Problemy se zvukem Genius sw-hf 5.1 5000
Moderátor: CageJ
- Mexxy
- Začátečník

-
Problemy se zvukem Genius sw-hf 5.1 5000
Potreboval bych poradit...Pri spousteni jakehokoli zvuku v pc funguji jenom dva predni reproduktory (bez basaku). Vse je dobre zapojene ( v testu zvukove karty funguji vsechna repro spravne). Nevite v cem by mohl byt problem ? Dekuji za odpovedi
- Mexxy
- Začátečník

-
- LuiS_SK
- Začátečník

-
- Lukin16
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problemy se zvukem Genius sw-hf 5.1 5000
Mám takový dotaz ohledně regulace zvuku na Geniusech HF5.1 5000. Subwoofer hraje dost potichu, vyrazne basuje az od 1/2 volume, takze bych rad satelity ubral a ten woofer pridal. Na celnim panelu wooferu jsou cudliky Center - tim ho uberu, dále Subwoofer - regulace wooferu to je jasne a treti je Surround - ten kdyz dam na min. tak hraji jen zadni, kdyz na max tak predni vic a zadni min, ale nejde je utlumit uplne. Mam externi zvukovku SWEEX SC016 7.1. V jejim programu sice je ovladani hlasitosti kazdeho repra, ale ubranim hlasitosti se snizuje i vykon subaku. Poradi nekdo ? diky
- Lukin16
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
nikdo neví jak má fachčit ta regulace Surround ? 
- seedorf
- Nováček

-
Ahoj lidi, mám problém, koupim jsem si starší Genius sw-hf 5.1 5000 a je tam poškozen přední reprák, (15w 8ohm), potřebuji ho někde sehnat, ale nevím kde. Poradíte mi někdo pls??
- crashPC
- Mírně pokročilý

hledej na aukru kdo prodává rosekané....
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- seedorf
- Nováček

-
To už jsem právě udělal. Zjistil jsem, že není rozbitej jen ten reprák. Když místo toho rozbitého zapojím druhý (ten stejnej) tak hraje až když mám volume skoro na plno. Na to, že jsem to sotva zapojil tak jsem šťastnej jako blecha. Neví někdo čím by to mohlo bejt?
- crashPC
- Mírně pokročilý

mrtvý koncový stupně. studeňáky, a tak... V tom by se musel někdo pohrabat, ale dvě hodiny slušnýho servisáka vyjdou tolik, že je lepší koupit nový géniusy 
- EasyShare
- Začátečník

Tyto reproduktory už mám slušnou dobu. Celkem jdou, ale jsou hlučnější.
Může vadit počítači s integrovanou zvukovkou, když přepnu u repro kanál na počítač a v tu chvíli v nich hodně lupne (napětí, něco v subwooferu). Vzhledem k tomu, že je zapojen k PC subwoofer analogovým jackem. Je nesmysl, aby se to přeneslo přes jack do PC, že?
Díky
P.S. Konektor u zvukovky je 3,5mm jack. Ovšem analog i digital zároveň. Tedy má optiku. Tu ovšem Geniusy nepodporují...
Může vadit počítači s integrovanou zvukovkou, když přepnu u repro kanál na počítač a v tu chvíli v nich hodně lupne (napětí, něco v subwooferu). Vzhledem k tomu, že je zapojen k PC subwoofer analogovým jackem. Je nesmysl, aby se to přeneslo přes jack do PC, že?
Díky
P.S. Konektor u zvukovky je 3,5mm jack. Ovšem analog i digital zároveň. Tedy má optiku. Tu ovšem Geniusy nepodporují...
- crashPC
- Mírně pokročilý

Nepochopil jsem co a kam přepínáš. Podstatná je i velikost lupance. Jestli nejsou hloupí, nemůže to udělat v tomhle případě nic, ale jelikož jsem už viděl i Genius samočinně hořet plamenem, nedal bych za to ruku do ohně.
- EasyShare
- Začátečník

Silné lupnutí se ozvalo, když jsem přepínal kanál z mp3ky na počítač. Na subwooferu jsou tlačítka pro výběr vstupu zařízení.
- EasyShare
- Začátečník

Tuší někdo, jestli jsou SW-HF 5000 magneticky stíněné?