The Orange Box - problem s instalaci
Moderátor: Baneshee
- heroik
- Začátečník

The Orange Box - problem s instalaci
Zdravím, nejde mi nainstalovat The orange box...když se to spusti na steamu a zacne se to instalovat, tak tam probiha Preparing HL2 files to install, a dal se to nehne...je tam nekolik procent ale do konce to nedojede, zkousel jsem to asi 3x a jednou se to zastavilo na 50 procentech, pote na cca 98 a pak asi na 70...nevite co stim? reklamace?
- Spetsnaz
- Začátečník

Re: The Orange Box - problem s instalaci
zkus přepnout na Steamu v nastavení jazka : Z češtiny na ENG...
- heroik
- Začátečník

Ja jsem měl vždycky Steam v Eng a nikdy jsem na CZ nepřepínal...
Preparing HL2 files to install
- Slezman
- Středně pokročilý

na netu napovídali nainstalovat to ze Steamu a po vyzvání vložit CD key z balení.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- heroik
- Začátečník

To je možná úspěšné řešení, ale s mou rychlostí netu to je prakticky nemožné...přece to nebudu jak trotl stahovat dva dny rychlosti 200 kB/s....nějaké jiné nápady? (ne že bych chtěl říct, že slezmanova snaha je zbytečná, ale snažím se jen oznámit že mi nepomohl...nic proti
)
- Slezman
- Středně pokročilý

já stahoval hl2 a ep1 rychlostí 120 kB/s, sem to zapnul, šel se opít a ráno to bylo, ale jak chceš... navíc už průběh ti napoví, že to jede a ne že se zopakuje stejný problém jako u DVD...a pokud ano, zas jsi v řešení o jednu indicii dál 
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Settings-Download-Download region- treba Germany
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- bubanek
- Středně pokročilý

Stejně budeš stahovat tuny updatů, tak to můžeš nechat rovnou sthnout přes noc celý.
- heroik
- Začátečník

yuri.cs píše:Settings-Download-Download region- treba Germany
co mi to pomůže?...(za predpokladu ze to nechci stahovat?)
bubanek: zkusím no, ale asi až zítra...dnes už tu mám 3 filmy :p
// jeste jedna vec...updaty se stejne zacnou stahovat az kdyz kliknu na spusteni te hry ne? a to si v noci urcite budik davat nebudu abych spustil ty updaty.....jsem rad ze musim stavat AŽ v 5..byvali horší časy
- Spetsnaz
- Začátečník

updaty se stahujou automaticky po nainstalování hry pokud vím.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz si tvrdil ze 200kBps sux, tak sem dedukoval, ze je problem v zatizeni content serveru. Prehozenim na jinej server se ti rychlost zvedne. 1800 kBps zadnej problem.zandhapper píše:co mi to pomůže?...(za predpokladu ze to nechci stahovat?)yuri.cs píše:Settings-Download-Download region- treba Germany
Jeste hint. Pomaha jeste nestazenou hru "spustit" poklikanim, pak se to vetsinou rozjede.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Maranov
- Mírně pokročilý

Zkontroluj jestli máš dost volného místa na HDD.
Volovina, ale kdoví - mně se to stalo.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Když sem instaloval pomerančovej box tak mi to taky dlouho sedělo na tý hlášce preparing files bla bla trvalo to asi dvacet minut než se to zase rozjelo, takže musíš bejt trpělivej.
Jinak ty updaty nejsou nijak velký mě to instalovalo na všechny hlka jen pár mega patchů
Jinak ty updaty nejsou nijak velký mě to instalovalo na všechny hlka jen pár mega patchů
- bubanek
- Středně pokročilý

Jo, ale těch updatů je na celej orange box tuna. Tak proč to rovnou celý nestáhnout?Spetsnaz píše:updaty se stahujou automaticky po nainstalování hry pokud vím.
Steam tě stejně nenchá hrát dokud ty updaty nebudeš mít.
- heroik
- Začátečník

Dík za pomoc
Vyřešil jsem to nakonec tak, že jsem si půjčil Episode pack od sousedy a z toho už to šlo nainstalovat. Akorát ty updaty...