problém jsem neměl. No jo, zlý MS![]()
- kotas
- Středně pokročilý

sou to šity
Windows 7 shit!
- lol
To je prdellll
- Argumenty jak blázen
- Uživatel je fakt magor, ať si nahodí zpět XPčka
Windows 7 shit!
- lol
- Argumenty jak blázen
- Uživatel je fakt magor, ať si nahodí zpět XPčka
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- zombux
- Odborník PCT

ještě koukám že "padaj a mám je už delší dobu", nojo ony ty warezové betaverze verze prolezlé virama asi nebudou nejoptimálnější 
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Přesně. No pan violenceman má prostě pádné argumenty... sou to šityno, hlavně ono cca od roku 2003 jsou integrované zvukovky naprosto v pohodě použitelné, nechápu proč dneska ještě někdo používá SB Live 5.1, překonaný čímkoliv co je dneska integrované. hlavně že Windows 7 jsou shit
Dobré vysvětleníještě koukám že "padaj a mám je už delší dobu", nojo ony ty warezové betaverze verze prolezlé virama asi nebudou nejoptimálnější
Ano, správně. Vysoké IQ stěží převyšující hodnotu 20 jsem poznal již dle jeho prvního přízpěvkuUživatel je fakt magor, ať si nahodí zpět XPčka
- Atapi
- Začátečník

Tohle zas tak pravda není, já měl ještě nedávno nějakou shitku s VIA chipsetem a něšel tam normálně (a patlat se mi s tím nechtělo) rozchodit mikrák, tak jsem používal SB Live jen jako vstup pro něj.zombux píše: no, hlavně ono cca od roku 2003 jsou integrované zvukovky naprosto v pohodě použitelné, nechápu proč dneska ještě někdo používá SB Live 5.1, překonaný čímkoliv co je dneska integrované. hlavně že Windows 7 jsou shit
- zombux
- Odborník PCT

hm, ono VIA montuje integrované zvukovky ještě dneska (třeba na některé levné řady Asusů s intel chipsetem), ale obecně desky s VIA chipsetem mívaly horší kvalitu ať už na sobě měly jakýkoli kodek, takže se tomu nedivím.Atapi píše:Tohle zas tak pravda není, já měl ještě nedávno nějakou shitku s VIA chipsetem a něšel tam normálně (a patlat se mi s tím nechtělo) rozchodit mikrák, tak jsem používal SB Live jen jako vstup pro něj.zombux píše: no, hlavně ono cca od roku 2003 jsou integrované zvukovky naprosto v pohodě použitelné, nechápu proč dneska ještě někdo používá SB Live 5.1, překonaný čímkoliv co je dneska integrované. hlavně že Windows 7 jsou shitAle je fakt že normální desky (=ne VIA
) už s tím problém nemaj.
- pc blazen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tenhle thread mě fakt pobavil
Spolehlivej důkaz, že BFU tu s námi budou i v roce 2010 
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
No mě chytnula ta zpověd uživatele o šitózních Windowsech 7, tak jsem se jakožto správný ajťák musel přidat
Jo, bohužel, BFU tu budou stále, jak jsme poznali

- crashPC
- Mírně pokročilý

Na windows7 bych taky neřekl nic príma. Hodně mě zklamaly, ale ovladače, to je věc, za kterou ty winy bych tedy vůbec netrestal.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...