Notebook pro studenta informatiky
Moderátor: Don
- MacGywer
- Nováček
-
Re: Notebook pro studenta informatiky
Zdravím.
Chtěl bych se zeptat jak jsi s tímto notebookem spokojený.
Hlavně jak dlouho vydrží na baterii např. kdyř se serfuje na netu apod. a jaká je jeho teplota? A jestli jsi na něm nepozoroval nějaké nedostatky.
Také uvažuji o jeho koupi a vůbec se v těchto věcech nevyznám.
Za odpověď předem moc a moc děkuji.
Hlavně jak dlouho vydrží na baterii např. kdyř se serfuje na netu apod. a jaká je jeho teplota? A jestli jsi na něm nepozoroval nějaké nedostatky.
- smoula
- Mírně pokročilý
Odpověď zde.MacGywer píše:Zdravím.
- MacGywer
- Nováček
-
Děkuji.
Tento článek mám již přečtený zepředu, zezadu a část i pozpátku .
Raději bych znal názor někoho, kdo tento notebook se stejnou konfigurací používá.
Tento článek mám již přečtený zepředu, zezadu a část i pozpátku .
Raději bych znal názor někoho, kdo tento notebook se stejnou konfigurací používá.
- Pavel.P.
- Středně pokročilý
-
Já ho mám a zatím spokojenost... Konstrukci nejde co vytknout a celkově je dobrý, jenom bych si doobjednal podsvícení klávesnice, jestli ho budeš kupovat. Jinak notebook se nepřehřívá a plasťák jako značky typu acer atd. to fakt není. Má pevnou kontrukci, dost často s ním někam jezdím a pořád drží, zatím 5 měsíců necelých... Ale určitě ho ber s tím Full HD rozlišením!
Jo a rozjedu na něm všechny nové hry,i-když teď zas nemám čas na hraní, třeba Fallout 3 na medium/high na 1280*720 a je to v pohodě hratelné. 3D mark to mám necelých 8 000...
Jo a rozjedu na něm všechny nové hry,i-když teď zas nemám čas na hraní, třeba Fallout 3 na medium/high na 1280*720 a je to v pohodě hratelné. 3D mark to mám necelých 8 000...
...
- MacGywer
- Nováček
-
Ještě bych se chtěl zeptat co máš přesně za procesor?
Já se rozhoduji mezi P8600 a P8700. Na P8600 se mi líbí, že umožňuje vypínání některých svých částí a tím se šetří energie. Ale zase ho nikde nemohu sehnat, aby k němu byly už rovnou i Win. 7. Zato P8700 není problém sehnat, s Full HD, Win . 7 apod.
Jinak moc díky za názor.
Já se rozhoduji mezi P8600 a P8700. Na P8600 se mi líbí, že umožňuje vypínání některých svých částí a tím se šetří energie. Ale zase ho nikde nemohu sehnat, aby k němu byly už rovnou i Win. 7. Zato P8700 není problém sehnat, s Full HD, Win . 7 apod.
Jinak moc díky za názor.
- smoula
- Mírně pokročilý
P8700 má násobič 9,5 kdežto P8600 má má jen 9,to je asi jedinej rozdíl mezi nimi.MacGywer píše:Ještě bych se chtěl zeptat co máš přesně za procesor?
Jinak moc díky za názor.
To vypínání některých částí bude určitě i u P8700.
- MacGywer
- Nováček
-
- smoula
- Mírně pokročilý
- MacGywer
- Nováček
-
Pro model:
P8400 - Ano.
P8600 - Ano.