Zdravím lidičky, začal se mě zobrazovat problém u grafické karty (Asus ATI Radeon HD 5770). Když jsem na PC a brouzdám po internetu, stahuju atd.. tak mě najednou monitor blikne bílou barvou, PC se zasekne a po pár sekundách se zobrazí hláška "'Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl uspěšně obnoven". Přikládám i obrázek, rád bych uvítal nějakou radu, cokoli. Předem díky všem.
mam to same, msi r5770 ... zapojen k monitoru pred HDMI kabel... rozsype se obraz , pak prouzky nebo jiny obrazce a pak cerna obrazovka a nakonec ta hlaska, kdyz se zadari, nekdy se to nespravilo a musel jsem dat tvrdy restart. win 7 32bit.. ovladace jsem zkousel i novejsi 9.11..
Tak to vypadá na ovladače, ale je zajmavý, že to dělá jak která grafická karta, půlka jede v pořádku a půlka takle blbne, no asi si budem muset počkat do vánoc na nový ovladače...
psal jsem prodejci a psal ze to mam poslat na reklamaci... mam ten samy problem i podobne artefakty.... ze ja se nechal ukacet na ATI a nevzal jsem 260GTX co jsem planoval.. chtel jsem dat po dlouhe dobe ATI sanci ale zase se mi to vymstilo.
Taky už je na reklamaci, měl jsem ještě prvni vezri, tu celou oplastovanou, která se už nevyrábí a už není k dostání. Četl jsem spoustu recenzi a příspěvku o té nove verzi a prý líp hladí, cca o 1-2 °C Ale zase pouští teplý vzduch do skříně, no dám ji ještě jednu šanci a uvidíme.
rekl bych ze 260GTX by si si mozna nepomohl protoze problem bych rekl ze je na strane ovadacu.
me to same delala s jednou verzi ovladacu 9600M GT a to vcelku casto a to i bez vytizeni. Stacily nove ovladace a bylo po problemu.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
ja jsem zkousel catalyst 9.11 i 9.12 a proste to nejede, kdyz si pustim DIRT2 (originalka) tak po kazdem ujetem zavodu to hodi tuto chybu a zavre se hra... poslu to na reklamaci.
Tak dnes mě vrátili grafickou kartu s reklamace stím, že nic nenašli... Takže je problém v kopabilitě Win 7 jak 64bit, tak 32bit, budu teď testovat na XP. A na ovladaččích Catalyst 9.12 + HotFix. Předtím sem totiž jel na 9.11.....
zdravím mám stejný problém sle je to lehce komplikovanejší..... měl jsem WIN Vista Ultimate 32, a po namontování nových DDR3 RAM 2x2 GB 1333 Kingstone extreme se mi začal to co vám... ze se obnovil "Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl uspěšně obnoven", myslel jsem si ze to je jiz celkem rozrubaným windowsem a jelikoz jsem měl zkoušku tak jsem nahodil staré ramky DDR2 2x1 800 GB A-DATA a jelo to v porádku, (mám desku Asus P5KC která mužnuje osazení jak DDR2 tak DDR3), poté ve čtvrtek se skouška podařila tak jsem systém osadil novými ramkami a jal se instalnou Win 7 64 ultimu...... bohužel po dokončení instalace, instalece nových ovladaču, direktu, se mi hlaška "Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl uspěšně obnoven" zobrazuje znova, a pri hrani her (EVE-ONLINE) mi obraz začal problikavat a pri vetší naročnosti se rosypal na barevne ctverecky (uz tu nekdo dal screen), vrchol nastal pred chyvili kdy mi to hodilo modrou smrt a restart..... tudiš bych se chtěl zeptat jestli je problém v ramkach?..... pokud jo tak je jdu s klidným srdcem v ponděli vyreklamovat
Grafika: Gigabyte GTX260 SOC, RAM: Kingston HyperX 2x 2GB DDR3 1333, Procesor: Core Duo 6750, Zakladní deska: P5KC, Zdroj 550W, Windows 7 Ultimate 64x