win mobile nebo symbian

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
pensilvania
Začátečník
Začátečník

win mobile nebo symbian

Příspěvek od pensilvania »

uvažuji o koupi nového mobilu a nevím s jakým op.systémem si vybrat.
cpu: I9-9900KS mb: Asus ROG STRIX Z390 gaming-f, ram: 2x16GB Gskill 3600Mhz CL16, hdd: 2x SSD NVMe Samsung 970PLUS 1TB + SSD Sata Samsung 860EVO 1TB + Samsung 870EVO 2TB gpu: Asus ROG STRIX 3080 12GB case: Fractal Design Define R6 Blackout, zdroj: Fractal Design ION+760P audio: Sennheiser PC 373D LCD: Samsung Odyssey G9 NEO
Huncut
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: win mobile nebo symbian

Příspěvek od Huncut »

Nejvíc záleží na tom, jaké jsou tvé požadavky, jak mobil hodláš používat a co od něj budeš očekávat :) Měl jsem oba a každý se hodí pro někoho jiného.
pensilvania
Začátečník
Začátečník

očekávám že musí zvládat samozřejmně sms a volaní,budík,přehrávaní mp3,nějaký jednodušší diář na poznámky,foťák ale to je asi na volbě konkretního telefonu,abych na něm mohlu pustit icq.
více mě ted nenapadá
cpu: I9-9900KS mb: Asus ROG STRIX Z390 gaming-f, ram: 2x16GB Gskill 3600Mhz CL16, hdd: 2x SSD NVMe Samsung 970PLUS 1TB + SSD Sata Samsung 860EVO 1TB + Samsung 870EVO 2TB gpu: Asus ROG STRIX 3080 12GB case: Fractal Design Define R6 Blackout, zdroj: Fractal Design ION+760P audio: Sennheiser PC 373D LCD: Samsung Odyssey G9 NEO
Huncut
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huncut »

V tom případě si myslim, že Symbian bude lepší volba.
pensilvania
Začátečník
Začátečník

libí se mi ty nové Samsungy,akorat nevim jestli jít do dotykového displeje nebo ne.
Huncut
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huncut »

Pokud Symbian, tak Nokia :)

Jinak s dotykem - dotykový displej je lepší. Ovládání třeba webového prohlížeče a ovládání pomocí dotyku je parádní. Ale třeba mě osobně naprosto nevyhovuje dotykové ovládání upravené pro ovládání prstem. Člověk si akorát upatlá displej a ikonky musí být obrovské aby se do nich i nepřesný prst dokázal vejít - plýtvání místem. Je to sice cool a dneska in, ale mě to nevyhovuje. Mám rád stylus, jsou sice potřeba obě ruce, ale práce je komfortní a nic se tomu nevyrovná.

Ale i s nedotykáčem se dá dobře pracovat, zvlášť pokud je to GUI vymyšleno hlavou :) Kromě web browseru, excel tabulek a pár dalších aplikací u kterých je dotyk opravdu velký bonus, to není na ergonomii takový rozdíl.

Ale je to především o tvých preferencích a co tě láká.
pensilvania
Začátečník
Začátečník

nakonec jsem koupil samsung omnia i900 a stve me ze me nevydrzi ani 48 hodin nabity a to ho skoro nepouzivam.vydrzi s bidou 1 den
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

pensilvania píše:očekávám že musí zvládat samozřejmně sms a volaní,budík,přehrávaní mp3,nějaký jednodušší diář na poznámky,foťák ale to je asi na volbě konkretního telefonu,abych na něm mohlu pustit icq.
více mě ted nenapadá
kup si nokii 6220c. vypadá jako úplná šlupka, má mizernou klávesnici, nemá wifi ale jinak je to bombastickej našlapanej telefon. sms, mms, email, budíky s opakováním, zvoněním v určité dny..., foťák s xenonovým bleskem...icq (slick) bez problémů...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

to je normalni ze telefon s widlema nevydrzi dlouho.
touch cruise mi vydrzel max den a pul spis den pri hojnem pouzivani

ted mam na telefonovani uplne obyc nokii bez fotaku a na vse ostatni Touch pro 2.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“