PhysX MoHA

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
5tomboy
Nováček
Nováček

PhysX MoHA

Příspěvek od 5tomboy »

Mam problém - nainstaloval jsem MoH - Airborne a při spuštění hry vyskočilo okno, že musím nainstalovat "PhysX - hra ho vyžaduje". PhysX je driver pouze pro Nvidie který má ulehčit procesoru což zrovna mě netrápí ale jak tedy spustím tuto hru na ATI když PhysX nepodporuje? (alespoň jsem se s tím nesetkal) Nevěřím tomu že je ta hra pouze pro Nvidie.
Win 7 ultimate, CPU: INTEL Core i7-920 Quad-Core - 2.66GHz, 1x 4,8GT/s QPI, 8MB L3 cache, socket 1366, (Nehalem, Bloomfield), MB: GIGABYTE EX58-UD5, GPU: 2x ATI 4850 do crossfire, RAM: 2GB DDR3 1800MHz CL8-8-8-24 KINGSTON HyperX Intel XMP Tall HS, WD 250GB SATAII, Zdroj Chieftec 650W, projektor ACER. Notebook: IBM ThinkPad R40. PDA: (MDA1, MDA2, LOOX T830) HTC HD
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: PhysX MoHA

Příspěvek od Kamikadze »

zrovna Airborne ma urcite fyziku akcelerovanou pres procesor, pouze vyuziva fyzikalni engine PhysX. Ovladace stahnes ze stranek NVIDIE, nainstalujes (pujde to, nemej obavy) a pak uz ti hra pujde v pohode spustit a pojede ti bez problemu.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
5tomboy
Nováček
Nováček

Re: PhysX MoHA

Příspěvek od 5tomboy »

No tak to by mě ani ve snu nenapadlo to tam narvat. Děkujiti už to valí.
Win 7 ultimate, CPU: INTEL Core i7-920 Quad-Core - 2.66GHz, 1x 4,8GT/s QPI, 8MB L3 cache, socket 1366, (Nehalem, Bloomfield), MB: GIGABYTE EX58-UD5, GPU: 2x ATI 4850 do crossfire, RAM: 2GB DDR3 1800MHz CL8-8-8-24 KINGSTON HyperX Intel XMP Tall HS, WD 250GB SATAII, Zdroj Chieftec 650W, projektor ACER. Notebook: IBM ThinkPad R40. PDA: (MDA1, MDA2, LOOX T830) HTC HD
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“