godlike píše:Tak nejak bych to shrnul.Samozrejme pokud treba mam dve ATI 5850,tak je budu provozovat na x58, ne v p55.V realu je rozdil mezi i860 a i920 nula prt.Socket p55 ma levny desky od 2000kc.X58 ma na muj vkus hrozne drahy MB,pokud vynecham levny desky typu UD3R od Gb.
Navic argument pro s.1366 je takovy,ze do nej do budoucna dam 6jadro.Fakt?Kolik takovych lidi si koupi 6jadro za 25000kc?
EDIT:
Sotva jsem to poslal,uz je to tady.Ty si koupis 6jadro za 25litru?
ja rozhodne ne, ale cenove dostupny "vicenezctyrjadra" budou urcite drive pro x58... mel jsem na zkouseku 3 desky do x58 a 2xp55 a rozdil byl opravdu nule, ale jelikoz, nevim proc, ale utkvel jsem na tom, ze mi vsude staci (a zaroven vsude chci) mit 3,6ghz na cpu, tak 3krat x58 desky na tom napeti nevyzadovaly takovy vcore jako P55, ale neber to jako dogma, mozna jsem mel jen stesti a rozhodne to pro tebe asi nebude impuls ke koupi a ano, godlike ma pravdu, x58 je drazsi, ale imho ti vydrzi doma urcite o rok a vice dele nez bys mel doma p55 a myslim, ze ten litr vice, za to stoji.
//EDIT a ano, pocit high endu, za ten si taky rad platim

menil jsem tolikrat a i dnes se priznam, ze bych byl spokojeny i s tim, s cim jsem v socketu 775 zacal a to byl q6600 G0 a k nemu asus striker extreme

a to bylo nekdy koncem roku 2006, kdyz jsem si ho do CR privezl

, takze si vem, jak dlouho ti dnes vydrzi D0+x58