win mobile nebo symbian
- pensilvania
- Začátečník

win mobile nebo symbian
uvažuji o koupi nového mobilu a nevím s jakým op.systémem si vybrat.
cpu: I9-9900KS mb: Asus ROG STRIX Z390 gaming-f, ram: 2x16GB Gskill 3600Mhz CL16, hdd: 2x SSD NVMe Samsung 970PLUS 1TB + SSD Sata Samsung 860EVO 1TB + Samsung 870EVO 2TB gpu: Asus ROG STRIX 3080 12GB case: Fractal Design Define R6 Blackout, zdroj: Fractal Design ION+760P audio: Sennheiser PC 373D LCD: Samsung Odyssey G9 NEO
- Huncut
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: win mobile nebo symbian
Nejvíc záleží na tom, jaké jsou tvé požadavky, jak mobil hodláš používat a co od něj budeš očekávat
Měl jsem oba a každý se hodí pro někoho jiného.
- pensilvania
- Začátečník

očekávám že musí zvládat samozřejmně sms a volaní,budík,přehrávaní mp3,nějaký jednodušší diář na poznámky,foťák ale to je asi na volbě konkretního telefonu,abych na něm mohlu pustit icq.
více mě ted nenapadá
více mě ted nenapadá
cpu: I9-9900KS mb: Asus ROG STRIX Z390 gaming-f, ram: 2x16GB Gskill 3600Mhz CL16, hdd: 2x SSD NVMe Samsung 970PLUS 1TB + SSD Sata Samsung 860EVO 1TB + Samsung 870EVO 2TB gpu: Asus ROG STRIX 3080 12GB case: Fractal Design Define R6 Blackout, zdroj: Fractal Design ION+760P audio: Sennheiser PC 373D LCD: Samsung Odyssey G9 NEO
- Huncut
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V tom případě si myslim, že Symbian bude lepší volba.
- pensilvania
- Začátečník

libí se mi ty nové Samsungy,akorat nevim jestli jít do dotykového displeje nebo ne.
- Huncut
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokud Symbian, tak Nokia 
Jinak s dotykem - dotykový displej je lepší. Ovládání třeba webového prohlížeče a ovládání pomocí dotyku je parádní. Ale třeba mě osobně naprosto nevyhovuje dotykové ovládání upravené pro ovládání prstem. Člověk si akorát upatlá displej a ikonky musí být obrovské aby se do nich i nepřesný prst dokázal vejít - plýtvání místem. Je to sice cool a dneska in, ale mě to nevyhovuje. Mám rád stylus, jsou sice potřeba obě ruce, ale práce je komfortní a nic se tomu nevyrovná.
Ale i s nedotykáčem se dá dobře pracovat, zvlášť pokud je to GUI vymyšleno hlavou
Kromě web browseru, excel tabulek a pár dalších aplikací u kterých je dotyk opravdu velký bonus, to není na ergonomii takový rozdíl.
Ale je to především o tvých preferencích a co tě láká.
Jinak s dotykem - dotykový displej je lepší. Ovládání třeba webového prohlížeče a ovládání pomocí dotyku je parádní. Ale třeba mě osobně naprosto nevyhovuje dotykové ovládání upravené pro ovládání prstem. Člověk si akorát upatlá displej a ikonky musí být obrovské aby se do nich i nepřesný prst dokázal vejít - plýtvání místem. Je to sice cool a dneska in, ale mě to nevyhovuje. Mám rád stylus, jsou sice potřeba obě ruce, ale práce je komfortní a nic se tomu nevyrovná.
Ale i s nedotykáčem se dá dobře pracovat, zvlášť pokud je to GUI vymyšleno hlavou
Ale je to především o tvých preferencích a co tě láká.
- pensilvania
- Začátečník

nakonec jsem koupil samsung omnia i900 a stve me ze me nevydrzi ani 48 hodin nabity a to ho skoro nepouzivam.vydrzi s bidou 1 den
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kup si nokii 6220c. vypadá jako úplná šlupka, má mizernou klávesnici, nemá wifi ale jinak je to bombastickej našlapanej telefon. sms, mms, email, budíky s opakováním, zvoněním v určité dny..., foťák s xenonovým bleskem...icq (slick) bez problémů...pensilvania píše:očekávám že musí zvládat samozřejmně sms a volaní,budík,přehrávaní mp3,nějaký jednodušší diář na poznámky,foťák ale to je asi na volbě konkretního telefonu,abych na něm mohlu pustit icq.
více mě ted nenapadá
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- wallot
- Středně pokročilý

-
to je normalni ze telefon s widlema nevydrzi dlouho.
touch cruise mi vydrzel max den a pul spis den pri hojnem pouzivani
ted mam na telefonovani uplne obyc nokii bez fotaku a na vse ostatni Touch pro 2.
touch cruise mi vydrzel max den a pul spis den pri hojnem pouzivani
ted mam na telefonovani uplne obyc nokii bez fotaku a na vse ostatni Touch pro 2.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7