Ahoj,
hledam reseni sveho problemu a narazil jsem na toto tema tady:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... o#p7477124
Bohuzel nejaky chytrak to zamknul, aniz by uvedl odkaz, kde je to vyresene. Ja to nemuzu najit, tak kdyby nekdo vedel, tak budu moc vdecny.
Jde mi o to, ze mi DIVX ve WMP11 s nainstalovanymi ffdshow hraje zelene.
Zelene video
- Iwo
- Nováček

-
- xxsawer
- Začátečník

-
Re: Zelene video
Vždyť v tom topicu máš odpověď 
Jinak doporučuju odinstalovat DivX a nainstalovat XviD
Jinak doporučuju odinstalovat DivX a nainstalovat XviD
- Iwo
- Nováček

-
Ze to je v nastaveni divx??? Ale ja tomu vubec nerozumim a nevim co kde mam nastavovat.
- Iwo
- Nováček

-
Tak kdyby to nahodou potreboval nekdo dalsi.
Mam grafickou kartu Asus Radeon a nainstalovany Asus Enhanced driver. Chtel jsem si v jedne hre upravit jas pres ten AED a neslo to, tak jsem ho preinstaloval a po restartu me napadlo zkusit avicka a zelena barva zmizela. (Pritom predtim to bylo tak, ze pod adminem to chodilo, ale pod uzivatelem User, ktery pouzivam ne, ale byl asi ten driver spatne nainstalovany. Stejne je to zajimavy, ze Zoom Player chodil i predtim a WMP a BsPlayer ne.)

Mam grafickou kartu Asus Radeon a nainstalovany Asus Enhanced driver. Chtel jsem si v jedne hre upravit jas pres ten AED a neslo to, tak jsem ho preinstaloval a po restartu me napadlo zkusit avicka a zelena barva zmizela. (Pritom predtim to bylo tak, ze pod adminem to chodilo, ale pod uzivatelem User, ktery pouzivam ne, ale byl asi ten driver spatne nainstalovany. Stejne je to zajimavy, ze Zoom Player chodil i predtim a WMP a BsPlayer ne.)
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě to dělalo do tý doby, než jsem nainstaloval BSplayer free a ono si to samo stáhlo všechny kodeky a jede to. Nebo si aktualizuj Media Player na poslední verzi, to je to samý