Napr. stara klasika Lands of Lore bol tiez koridorovka, proti nim nic nemam. Ale davat volnost za minus povazujem za chybu.
S Oblivionom, si Daggerfallom to ale bola slabota, to jo.
Moderátor: Baneshee

Tady nikdo nepovazuje volnost za chybu o nic vic, nez ty povazujes za chybu dobrou grafikuWuuduu píše:Ale davat volnost za minus povazujem za chybu.

zahraj si Dragon Age (sorry, nemoh sem si odpustitaxloth píše:A ani mi neprijde, ze by hry byly dnes tak nejak celkove vic koridorovy.

Stale tu su pomerne nove datadisky na NWN 2, vraj vcelku vydarene, co som pozeral zahranicne recenzie tak hoci je u datadisku Mysteries of Westgate udavana herna doba 20h, dohranie trva mnohym asi 2x tolko.Hydr0gen píše:Pravidla ADnD bych ještě někdy ve hře rád viděl, ale asi se toho už nedočkáme, doba je jiná.

Ten jsem hral naposled vcera, no a?Hydr0gen píše:zahraj si Dragon Age (sorry, nemoh sem si odpustitaxloth píše:A ani mi neprijde, ze by hry byly dnes tak nejak celkove vic koridorovy.)

Haha proc? Nejsem vubec priznivcem MMORPG ale je to tak ... dnesni RPG nejsou zadna vyzva je to jen a jen o tom samem. Driv bylo vice moznosti ja hru projit .. dnes je jen jedna.Paul píše:Haha takový kecy

Co konkretne su kecy, to, ze vsetky hry co som posledne roky hral su pre mna nudne a lahke aj na najtazsej obtiaznosti?Paul píše:Haha takový kecy

Nesmysl, Dragon Age i Fallout 3 poskytujou spoustu způsobů jak to hrát, a obě mají choices and consequences.Nordir píše:Haha proc? Nejsem vubec priznivcem MMORPG ale je to tak ... dnesni RPG nejsou zadna vyzva je to jen a jen o tom samem. Driv bylo vice moznosti ja hru projit .. dnes je jen jedna.Paul píše:Haha takový kecy
Nikdo tě nenutí neustále saveovat, to tam je pro lidi co chtějí mít tu možnost.Můžeš to hrát svým hardcore způsobem.A Crysis na Delta byla skvělá zábava.Wuuduu píše:Co konkretne su kecy, to, ze vsetky hry co som posledne roky hral su pre mna nudne a lahke aj na najtazsej obtiaznosti?Paul píše:Haha takový kecy
Ked sa uz inak neda, SAVE, SAVE, SAVE a prejdes cely Crysis a spol s hovnom v ruke... nuda, nuda, nuda.

Záleží jak moc se tomu věnuje. Z osobní cca 2-3 roční zkušenosti si myslím, že ne. Ze začátku když člověk zdokonaluje svoji postavu je to super, když na nejvyšší úrovni zlepší svoje vybavení je to snad ještě lepší.MichiGen píše:Ma tak napadlo nove zamyslenie sa do diskusie, myslite si ze MMORPG degeneruju hracov?

Jo, to je celkem přesnýaxloth píše:Hlavne kdyz uz chci vyzvu, tak hraju multiplayer nejaky FPS nebo strategii. Tam je vyzva, kde se muzou lidi pomerit. Z myho hlediska je rpg (i mmo) zcela nevhodnej zanr k tomuhle ucelu, protoze spis nez na schopnostech ci mysleni tam zalezi na tom, kdo u toho sedi dyl

Tohle je nejlepší RPG zpráva za posledních 10 let voe! Obsidian v čele s Avellonem a Sawyerem na 3D RPG ze světa Falloutu? Splněnej sen. Už za tohle mám rád Bethesdu.Hydr0gen píše:
Jinak mě to nejdřív nějak netankovalo, ale ohlášení Fallout: Las Vegas je celkem dobrá zpráva pro RPG hráče, dělá na tom pár lidí z BIS včetně Chrise Avelloneho...