Sony Ericsson K700i

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

Hah, tak za prve cez bluetooth sa neda flashovat na flashovanie firmwaru je specialny servisny kabel.
Podla mna je zbytocne aby si to flashoval sam, musel by si kupovat kabel a zhanat software na prehratie firmwaru a aj samotny firmware. A nakoniec podstupujes ryziko ze stratis zaruku alebo pokazis telefon.
Radsej to daj do servisu kde na to budes mat zaruku a aj zotrvanie zaruky od predajcu. A aj istotu ze je to v poriadku nahrate.
Ceny sa pohybuju okolo 200Sk v autorizovanych servisoch.
Poripade napis odkial si a ja ti skusim najst najblizsi autorizovany servis :)
Už to tak bude :-)
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

som z Hlohovca, najdi si kde to je :)
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
esoforte
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od esoforte »

potřebuješ speciální servisní kabel nebo kolébku DSC-25 (ale spíš se jmenuje jinak).kabel se dá i vyrobit za pár korun (z normálního datového kabelu)
všechny návody na reflash firmware v SE najdeš na www.se-tuning.cz :wink:
made by KRtek (c) 2005-2007
PC: MSI P4MAM-V, Intel Celeron 2.0GHz@2.24GHz, 768MB RAM, nVidia Geforce FX 5200 128MB, 120GB HDD, 350W
NB: Acer Aspire 5101ANWLMi, AMD Turion 64 MK-36, 1.5GB RAM 667MHz, ATI Radeon X1100 128MB, 120GB HDD, Wi-Fi, Card reader, webcam
Server: Intel Pentium II 350MHz, 192MB RAM, 40GB HDD, ATI All-in-wonder TV, 1Gbit ethernet + Wi-Fi router Ovislink 5460-AP (APpro)
Mobil: SonyEricsson W750i (K750 HW + W800i R1BC002 SW) CID49 Brown@RED
PredatorV
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jak nainstalovat hru v SE k700i

Příspěvek od PredatorV »

Mám problém s tím, že když do mobilu dostanu hru ve formátu .jar nejde nainstalovat.

Přístupná je pouze složka Jiné (Hry a Aplikace přístupné nejsou).
V ní soubor sice nahraný je, ale při kliknutí na něj mám pouze možnost: Odeslat.
Žádná instalace, spuštění, nic...

Prosím poraďte co s tím.
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Jak nainstalovat hru v SE k700i

Příspěvek od xxsawer »

Co to znamena "když do mobilu dostanu hru"?
Dostanes ji tam jak?
Kdyz mas nejakou aplikaci .jar, nahrajes si ji treba na pametovou kartu mobilu nebo primo do mobilu, (ale musi to byt do adresare ktery si schopnej v mobilu najit) tak kdyz na ten soubor najedes tak tam mas normalne volbu instalovat...
B.E.N.D.E.R.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.E.N.D.E.R. »

U k700i, když posíláš hru z telefonu (kabel, BT) tak by se ta hra měla přímo nainstalovat a být vidět v Hry.

Nebo jestli to děláš přes nějakého správce souborů a kopíruješ to do složky jiné...

Napíš, prosím, jak to tam kopíruješ.

Ještě zkus restartovat telefon v nastavení, možná je tam nějaká kuna... :)
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
PredatorV
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PredatorV »

právě že ne.
Přes BT ji nakkopíruju do složky Jiné (jsou tam ještě Obrázky, Zvuky, Videosoubory, Schémata). Složky Aplikace a Hry nejsou přístupné...
Paměťová karta u tohoto typu není :)
Používám program co byl u BTčka.
Program co jsem dostal k mobilu - My Phone Explorer - mi mobil ani nenajde...

V téhle složce "Jiné" soubor .jar je, ale nejde s ním prostě nic dělat.
Místo ikonky javy má maličký modrý kosočtvereček a název.
Když kliknu klasicky levým, je nabídka Odeslat (BT, Infra, SMS).
Když kliknu pravou nabídku, tak je tam Odstranit, Přejmenovat a Přesunout (musím ale ve složce Jiné vytvořit složku, do níž do přesunu).

Prostě daná hra nejde nainstalovat.
Podle různých návodů u her tam má být volba Nainstalovat, ale ta tam zkrátka není.
Otestoval jsem takhle už hodně různých souborů a žádný nejde...
Naposledy upravil(a) PredatorV dne úte 15. pro 2009, 16:01, celkem upraveno 1 x.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Zkus to přejmenovat na .jav než to tam dáš...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Power1_2009
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Power1_2009 »

A nepíše se při otevření složky Hry nebo Aplikace něco ve smyslu že "Není k dispozici" nebo chyba atd.. ? u mojeho Sony Ericssonu K800i se to stalo a právě nic nešlo dělat a pomohlo až přehrání softwaru...
PredatorV
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PredatorV »

ne - tyhle složky nejdou vůbec vidět při možnosti přenášet na mobil...
Prostě nejsou přístupné.
Jak jsem psal - používám program, který jsem dostal k BT - ten tyhle dvě nevidí.
Zkusil jsem i ten, co mám od SE pro kabel (ten nefungoval) a ten kupodivu na BT jede taky, ale opět nevidí tyhle dvě složky.

