Nedaří se mi obnovi Vaio z recovery partisny help :(

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
vsn
Začátečník
Začátečník

Nedaří se mi obnovi Vaio z recovery partisny help :(

Příspěvek od vsn »

Ahoj

zakaznici jsem prodal smart security. Dnes se vratila i s NTB ze ji nefunguje po nainstalovani ... tak jsem se jich ptal jestli odinstalovali predchozi antiviry tak jo ...

postup podle nich byl - odinstalace stavajiciho antiviru a instalace smart security - restart PC po kterym uz notebook nenabehne ... nouzak se nezpusti take - blue screen problikne.

porad to chce opravovat system ale vetsinou to zatuhne a kdyz ne tak to nic nedela (jenom jezdi progressbar - finding problem - kdyz jsem klikl na vyresit startup. problems ...

kdyz jsem nabootoval pres F10 tak to same ...
kdyz jsem zmenil partisu v acronisu na aktivni tu Recovery tak to samé - zacne jakoby nacitat, pak se objevi mys se kterou jde hejbat a dal se nedostanu :(

je to presne VAIO VGB-NS31M s Vistama

budu vdecny za kazde rady ... diky
BndsO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nedaří se mi obnovi Vaio z recovery partisny help :(

Příspěvek od BndsO »

Udělal si ty nebo paní co notebook koupila zálohu v podobě zachranných dvd?
Při F10 a spuštění Vaio recovery center ti zatuhne notebook přesně u čeho ? Zatuhnutí je pravidelně u nějaké operace nebo náhodně ?

Zkoušel si otestovat hardware - Paměti, HDD a ostatní jestli nejsou vadné ?

mrkni sem ftp://ftp.vaio-link.com/pub/Manuals/Rec ... _CZ_SK.pdf a pořádně to pročti - snad pomůže.
Sestava: CASE:ThermalTake Tsunami Dream, Zdroj:SEASONIC S12II 430 W, MotherBoard: Gigabyte GA-P35-DS4, CPU:Intel Core 2 duo E6750 2,66Ghz, Paměti:Vitesta A-Data 1024x2 DDR II 800+Mhz, GPU:Gainward GeForce 8800 GT 512MB, HDD:Samsung HD501LJ 500GB 16MB SATAII
vsn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vsn »

pani nekoupila NTB u nas ... nema recovery ¨¨
¨

pres F10 obcas se objevi jen cerna obrazovka s mysi a disk nekdy hrabe nepretrzite a nekdy jen problikava.

druha moznost je ze to po dlouhy dobe nabehne do toho recovery menu ... tam kdyz dam startup repair tak se nic nedeje jen to by jako vyhledava problemy

kdyz dam full restore PC tak to tejden hleda zalohy a taky nic)

disk jsem chtel otestovat pomoci hirens boot CD jenze nevidi to tendisk a v biosu neni prepinadlo i AHCI na IDE :(
BndsO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BndsO »

tejden hledá zálohy a pak nic ? Co to je to nic? Se zasekne? Nebo napíše chybu ? Nebo furt hledá? Jak dlouho to hledá? Tejden si to určitě nenechal :-) na Acer Aspire mi záloha přes recovery disk trvala téměř 3 hodiny.

Zkus otestovat pomocí ultimate boot cd, stáhni to v isu vypal a nabootuj.
Sestava: CASE:ThermalTake Tsunami Dream, Zdroj:SEASONIC S12II 430 W, MotherBoard: Gigabyte GA-P35-DS4, CPU:Intel Core 2 duo E6750 2,66Ghz, Paměti:Vitesta A-Data 1024x2 DDR II 800+Mhz, GPU:Gainward GeForce 8800 GT 512MB, HDD:Samsung HD501LJ 500GB 16MB SATAII
Cody1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cody1 »

vyndej HDD a otestuj ho napr pres usb ramecek v jinem PC jestli je OK (pripadne vycisti vse co se mohlo ne-podarenou od-instalaci pokazit)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“