Windows 7 shit!

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
jan.svoboda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Windows 7 shit!

Příspěvek od jan.svoboda »

A z jakého důvodu? No každý má svůj názor, ale všichni zkušení se s názorem na Windows 7 shodují. Já taky mohu říct jedině kaldné věci.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

uživatel si zjevně myslí, že výměna OS za novější, bude přece ta nejlepší volba... třeba z toho vyroste, ale zasmál sem se :roll:
jan.svoboda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

To jo, thread poměrně k pousmání, a to zvláště lidem, co tomu rozumí :-D Nojo, BFU tu budou stále, co se dá dělat :lol:
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jan.svoboda: záleží, jak na to koukáš. Já na to koukám jako nerd, a jako pohodovej člověk. K smrti mě vytáčí nastavení sítí, chování windows k pádům aplikací, divné bugy v partition manageru z instalačky, a jiné pro někoho drobnosti. Někdo by řekl "změna na kterou si zvyknu", já to vidím jako neřešitelný problém.
Pak tu máme snížený výkon v mnoha hrách, trošku té kompatibility, no svinstva by se dalo naházet hodně.
To ale asi i na staré XP, na linux, uplně na všechno.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

jasně kreši, musíš si vybrat, já jedu pořád na XP, možná sem už přece jen staromodní, ale vím co od toho mužu čekat, kde se v případě problému obrátit a v mnoha případech vím jak je i řešit. Těm novým winům nějak nemužu přijít na chuť je to tam všechno předělané, jiné... nerozumím jim... připadám si jako by ten OS pracoval za mě, a to mě někdy uraží, až příjde čas, doba si vyžádá upgrade, a já přejdu třeba na ty sedmičky, ale všeho dost času... 8-)
kdybych měl nějak moc času na zmar, rád bych si to pořádně prostudoval tyhle windowsy, ale jak říká mistr drbek ten "čas" :D viz. repromania
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Tak já mám jednu šit externí, ale používám ji jenom pro volání přes skype :lol: a divil jsem se hodně když jsem na ni našel ovladače na Win7.
s XP jsem jel i 3 roky a v poho bez pádu. Stačí neházet do kompu všechny sračky co projdou pod rukama :wink: ale s W7 jsem spokojen

btw. Všimli jste si že po první odpovědi kdy ho každý začal fa*ovat tak už nenapsal ani ťuk? Nedivím se :D
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
jan.svoboda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Však dobře mu tak :-D Taky se zase tak nedivím :-D

BTW: Já v kompu s XP žádné sra*ky neměl, a musel jsem neustále reinstalovávat a padal, a žádný warez a pod. věci jsem v něm neměl.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jan.svoboda píše:BTW: Já v kompu s XP žádné sra*ky neměl, a musel jsem neustále reinstalovávat a padal, a žádný warez a pod. věci jsem v něm neměl.
v tom případě to ovšem nebyla chyba systému, ale hardwaru nebo ovladačů. systémy od Windows 2000 výše jsou naprosto stabilní pokud si je člověk sám nerozvrtá.
ignorelist: kremrole a dezoláti
jan.svoboda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

zombux píše:
jan.svoboda píše:BTW: Já v kompu s XP žádné sra*ky neměl, a musel jsem neustále reinstalovávat a padal, a žádný warez a pod. věci jsem v něm neměl.
v tom případě to ovšem nebyla chyba systému, ale hardwaru nebo ovladačů. systémy od Windows 2000 výše jsou naprosto stabilní pokud si je člověk sám nerozvrtá.
OK, to může souhlasit, ale asi ovladače. Protože po tom co to dělalo občas asi půl roku, jsem hodil Windows 7 a bez potíží :-) Samozřejmě proti XP nic nemám, sám sem je podstatnou dobu využíval a poměrně rád. Ale nyní, po seznámení se 7 bych už asi neměnil.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“