Kratka vydrz NiMH akumulatorov

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

sisikar
Začátečník
Začátečník

Re: Kratka vydrz NiMH akumulatorov

Příspěvek od sisikar »

Aigor píše:Tohle by u mě letělo velkým obloukem z okna. IMHO je to normální noname s nějakými přeznačenými NiMh (rozuměj těma nejhoršíma). Navíc nemá individuální režim, pouze (tipuju) konstantní nabíjecí proud s detekcí nabití podle napětí. Takže jen takovej lepší adaptér se stabilizátorem.
Pokud používáš do víc věci tužkovky, nebo je aspoň chceš využívat na maximum jejich možností, podívej se po něčem lepším (viz to co sem postoval)
tak nasiel som nejaky tipy podla teba co si postoval,takze sanyo eneloope, alebo GP. Ale tie eneloopy su len 600MAh,takze neviem ci to len taky shit obchod je ze nema aku s vyssou kapacitou myslim teraz tie eneloopy. Skus mi prosim ta najst ake napriklad by som mal kupit idem to kupovat prvy krat tak neviem ci tie akumutatory su rozdelene len podla kapacity alebo aj do tried atd.DIKI
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

crashPC píše:Trinome, to bude asi věc názoru. Já mám akumulátory tři, a když ten jeden chcípne, tak prostě chcípne. Tužkové aku musíš párovat, musíš za další peníze kupovat dobrou nabíječku, a tak ještě než se začneš bavit o tom akumulátoru, jeho ceně a výdrži, máš na hlavě ranec nevýhod.
Párovat nemusíš, pokud máš nabíječku, který je jedno, kolik baterek do ní nacpeš. Možná se budeš divit, tak já žádnou "chytrou" nabíječku nemám a baterky jsou furt OK. Je to nějaká nabíječka, co přišla s baterkama GP a používám ji dodnes. Baterky GP utrápil starej foťák, kterej je vybíjel skoro do mrtě, ale ty ostatní používám vesele dodnes. Co ho nemám, tak už nezařvala jediná. A možná, že kdybych je projel někde na tom Voltcraftu, tak se jich ještě část chytí. Voltrcrafta mám v plánu, ale furt nejsou prachy, respektive má pořád něco přednost. Stejně nejvíc rulezz je ten blesk s olověným akumulátorem na popruh přes rameno, co mám :-D A ten se dobíjí čímkoliv, co je po ruce - má nabíječku v sobě.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

sisikar píše:tak nasiel som nejaky tipy podla teba co si postoval,takze sanyo eneloope, alebo GP. Ale tie eneloopy su len 600MAh,takze neviem ci to len taky shit obchod je ze nema aku s vyssou kapacitou myslim teraz tie eneloopy. Skus mi prosim ta najst ake napriklad by som mal kupit idem to kupovat prvy krat tak neviem ci tie akumutatory su rozdelene len podla kapacity alebo aj do tried atd.DIKI
Neumíš hledat :wink:
Sanyo eneloop NiMH 2000mAh
Panasonic Infinium NiMH 2100

nabíječka
FK Technics IPC-1L
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

Aigor píše:
sisikar píše:tak nasiel som nejaky tipy podla teba co si postoval,takze sanyo eneloope, alebo GP. Ale tie eneloopy su len 600MAh,takze neviem ci to len taky shit obchod je ze nema aku s vyssou kapacitou myslim teraz tie eneloopy. Skus mi prosim ta najst ake napriklad by som mal kupit idem to kupovat prvy krat tak neviem ci tie akumutatory su rozdelene len podla kapacity alebo aj do tried atd.DIKI
Neumíš hledat :wink:
Sanyo eneloop NiMH 2000mAh
Panasonic Infinium NiMH 2100

nabíječka
FK Technics IPC-1L
dakujeeeem
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“