Zalman VNF100 (GTS250 a zabírající slot)

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
ppromi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zalman VNF100 (GTS250 a zabírající slot)

Příspěvek od ppromi »

Zdar, přemýšlel jsem o koupi tohodle chladiče, protože jiný více slotový, který by mi lezl do PIC slotů bych nemohl vlastnit (mám všechny 4 sloty plné, více už jich tam pod grafikou není :D). Tento chladič mě zaujal, protože směřuje nahoru, ale uajímalo by mě, jestli půjde nasadit na GTS250 a jestli ji dokáže s něhajým 20CFM větřákem uchladit .. a taky, jestli bych mohl hned za slot dát Pci-e 1x kartu (tzn., jestli chladič leze do nějakého slotu). Pro info jak to myslím, vám přikládám moji desku (jak má ty sběrnice). http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62971 . Popř. kdybych toho chladiče kousek odřezal, jestli bych se tam už nějaká ta karta vlezla (v tomto případě potřebuji zase volé oba Pci-e 1x :D) Pokud máte lepší návrh na chladič, tak dejte věděť též ... :) Díky všem, co poradí.
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
Breathlless
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Zalman VNF100 (GTS250 a zabírající slot)

Příspěvek od Breathlless »

No nevim jestli ti někdo nějak kloudně poradí , co takhle si ho koupit v zmiňovaném CZC , vyzkoušet a pokud ti to nebude vyhovovat máš 14 dní na vrácení. 8)
AMD Athlon X2 7750 BLACK EDIT @3,1GHz , ASUS M3N78 pro , 4x2GB Corsair extreme 800MHz, ASUS 5770 512MB, Black Power 650W
Chlazení :Zalman ZM-WB5, ZM-NWB1, ZM-GWB3, čerpadlo AQ 1000l/h, Expanzka LQT, výměník 3x120 + 3x zalman ZM-F3
Temp: Ide: CPU 42/GPU45, Burn: CPU 48/GPU 56
ppromi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Zalman VNF100 (GTS250 a zabírající slot)

Příspěvek od ppromi »

Tak včera proběhla montáž, při dotahování se ulomil jeden šroubek, tak jsem ho musel anhradit :D, ale chladič pasuje perfektně a pomocí ventilátoru i dobře chladí :) a mimochodem .., zabírá jeden slot nad grafikou .. po odřezání pár CM plechu dám do PCi-e 1x slotu nějakou tu menší kartu, co neleze poc za slot .. :)
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“