Problém s webkamerou Logitech - blikající bílé pruhy

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Adam001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s webkamerou Logitech - blikající bílé pruhy

Příspěvek od Adam001 »

Ahoj, koupil jsem bráchovi webkameru Logitech webcam C200,
ale když s ním volám přes Skype, tak se v obraze zobrazují rušivé blikající bílé pruhy.
Nainstaloval jsem tam nejnovější ovladače z webu výrobce, zkoušel jsem nastavit různé funkce, např vypnout anti flicker, light boost a pořád to samé.
Přikládám screenshot:
webcam.JPG
Nevíte co s tím?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
P4 2,8GHz@3,4GHz Prescott, MSI 865PE Neo2-PFS, 2x512MB DDR 400 dual, Sapphire Radeon X1950GT 600/1200, SB Live 5.1, Seagate 7200.10 320GB SATA2, WD 80GB P-ATA, DVD-RW LG 4082B, DVD-ROM LG, Eurocase G8023C, Zdroj Fortron 350W, 21'' CRT Siemens, Logitech Z-5500 THX.
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s webkamerou Logitech - blikající bílé pruhy

Příspěvek od Trinom »

Projevuje se to i po připojení k jinému PC? pokud ano, tak reklamace.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Heh to vypadá skoro jako morzeovka :) A přímo v tý aplikaci od Logitechu to jede v pohodě?
Adam001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adam001 »

Jo v te aplikaci ke kamere to jede bez problemu, normalni pekny obraz, i kdyz dam tento pocitac a kliknu na tu kameru tak to jde, ale na skypu to dela tohle...

Podle me to nebude vada kamery ale spise chyba v softwaru, mozna nejaky konflikt skype s tim softem od logitechu.
P4 2,8GHz@3,4GHz Prescott, MSI 865PE Neo2-PFS, 2x512MB DDR 400 dual, Sapphire Radeon X1950GT 600/1200, SB Live 5.1, Seagate 7200.10 320GB SATA2, WD 80GB P-ATA, DVD-RW LG 4082B, DVD-ROM LG, Eurocase G8023C, Zdroj Fortron 350W, 21'' CRT Siemens, Logitech Z-5500 THX.
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Mas posledni verzi skype? A jak psal Trinom, zkusil si to na jinym kompu/jinym OS?
fabasa
Nováček
Nováček

Příspěvek od fabasa »

mam podobny problem..mne, okrem toho ze tam mam tie biele pruhy este aj nefunguje mikrofon..a nefunguje ani ked pouzijem ten software od logitechu..
ak sa ti to podarilo vyriesit, prosim porad, alebo si reklamoval??
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“