nazdar, lidi, mám doma hromadu mdček s muzikou, kterou by otec rád převedl do pc. dobu, kdy se prodával pclink, za nekřesťanský peníze, jsme prošvihli, a tak už nezbývá nic než jej koupit z bazaru nebo ebay,...
ale o co mi jde. jak ten pclink vlastně funguje? dá se pomocí něj převést muziku z md jako datové soubory nebo to je úplně k ničemu a budu muset použít mikrák? nerad bych totiž koupil další zbytečnost. ale v době kdy se prodával, to stálo 11k, tak mě osobně nenapadá, za co, že.
tak jestli máte někdo k tomu co říct, budu rád. díky.
MD PClink
Moderátor: CageJ
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: MD PClink
no obecne se pres pclink daji sypat data na MD ale ne opacne kvuli autorskym pravum.
pclink je defacto digitalni vystup/vstup takze pres nej jde hudba z digitalni podobe, ale rozhodne ne jako bezne audio soubory.
asi bych koupil kvalitni stinenej audio kabel, a propojil MDprehravac pres sluchatkovej vystup do audio-in na zvukovce.
pak vzal nejaky software na upravu audia. ja pouzivam AVS audio creator dal zachytavat na audio in a pustil celej MD. pak uz jen rozsekat na jednotlive pisnicky.
ja jednou nahraval neco z kazety do pc a diky obyc kabelu mi to na konci chytlo sileny piskani z mobilu ktrej ani nezvonil jen asi datoval
pclink je defacto digitalni vystup/vstup takze pres nej jde hudba z digitalni podobe, ale rozhodne ne jako bezne audio soubory.
asi bych koupil kvalitni stinenej audio kabel, a propojil MDprehravac pres sluchatkovej vystup do audio-in na zvukovce.
pak vzal nejaky software na upravu audia. ja pouzivam AVS audio creator dal zachytavat na audio in a pustil celej MD. pak uz jen rozsekat na jednotlive pisnicky.
ja jednou nahraval neco z kazety do pc a diky obyc kabelu mi to na konci chytlo sileny piskani z mobilu ktrej ani nezvonil jen asi datoval
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- DartVader
- Začátečník

-
Re: MD PClink
díkec, to jsem potřeboval vědět. právě jsem se chtěl vyhnout tomu čekání, než se přetáhne celé MD, tak jako jsem čekal než se mi přetáhne celá deska. ale ty doby jsou už naštěstí pryč. pravda ale je, že zvukově jsou to nebe a dudy v porovnání s mp3. tak ještě jednou díky moc.