to Paul: s tou čtyřkou souhlasím, pětku jsem ještě nehrál
..četl jsem, že je to konečně hra, která dokáže využít potenciál vícejádrových CPU, hlavně s Core i7, Quady apod., to je dobře, protože mám Quad (nedávno jsem přešel z Dual-Core)..
Moderátor: Baneshee

Myslis toto?kotas píše:..četl jsem, že je to konečně hra, která dokáže využít potenciál vícejádrových CPU

Až budu hrát, tak uvidíme, testnu to, ale až bude časTrek píše:Vysledky tech testu (jakychkoliv testu) jsou k nicemu, protoze napr. u dvoujadra se ty jadra flakaj, a staci zvysit pocet threadu ve hre a jede to rychlejs.

kotas píše:Je tu poučení: jen proto, že DirectX 10 je vyspělejší neznamená, že by měl obraz automaticky vypadat lépe. Pokud nemáte NVIDIA GeForce 3D Vision LCD + brýle, není žádný důvod k tomu, aby jste měli DirectX 10 režim hry - trpí tím větší snížení výkonu.
V každém případě je dobré vědět, že hra vypadá velmi dobře i na průměrné herní sestavě.
- Bravo, už se moc těším, až si hru zapařím. Moc díky za článek, celý jsem si prošel, hra je skvěle optimalizovaná, na Quadu, 8GB RAM a 3870 vše @oc si zahraju si myslím dobře.

A co máš za grafickou kartu? Až budu doma, tak zkusím samozřejmě obě varianty, jinak než jsem odjížděl pryč, stihl jsem akorát hru vyzkoušet s DX9 - vše na max, stíny akorát na MEDIUM k tomu 4AA v 1680x1050 a hra jela i v přetřelkách pořád 60 FPSmarcelus píše:kotas píše:Je tu poučení: jen proto, že DirectX 10 je vyspělejší neznamená, že by měl obraz automaticky vypadat lépe. Pokud nemáte NVIDIA GeForce 3D Vision LCD + brýle, není žádný důvod k tomu, aby jste měli DirectX 10 režim hry - trpí tím větší snížení výkonu.
V každém případě je dobré vědět, že hra vypadá velmi dobře i na průměrné herní sestavě.
- Bravo, už se moc těším, až si hru zapařím. Moc díky za článek, celý jsem si prošel, hra je skvěle optimalizovaná, na Quadu, 8GB RAM a 3870 vše @oc si zahraju si myslím dobře.
mne ide RE5 na dx10 ovela lepsie ako na dx9.Rodiel mam v benchmarku az do 20FPS v prospech dx10.