Colin McRae DiRT 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Colin McRae DiRT 2

Příspěvek od Swat »

Já zatím 2:58,taky asi netřeba nic dokazovat s tímhle másloidním výkonem...Musim probrat auta,zatím jsem na to vzal moje oblíbený Subaru...Taky spoustu chyb jsem nadělal.Každopádně jsem zajel lepší čas z kokpitu než zpoza auta 8)
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

sandro742... píše:k soutezi, nebylo by dobry nastaveni nejtezsi obtiznosti, at neni moznost flashbacku? :) :P

02.48.52 8-) , gogo and beat me :)

/edit2: jeste jedna poznamka, nebylo by lepsi ukazat screen primo z menu, kde je u nazvu trate i osobni rekord? ptze z tedlech screenu, fakt neni poznat, kde to je zajeto :-D a uz sem ticho :oops:
no já nevím proč, ale v tom menu mi to píše osobní rekord kolem minuty :-D takže u mě by tato možnost padla...jinak máš hodně dobrý čas :up:

//tak update...Subaru mě opět nezklamamlo a dosáhl jsem času 2:48.25 :twisted:

Obrázek

jinak bych konec u této trati viděl o půlnoci 31.12., což je zítra...poté by se zvolila jiná trať (bude to buď něco z Morrocca nebo z Číny a opět Rally)
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Ad jmeno: nekde jsem cetl (DDW mam pocit), ze slo zmenit jmeno pri odpojenem volantu, nemam ted jak to vyzkouset bohuzel (mam stejny problem).
Jeste dotaz: jak poznam, ze jedu na DX11? Nektere polozky v menu grafiky mi jdou jen na High, nektere na Ultra.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Blue Storm píše:
sandro742... píše:jinak bych konec u této trati viděl o půlnoci 31.12., což je zítra...poté by se zvolila jiná trať (bude to buď něco z Morrocca nebo z Číny a opět Rally)
Jo na to čekám :) Baja je otřes :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

hypnotic666 : lepsi by bylo Rally Cross :-)
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
fantomasek007
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomasek007 »

Nic moc tahla hra.Oproti klasickymu DIRTU mi to prijde starsne odflaknuty. :sad:
Strov
Nováček
Nováček

Příspěvek od Strov »

I pro mě je to velký zklamání. Zrovna dneska sem dohrál Dirt 1, což byla naprosto supr hra, a pak tohle - neovladatelný, nebrzdí to, a fakt nevim co to má být za really, je to spíš jak závody, totální nuda...fakt škoda. Doufám že další díl bude zas jak Dirt 1 / 2005.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

To mě nejvíc sere,jak jezdim jednu a tu samou trať pořád dokola.Jednim směrem,druhym směrem....Nebo jedu první úsek,pak druhej úsek,pak třetí a servírujou mi to jako tři jiný tratě,přitom je to ta nejdelší rozdělená natřikrát....Závod: 1.trať X,2.trať Y,3.trať X,dojedu to,dám duel,no a co jedu....?Samozřejmě trať X,kterou jsem teď projel třikrát - tam,zpátky a tam....No-pár závodů do konce a bude dohráno...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Strov
Nováček
Nováček

Příspěvek od Strov »

Coliny hraju celkem dlouho ale pořád sem hrozná lama....jak se mam naučit driftovat?
vydra567
Nováček
Nováček

Příspěvek od vydra567 »

Dobrý den mám nainstalovanej dirt 2,ale když mi tam najede logo amd tak se mi to natvrdo zasekne a nic jde to jen restartovat.Ovladač mám catalyst 9.12 hotfix a mám asus eah 5850 a win 7 home premium 64bit. :x
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem to včera dohrál,kariéra odjetá na 100%,vyhrál jsem všechno na obtížnost savage.Pocity jsou takový smíšený,těch tratí je tam žalostně málo.Těšil jsem se,jak si pak zajezdím rallye šampionát,ale s tím jsem se rozloučil už po pár odjetých závodech,když jsem zjistil,že tam na to prostě nejsou tratě.V jedničce člověk zablbnul s buginama a kamionama a pak bylo možný dát rallye seriál,šest erzet v každý zemi...V tomhle mě Dirt 2 zklamal.
Strov
Nováček
Nováček

Příspěvek od Strov »

Nebo aspoň řekněte, do smyku se dostáváte ruční brzdou?
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Vždyť je to arkáda jak prase,kontrolovanej smyk jsem jezdil po půl hodině hraní....Před zatáčkou lehkej dotyk o ručku a pak už jenom kontrolovat plyn abys to nepřetočil,někdy ani ručka potřeba nebyla...
Strov
Nováček
Nováček

Příspěvek od Strov »

Subari Group N je lepší než to druhý?
vydra567
Nováček
Nováček

Příspěvek od vydra567 »

Hele nevíte teda někdo proč mě to nejde? Už mám i catalyst 9.11 hotfix :x Není potřeba nějakej fix?
gizly
Nováček
Nováček

Příspěvek od gizly »

Dobrý den,zakoupil jsem si origální hru colin mcrae dirt 2 a vytvořil jsem
si český účet na Games for windows,ale hra mě nechtěla pusti dál, protože
nepodporuje tuto oblast. Tak jsem si vytvořil nový americký účet, ale hra mě
nechce pustit dál,protože jsem použil stejný CD key jako u předchoýího účtu.
Nevíte co s tím?

Předem děkuji za odpověd
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.U.K.E. »

to Gizly: jsem absolutne ve stejny situaci, taky jsem prvne zadal ucet kde jsem prirozene uvedl zemi CR, no dal uz je to stejny...CR nepodporujeme a bla bla bla, takze ucet na jinou mejlovku kde jsem uz poucen navody na netu dal zemi UK, ucet jede, ale uz mi to nebere ten key...takze odpoved je jednoducha, uz si proste nezahrajes nebo zahrajes, ale omezene...tohleto chovani Microsoftu je na bliti, bez pardonu, dam si sakra majzla az budu kupovat nejakou gamesu, aby tam to sluvko Live nebylo....

BTW, ja tu hru dostal ke grafice zdarma, takze z toho nedelam kovbojku, jen lituji nekoho, kdo si to normalne koupil a stalo se mu tohleto....

UPDATE: prave jsem volal na zakaznickou linku Microsoftu a bylo mi sdeleno, ze je to proste moje smula, ze na svych web strankych maji uveden support list, kde to jede a kde ne a tudiz konec, reseni neexsituje...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Taky mam stejnej problem.Jedina moznost je hrat na offline uctu bez moznosti MP.
Hru sem taky dostal ke grafice.
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

To je normalne prasarna na zalobu, jsem taky jeden z postizenych.....
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.U.K.E. »

HEAD píše:Taky mam stejnej problem.Jedina moznost je hrat na offline uctu bez moznosti MP.
Hru sem taky dostal ke grafice.
mohu se jen zeptat, jak docilit toho hrani na offline uctu? a pujde aspon ukladat postup ve hre?

jinak ted jsem si jen tak nainstaloval Flatout:ultimate carnage, ktera je taky pod tim Live a normalne to jede jak ma, pochopitelne na tom fejkovym usa uctu....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“