Jak jede ten My Phone Explorer nevím - ten nenajde mobil vůbec

Různě u her je psáno, že se mají kopírovat do Jiné a pak Nainstalovat (instalace proběhne do složky Hry).
Jenže instalovat tam v nebídce prostě není
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Nechybí tomu .jad? (Googli pro jad generator).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
PredatorV
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PredatorV »

no, z toho, co jsem pochopil o .jad souborech tak nechybí.
Navíc, když ho tedy vygeneruji, tak se chová stejně - prostě jen nějaký soubor ve složce Jiné a nic jiného s ním nejde dělat... samotnou hru to nijak neovlivní (jsou tam zkrátka dvě stejně pojmenované soubory jen s jinou příponou).
PredatorV
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PredatorV »

Tak drobná změna.
Rozjel jsem ten program My Phone Explorer - našel mi mobil.
Tam už je přístupná i složka Aplikace, v níž se zobrazují hry co v mobilu jsou od výrobce (má to být složka Hry - trochu bordel, ale budiž).

U této složky je i ikonka Instalovat.
Když na ni kliknu, chce to načíst soubor z HDD (takže instalovat z HDD rovnou do mobilu - bezdrátově).
Problém je, že v této chvíli se mi to sekne.
Program nahlásí chybu ve spojení ("mobil neodpovídá") a na mobilu se zasekne BT (nejde vypnout, pomůže jen restart mobilu)
Normální přenos souborů funguje dobře, ale instalace ne :(
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Pár informací...
Sem si splet k700i a k800i :)
Přečti si tuhle diskuzi:
http://www.esato.com/archive/t.php/t-65086,1.html
Nepochopil sem z ní, ale jestli když nakonec nakopíroval přes BT ten soubor do mobilu tak jestli ho kopíroval do složky Jiné a odtamtud se automaticky přesunul do her nebo jestli to nakonec rovnou nakopíroval do her...

U k800i normálně nakopíruju .jar aplikaci třeba do tý složky Jiné (nebo klidně i někam jinam) a v mobilu mám pak možnost jí nainstalovat do her nebo do aplikací.
Dál se podívej jestli ta hra je vážně pro k700i - ono totiž neznamená, že všechno co se napíše v jave me pojede na každym mobilu co podporuje javu...
Je taky možný, že je ta hra poškozená, nebo že si to nestáhnul celý...si si určitě jistej, že to máš stažený komplet?
Zkoušel si i jiný hry nebo aplikace?
Hoď sem odkaz na tu hru ať to můžeme zkusit u sebe.
PredatorV
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PredatorV »

Hra je pro K700i - přímo z oficiálních stránek... nejsem zase tak blbej :)
Nejedná se o jednu hru, ale prakticky o vše co jsem stáhl (a stáhl jsem pro test i to, o co zájem nemám)... takže poškozený soubor odpadá. Pochybuji, že by měli poškozených 80 her a asi 30 programů...
Zkoušel jsem i jiné (samozřejmě opět pro k700i)... dohromady prostě spousty.
Stejně tak různá rozlišení (samozřejmě v mém rozsahu).

Složka Hry nebo Aplikace normálně přístupná není, nezbývá nic jiného než Jiné.
Tak je to navíc i v návodech (těch neoficiálních)... nakopírovat do Jiné a dát Instalovat (toto tam ale chybí).

V programu, kde to rozjedu (psáno výše) se to sekne a chcípne...

Začínám spíše mít pocit, že to neumí mobil jako takovej - prostě má 3 hry daný výrobcem a konec.
už jsem se setkal s tím, že mobil javu uměl, ale nešla nahrávat - výrobce (LG) se pak omlouval na stránkách za "klamavou reklamu".
B.E.N.D.E.R.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.E.N.D.E.R. »

k700i rozhodně hry umí... Máš možnost je nahrát do nějakého jiného telefonu a z toho si je poslat do svého?
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mexxy »

Ujisti se nejdriv treba v total commanderu jakou to ma priponu. Pokud to ma .jad tak to prejmenuj na .jar potom nakopiruj do slozky Jine a v mobilu spust a melo by to jit.
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Pokud to ma .jad tak to prejmenuj na .jar potom nakopiruj do slozky Jine a v mobilu spust a melo by to jit.
Tak tomu řikám megablábol...
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mexxy »

jak myslis :) me tohle fungovalo vzdycky i vsem ostatnim co znam
-----
Ted sem si vsimnul ze autor uz psal, ze mu nejde nainstalovat primo v .jar, tak se omlouvam. V tom pripade to nejspis bude jak rika xxsawer, ze bude hra asi poskozena. Me taky treba jednu chvili dal mobil to, ze neslo nainstalovat vubec nic, mizeli mi ikonky od programu atd. Pomohlo az prehrani firmware.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“