Win 7 a mizející ikony z plochy

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Win 7 a mizející ikony z plochy

Příspěvek od Shit »

Mám problém u Win7 s mizejícími ikonami na ploše.
Pokud se na PC pracuje, hraje, tak je to v pohodě. Pokud odejdu od PC, tak cca za 30minut zmizí z plochy ikony nainstalovaných her a zástupce flopyny. Udělal jsem čistou instalaci, ale nic se nezměnilo.
Podobný případ se řeší i zde, ale nepomáhá to...
Nějaký nápad?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Win 7 a mizející ikony z plochy

Příspěvek od LiveBomb »

Nebude to "klasicky" MRUBag Size error?

Windows maji nastaveny pocet slozek, jejiz nastaveni si pamatuji. Zbytek ignoruji. Pokud tento pocet slozek prekrocis, tak se zbyle nastaveni ignoruje (a chova se podivne), mozna by uprava velikosti te pameti zabrala i tady.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

To se týká nastavení složek (defaultně je to 10000?).
To asi nebude tento případ. Na ploše mám cca 50 zástupců/ikon a dělají to pouze všichni zástupci z položky "Hry" a zástupce FDD.

Ani tím nemyslím bug W7 s mizením ikon při přejmenování - to je jiná situace.
Albi.i
Nováček
Nováček

Příspěvek od Albi.i »

Hmm tiež mi to spravil občas, ale poslednou dobou ani ni už. Ak si klasicky v users atd. pozreš ten desktop(čiže v prehliadači súborov) sú tam všetky?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Které zmizely, tak tam nejsou. Jedině udělat zástupce znovu...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Pravděpodobně byl pachatel odhalen. :)
Byla to součást Comodo firewallu "Defenze +". :devil:

P.S.: Jak tak zkouším různé FW pod W7, tak zatím žádný FW třetích stran nemaká zcela korektně (bez vyskytujících se "nepochopitelných" problémů) pod W7. :sad:
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Tak já mám trochu podobný problém: Mě se po restartu ikony vždy vrátí seřazené tak jak se defaultně zarovnávají doprava nahoru... Nevím co s tím, jakkoliv si to rozložím, tak mi to pak zase nasype zpátky nalevo. Dokud jsem používal RC, tak všechno v pohodě.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

To dělalo máti také po čisté instalaci...
Za 2 dny se to opravilo samo a má klid...

:|
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Ha! 2 dny jsou pryč a funguje to! :-D Ať žijí Windows. Není to krásné mít deterministický systém?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

jak odstratit mizeni zastupcu na plose po prejmenovani? :evil:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

No zkusil bych několik dní počkat :lol:
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

To vypada, ze za chvili budeme mit novou frazi, misto "a zkusil ste to vypnout a zapnout?" budeme pouzivat "a zkusil ste par dni pockat?"
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

To zní ještě lépe! Když si představím, jak v tom IT Crowdu už nebudou dělat vůbec nic, jen čekat :-D IT se stává skutečně luxusním povoláním, více než kdy předtím... No, ale ať nás nezabanují za OT(ale zas takové OT to není...).
Xspy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Xspy »

:angry2: No zatím nic nevyřešilo můj problém . Dýl už čekat nechci . Zvykl jsem si už v XP používat quick launch a v sedmičkách jej řeším zástupcem v taskbaru na složku ve které pak mám samotné odkazy na věci jako prohlížeče word atd ... Problém je že i když jsem MRUbug ošetřil v registrech , tak mi složka na taskbaru mizí i když jsem taskbar zamknul . Stejnou chybu měla i RC , ale v konečné 7600 jsem ji už nečekal :( Prostě první velké zklamání ve Windows 7
otrekr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od otrekr »

Chodím na letiště lítat.Takový větroně.Vsoukat se do nich ,,někdy" bývá problém.Máme tam jednoho člověka kterej dělá do počítaču(machr)...Takhle jednou nastupuju,zasekl se a ne se zapnout.Tak jsme si udělaly srandu ať vystoupí nastoupí.On se divně kouknul a řekl něco jako :. ,,nejsem Vista" a sebou sekl,vystoupil,nasedl a vše all right :-D Počkat pár dní?Každou chvíli očekávám stavbu nového pc s w7 64bit a hrůzou se mi chvějí vlasy na hlavě.Postavím pc za hodinku a celej den si budu hrát s SW :jaw: Mám xp a mám taktéž různé přírodní anomalie:
1.počítač svařil už tři myši,nedávno dvě za sebou.Izolace drátu poblíž ps2 konektoru se svařily.
2.jednoukrát svařil usb konektor
3.mám laserovou kopírku.Nainstaluji drivery a vše funguje jak má.Po pár týdnech se ztratí drivery,po znovu nainstalování se nic.(nemám žádný viry)
4.Nainstaluji quicktime player s divx kodeky,samozřejmě že to nepřehrává divx.Zkoušel jsem už různé kombice.Stravil jsem u toho 6h,
5.Měl jsem dvd vypalovačku 4 roky pracovaly jak má.Koupil jsem novou za 1000Kč,půl roku vydržela a teďkom blbě pálí DVD.Uplně špatně.Zkoušel jsem různé dvd,od nejhorší kousky až po 30kč dvd.
:oha: :jaw: :dry: :devil: :stupid: :borg: :box:
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“