Problém s aktivací OEM

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Problém s aktivací OEM

Příspěvek od Michael24 »

Zdravím, dnes jsem nainstaloval OEM verzi W7 Home Premium a hned při prvním spuštění jsem měl problém. Při instalaci jsem vyplnil Product key, ale odškrtl jsem aktivovat při prvním připojení k síti. když se později zobrazila plocha, vpravo dole bylo psáno, že tato kopie systému není pravá :x tak jsem znovu vyplnil Product key a chtěl jsem to aktivovat, ale poté už jen černá obrazovka místo tapety atd. tak formát a při opětovné instalaci jsem neodškrtával položku s aktivací. Systém se v pohodě nainstaloval, nic nehlásil, říkám si paráda :) tak jsem nainstaloval pár programů, aplikací, antivir atd. Pár restartů, vše pohodě. Ovšem po několikátem restartu zase. Opět jsem zkusil systém znovu aktivovat, ale opět stejný vásledek, jako prve. Navíc mi to ještě píše chybu. (screen) Tak se ptám: Nesetkal se už s tím někdo? Vůbec už nevím, čím to.... Samozřejmě OEM W7 je legal :) Díky za rady...

Obrázek

PS: Hledal jsem, ale nic jsem nenašel. Ještě jdu pohledat..... :(

EDIT: Pro představu přidán screen..

EDIT2: Asi to nemá spojitost, ale všiml jsem si toho po resetu BIOSu :(
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s aktivací OEM

Příspěvek od S.h.I.t. »

aktivuj po telefonu...
Briketa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Briketa »

Jaký máš datum a čas na počítači. Nedošlo při resetu BIOSu ke změně času?
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Briketa má pravdu, před chvílí jsem našel vysvětlivku k té chybě na stránkách MS :oops: Takže aktivace provedena. Stejně ale nepochopim, proč to chtělo znovu aktivaci. Doufám, že to takhle nebude častěji po instalaci běžných programů :shock: Omlouvám se za možná trochu uspěchaný topic, ale to s tím časem, mě opravdu nenapadlo :oops:
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“