gf 260 problemy
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
gf 260 problemy
zdravim, mam problem s touto kartou mam ji uz pres rok a vse slapalo v poradku, ale posledni dobou mam problemy s obrazem nebo uplne zamrne hra, musim ji vypnout a zapnout znovu, u novejsich ovladacu me to hodi takty na low 3d a musim resetovat cele pc, zacalo me to delat u cod 6 ale to stacilo jen snizit takty nebo na default takty a bylo to v poradku, napr u crysis to nedelalo zadne problemy ani na oc 730/1460/1242, jsem bezradny protoze dnes me to dela i ve crysis na defatul takty, o cod 6 ani nemluvim. zkousel jsem se i vracet ke starsim ovl ale beze zmeny. teploty mam pri vsem na default tak max 85stupnu. pri testovani v ati tools bez problemu pls poradte.
- GaGy
- Začátečník

Re: gf 260 problemy
Zkus sundat chladič a vyměnit pastu a kdyžtak reklamace. A máš dobře větranou skřín ?
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
no ted jsem to vycitsil od prachu je to trosku lepsi ale i tak mam pri hrani okolo 85stupnu. skrin mam odvetravanou docela dobre ale moje deska hodne topi (okolo 50st) a i to ma vliv na teplotu. vymena pasty a sundani kdytu neni poruseni reklamace? jesi ne tak to zkusim no 
- Trek
- Začátečník

Muzou to delat i ovladace. Reinstall na nejnovejsi. Zkusit ruzny.
Pokud to bude "zamrzat" reklamace, aspon tak jsem to udelal ja.
Pokud to bude "zamrzat" reklamace, aspon tak jsem to udelal ja.
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
ovladace jsem zkousel uz asi 4ry, vsecko stejne. zajimave je ze ted uz hraju cala 20min i s oc a v poradku, mozna to delal i oc program pouzival jsem EVGA procesion, a ted jsem zkusil riva tuner, ten me dokonce ukazuje i o 10st mensi teploty... reklamovat bych to sel, ale co jim reknu: vite nekdy proste hraju a nic a nekdy ne 
- Trek
- Začátečník

Muze to bejt tim softem, mozna nejak blbe reguloval otacky nebo jinak skodil.
Ja pouzivam uz jen riva tuner, je to nejstabilnejsi.
Ja pouzivam uz jen riva tuner, je to nejstabilnejsi.
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
no vyzkusam, snad to bylo jim
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
HMMM tak nepomohlo, ted dokonce mam pri kalovi uz modrou travu a o5 se to podtaktovava na 2d a lov 3d
- Trek
- Začátečník

jsou ruzny teploty ne jen jadra, podivej se v gpu-z i na ty ostatni, spatny takty jsou zpusobeny ovladacema
zatim jeste tipuju sw problem
zatim jeste tipuju sw problem
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
jenze me to dela na defaultni takty... oka kuknu se i na jine teploty
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
tak teploty nemam vysoke vsecko kolem 70-85.
- Trek
- Začátečník

No tak co muzes jeste udelat je zkusit v jinym pc a pak reklamace.
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
hm tak jsem po delsim testovani dospel ze na default to jede v poradku, ale staci nejake oc a je to v pytli, jako posl moznost jsem zvolil format c:/u a ani to nepomohlo, cili me asi karta dosluhuje nebo jak je to mozne ze predtim behala na oc pekne a nyni uz ne? takze s reklamaci se muzu jit bodnout