Nesmyslné zprávy v ICQ

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nesmyslné zprávy v ICQ

Příspěvek od michal.kolesa »

Když se ráno probudím tak zjistím, že mě během noci několik uživcatelů ICQ co nemám v seznamu posali zpávu, ale ta obsahuje pouze nesmysli. Viz orbázek

Lze s tím něco dělat ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nesmyslné zprávy v ICQ

Příspěvek od beardie »

ignorovat
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak ignorovat ? Dát na ignor list (blokavé kontakty) nebo to to jednoduše "zakliknout" ?
Kdyby to bylo z jedného číslo tak to bloknoút jde, ale když je to pokaždé z jiného tak se to dělá blbě.

Proč ty znaky jsou "nesmyslné" ?
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

pisu to ruski spamerski boti
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

je tu moznost ktera neni uplne 100% ale je to lepsi nez nic, nepouzivat shit klienta ICQ 6 ale treba qip ve kterem se da nastavit pomerne dumyslna antispamova ochrana ktera sice nezachyti vse ale dokaze to dosti zredukovat
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

qip je idelani cesta k ruskemu spamu. a je to azbuka. nauc ji svuj komp spravne zobrazovat :)

nastav v si v klientovi ze nez autorizace ti nikdo koho nemas v contact listu nemuze nic poslat. pak ti uz jen obcas prijde zadost o autorizaci od spamera kterou odmitnes

a nebo prestat pouzivat dementni icq :)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

wallot píše: a nebo prestat pouzivat dementni icq :)
asi tak je tolik jinych a mnohem lepsi klientu miranda trilian qip ...
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

wallot píše: nastav v si v klientovi ze nez autorizace ti nikdo koho nemas v contact listu nemuze nic poslat. pak ti uz jen obcas prijde zadost o autorizaci od spamera kterou odmitnes
Kde se to v ICQ nastavuje ? Mám "origoš". Z http://www.centrum.cz
asi tak je tolik jinych a mnohem lepsi klientu miranda trilian qip ...
Alternativní klienty je zákázono používat pod hrozbou BANu do sítě.
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

michal.kolesa píše: Alternativní klienty je zákázono používat pod hrozbou BANu do sítě.
az icq udela neakeho klienta ktery bude nenarocny rychly, siroce nastavitelny a prizpusobitelny a neustale nebude padat a otravovat reklamou neco treba ve stylu qipu nebo mirandy tak mozna zacnu uvazovat o tom ze si jej poridim ale to co je ted ICQ 6 je neco tak priserneho ze nechapu jak to nekdo kdo se v tom alespon trochu vyzna muze jeste pouzivat :-D
Naposledy upravil(a) ^Paja^ dne sob 16. led 2010, 12:46, celkem upraveno 1 x.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

pouzivam Mirandu a Trilian

Tak at mi zabanujou icq ucet. idelane at zabanujou vsechny icq ucty aspon bude od icq pokoj. lidi jsou jen liny zacit pouzivat jine IM sluzby. i takovej windows messenger je lepsi, zvlast kdyz pak ma clovek vsechny komunikacni sluzby v jedny aplikaci (mysleno IM, maily apod)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

wallot píše:pouzivam Mirandu a Trilian

Tak at mi zabanujou icq ucet. idelane at zabanujou vsechny icq ucty aspon bude od icq pokoj. lidi jsou jen liny zacit pouzivat jine IM sluzby. i takovej windows messenger je lepsi, zvlast kdyz pak ma clovek vsechny komunikacni sluzby v jedny aplikaci (mysleno IM, maily apod)
to je pravda messenger je vybornej a na zapad od nas mnohem vice pouzivanejsi bohuzel skoda ze v nasich koncinach je to porad vec dosti exoticka a tak nezbyva nic jineho nez zustat u icq :(
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nechci se chovat jako moderátor, ale vraťme se k tématu. Lze s těmi spamy něco dělat?
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

michal.kolesa píše:nechci se chovat jako moderátor, ale vraťme se k tématu. Lze s těmi spamy něco dělat?
jak sem jiz psal nainstaluj qip/mirandu a nastav si tam antispam filtr a filtr na autorizace a alespon trosku ti to ulehci ale neni to 100%, mam takle nastaveny qip a chodi mi tak 2-3 spamy do tydne
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vždyť už ti odpověděli. Zakázat příjem zpráv od lidí, které nemáš v CL. Pokud trváš na používání oficiálního klienta.

Já v Mirandě občas zamítnu nějakou autorizaci a jinak mám naprostý klid, nechodí mi vůbec nic.
Goldnoob team proud member!
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Já potřebuji, aby mě mohli na ICQ kontaktovat nový potencionální "holky" co si najdou můj profil na seznamovacích severech. Já pořebuji bloknout spamy, ale né né slušný lidi.

Omlovám se za svojí natvrdlost.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

potencionální "holky" si ta najdu aj v pripade, ze budes pouzivat neoficialneho klienta, s oficialnym sa toho vela vymysliet neda...
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

buď přestaň používat ICQ klienta a přejdi na něco, co se dá aspoň nějak nastavit, nebo přestaň používat neskutečě stupidní ICQ protokol jako takový a přejdi na něco normálního (jabber, msn)
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

1) za měsíc bude ICQ7 v CZ jazyce
2) jabler a MSN mám, ale žádným kontakt tamkaždý má ICQ
danhorky
Nováček
Nováček

Příspěvek od danhorky »

Teď už používám akorát tak Skype, ale je fakt, že většina mých známých jede přes ICQ + další. Trochu v tom ztrácím přehled.
Vista Ultimate x64, Core 2 Quad 2.4GHz Q6600, 4GB DDR2 Crucial, 500GB Hitachi SATAII, nVidia GeForce 8800 GTX, Asus P5N32-E SLI PLUS, 650W Sweex PSU, BenQ M2700HD. Auto? Trabant, ne?!!
michal.kolesa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak je proti spamu chráněo ICQ7 ?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“