ASUS DRW-22B2L -problém s vypalováním
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- czscorpio
- Nováček

-
ASUS DRW-22B2L -problém s vypalováním
Zdravím,potřeboval bych poradit s touto palírnou(ASUS DRW-22B2L).Sestra má počítač asi 2 měsíce starý a asi před 5.dny ji to přestalo vypalovat multisesion na dvd,Pálí v Ashampoo 9.Na cd data jdou přidávat.Zkoušel jsem u ní i nero,cd burnerXP atd,pořád to stejné.Pc má v záruce,dnes ji měnili palírnu,ale vše zůstalo při starém.Zapomněli tam dát plombu,tak jsem ještě zkusil dát novou kšandu,ale nepomohlo to.Takže si myslím,že to je něco v systému.Teď jsem si vzpomněl,má tam daemona,nemohl by být na vině on?Jinak Operační system je XP.Předem dík za každou odpověď.
- czscorpio
- Nováček

-
Re: ASUS DRW-22B2L -problém s vypalováním
Takže daemona tam nemá,teď jsem smázl Nera a ashampoo.nainstaloval znovu ashampo a pořád to stejné.Když tam vložím dvd a chci přidat fotky,tak mi to hlásí,že musím vložit zapisovatelný dvd.Jestli má ještě někdo nějaký nápad jsem vděčný za vše. 
- czscorpio
- Nováček

-
Takže nikdo nic,nuž mě hold v sobotu čeká reinstal XP 
- czscorpio
- Nováček

-
Tak jsem tu zase.Po čisté instalaci XP jem nainstaloval Ashampoo a sestra začala zkoušet vypalovat multisesion na dvd,5x se jí povedlo přidat,po šestý to nahlásilo ,disk není zapisovatelný vložte jiný.Jinak na dvd je nahráno asi 50MB.a už to nejde.I to pálení se mi zdá docela dlouhé,1Mb se vypalovala asi 4 minuty,což se mi zdá velice dlouho.Vypalovačka nová,kšanda nová,Xp čerstvě nainstalované,Ashampoo nejnovější verze,legální.Už si nevím rady.Nemůže být problém s deskou(K10N78FullHD-hSLI R3.0)?
Jsem vděčný za každou odpověď.
- zombux
- Odborník PCT

- czscorpio
- Nováček

-
vypalovačka tam je už druhá a dělá to stejné,Pc je v záruce,takže do něho nemůžu zasahovat.Prodejce ji řekl že si má napsat na podporu ASUSU,že on to nevyřeší(spíš nechce).Jestli je ještě nějaká rada,dík za ni.
Ps.při instalaci mě překvapilo že to po mě nechtělo ovladač na hadr sata a v biosu jsem nic nenastavoval.
Ps.při instalaci mě překvapilo že to po mě nechtělo ovladač na hadr sata a v biosu jsem nic nenastavoval.
- czscorpio
- Nováček

-
Ještě jsem zapomněl vyrobcem desky je ASROCK.
- tielka
- Středně pokročilý

klikni na spravce zařízení jestli to nechce nějaký ovladač
- czscorpio
- Nováček

-
Ne nic nechybí, 
- tielka
- Středně pokročilý

ve spravci zařízení ještě zkus aktualizovat jednotku DVD online .pokud nic tak bych ještě zkusil stahnout ovladače z asrocku a přeinstaloval.
- czscorpio
- Nováček

-
Všechny ovladače aktualizované dvd nejnovější firmware,deska asrock,nejnovější drivery,vše včera stažené a nainstalované při nové instalaci xp
- tielka
- Středně pokročilý

zkus jiny OS když to bude dělat tak potom reklamace PC asi.
- czscorpio
- Nováček

-
Řešil jsem to ještě na jednom forku a tam mi bylo řečeno že vypalovat multisesion na dvd nejde.Tak teď jsem na rozpacích,neboť by to celé mé snažení bylo zbytečné a problém by byl jen mezi židlí a PC
.I když jsem na vlastní oči viděl asi 50 dvd s fotkama,které segra před tím udělala.Asi je kouzelník.Může mi k tomu někdo něco říct,strýček google mi nechtěl pomoc.Předem dík za odpověď.