Vzhle XP na Win7 64bit?????

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
anti.77
Začátečník
Začátečník

Vzhle XP na Win7 64bit?????

Příspěvek od anti.77 »

Mám takovej problé,máme doma sice 2PC a dva NTB,ovšem jedno PC používáme společně s manželkou.Ona ovšem tvrdě odmítá přejít na Win7,prostě se jí nelíběj(no,znáte to).Tak musím mít na jednom disku XP a na druhym Win7 64bit .... štve mě to kvůli raid a i jinak,údržba obou systému atp ....... NNevíte někdo je-li možné na jednom účtu nějakým způsobem dosáhnou vzhledu XP????Vím,je to blbej dotaz ale kdyby to šlo,dost by mi to pomohlo,navíc bych se cítil jako vítěz což(jak mi asi většina těch co maj 25let za sebou) se v manželství chlapům tak často nestává..... s PC jsem tak středně zdatný,znamená to,že si vše na PC už asi 15let dělám sám ale do mimořádných složitostí si jít netroufám....jinak dík předem za každou radu ......
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Vzhle XP na Win7 64bit?????

Příspěvek od Bez_n1ck »

XP asi těžko ... můžeš tak nakopat win98 :lol:
To si žádá asi 3 kroky:
- pravý na ploše - přizpůsobit a dole je starej skin
- pravym na nabídce start - vlastnosti v prvním oušku zaškrtneš používat malé ikony, vypnout kousek níže seskupování, a ještě níže vypneš využívání aera (to se ale asi zakáže samo tím starým skinem).
- a na zobrazení retardovanýho startu je nějakej program (nepamatuju si jak se menuje :()

Jinak teda nevim, jak moc tvoje žena rozumí PC, ale řek bych jí, že se ten XP disk vysral, odpojil ho a že jí tam na instalaci XP dlabeš. A máš to, ona si zvykne ;)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nojo, ale řekl bych že per-user tohle nepůjde
ignorelist: kremrole a dezoláti
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

No,já už se teda pokoušel tvrdit,že končí podpora XP a že už to nebude bezpečný(e banka atp),odpověď zněla :"no to teda je zajímavý"..... teď už jsem ale dělal,že hledám origošku XP a že jí nemohu najít :-) :-) a nadávám,kde asi může bejt ... to vypadá slibně... měnim desku,procesor a grafiku .... tak to musim přeinstalovat ..... ale dík všem,ono to nějak dopadne a když to CD "nenajdu",tak prostě je to smůla......nic jinýho mi nezbejvá :-) :-) :-) ... jinak se omlouvám,že jsem s tímto otravoval .....
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

anti.77 píše:Nevíte někdo je-li možné na jednom účtu nějakým způsobem dosáhnou vzhledu XP????Vím,je to blbej dotaz ale kdyby to šlo,dost by mi to pomohlo,navíc bych se cítil jako vítěz což(jak mi asi většina těch co maj 25let za sebou) se v manželství chlapům tak často nestává.....
Nestačil by ženě jako přechodné řešení "XP mode" (ve virtualce)?
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

To je určitě dobrý nápad - myslím Virtual PC a XP Mode.

Ještě zkus uvést tu polehčující okolnost, že jsi jí ušetřil "učení se" Vista.

Takže může z XP přejít rovnou do W7 a ušetřit si práci.
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

jestli myslíš něco takového:
http://pc.poradna.net/a/view/443941-win ... zervativce
tak vřele doporučuji, sám to tak mám k plné spokojenosti. Stačí dát pravým tlačítkem na ikonu počítače vlastnosti, pak nastavení výkonu na "optimalizovat pro výkon" a je hotovo.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“