Mass Effect 2
Moderátor: Baneshee
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Re: Mass Effect 2
Budete mít někdo v me2 to brnění ze hry dragon origins ce? 
- wallot
- Středně pokročilý

-
No jelikoz mam Deluxe Edici z D2D a je u ni napsano ze armor je i pro mass effect tak predpokladam ze ano. ME2 vezmu taky deluxe edici.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Sakra, sem si čet diskusi na xzone o mass effektu a někdo tam napsal takovej hnusnej obří spoiler
to nesnášim přímo
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to nevydrzel a na zkousku stahnul tu neorigos verzi. Jen mi slo o to, zkusit prenos savu. Mam predobjednanou CE a ti kokoti ji posunuli na 2.2.
Prvni dojmy jsou pozitivni. Neco zjednodusili, neco rozsirili. Ale vic nereknu. Nehraju to. Za tyden bych stejne zacinal znova s origosem. Jinak Dragon armor bylo u vsech verzi DAO, takze ho tam budu mit taky. A k tomu Terminus assault armor od XZone, cehoz se docela desim, protoze v DAO je to Dragon armor fakt silne. A ted budu mit dve... A navic brneni muzete menit jen na Shepardovi, ostatni maji furt to same 
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Nevíte o nějakém eshopu kde mají mass effect 1 skladem? Nemůžu nic najít a chtěl bych si udělat ještě rychlé proběhnutí hry abych si připomněl ten děj a všechno a měl připravený save
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hehe, ja si do dvojky chystal 5 savu a stejne to ted projizdim po seste a pouziju ten 
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- Trek
- Začátečník

A jaký data se přenesou ze savu. Třeba takovýho soldiera mám našláplýho.
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=0ZicFY8DsIo video ukazující způsob importuTrek píše:A jaký data se přenesou ze savu. Třeba takovýho soldiera mám našláplýho.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vsechna dulezita rozhodnuti (napr. council zije ano/ne, Wrex prezil Virmire ano/ne, Kaidan zemrel na Virmire, jsi paragon ci renegade....). A pak i mene dulezita. Prisel mi treba mail od Sameshe Bathii, ze mi dekuje, ze jsem mu umoznil pohrbit zenu a Tali jsem dokazal, ze jsem to ja tim, ze jsem se zminil o tech datech, co ji pomohli pri pilgrimage. A samozrejme se prenese ksicht
Ale povolani se da pak zmenit, stejne jako ten ksicht. Ja to asi necham, jak to bylo... Jo a neprenasi se level ani vybaveni, takze je jedno, jak mate naslaplou postavu. Jen bacha na PC musite savy nejdriv importovat mimo hru v konfiguracni aplikaci. Chvili mi trvalo, nez jsem na to prisel a nadaval jak spacek, ze ve hre zadne savy nevidim 
- Trek
- Začátečník

Jo no tak ja ten konec ME1 hral nekolikrat abych videl varianty konce. Tak to budu muset ten konec dohrat znovu tak jak chci aby to bylo.
Jenom by me zajimalo kdyz to nainstaluju na jinej os, jestli to dohleda ty data na jinym disku.
Jenom by me zajimalo kdyz to nainstaluju na jinej os, jestli to dohleda ty data na jinym disku.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No jasne, ja si to na tu zkousku dal na druhe PC a savy prenesl na flashce 
- goelr
- Začátečník

nevite nahodou, zda mi budou fungovat savy z ME1, kdyz jsem pozdeji hru prodal a hral ji nekdo jinej? nebo neni tam zadna kontrola?
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Savy z ME1 ti fungovat budou. V tom není žádný problém.
Akorát to má vliv na pár drobností: např podle toho jak jsi byl bohatej, na jakým levelu jsi skončil, koho jsi obětoval, zda si ukecal Wrexe - podle toho máš "vstupní bonusy" ve dvojce, čili nějak zásadní vliv to opravdu nemá
Akorát to má vliv na pár drobností: např podle toho jak jsi byl bohatej, na jakým levelu jsi skončil, koho jsi obětoval, zda si ukecal Wrexe - podle toho máš "vstupní bonusy" ve dvojce, čili nějak zásadní vliv to opravdu nemá
Vždy prodávám i jinde.
- Trek
- Začátečník

Koukam na webu bioware je tam poll kdo za co hodla hrat a nejvic ma soldier a vanguard.
To jsem odehral v jednicce, takze dvojka je taky jasna. Soldier a vanguard rulez.
Jinak nechapu jakto ze to lidi hrajou a tak, kdyz na webu bioware je available 26.
Pičusové v JRC to maj jakože skladem, tak jsem tam šel a prd.
Potřebuju to hrát urgentně tenhle tejden.
To jsem odehral v jednicce, takze dvojka je taky jasna. Soldier a vanguard rulez.
Jinak nechapu jakto ze to lidi hrajou a tak, kdyz na webu bioware je available 26.
Pičusové v JRC to maj jakože skladem, tak jsem tam šel a prd.
Potřebuju to hrát urgentně tenhle tejden.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No hrajou, protoze hra je uz od minuleho ctvrtka ci kdy ke stazeni. Ale za to si muzou hovada z EA sami. A navic mi posunuli CE edici na 2.2. Ale ja to stahnul fakt jen pro zkousku toho prenosu savu. Nehraju to, bych to pristi tyden zacinal hrat stejne znova s kompletnim DLC.
- durod
- Středně pokročilý

Takze nestaci zalohovany sejvy? Musim naistalovat prvni mass effet a inporotvat pres nejaky program?Killer píše:Jen bacha na PC musite savy nejdriv importovat mimo hru v konfiguracni aplikaci. Chvili mi trvalo, nez jsem na to prisel a nadaval jak spacek, ze ve hre zadne savy nevidim
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- wallot
- Středně pokročilý

-
EA rozhodne nemuze za to ze utekla piratska verze a ze si ji stahujete. Digitalni Download je ohlasen na 29/1 s tim ze preload zacne 27/1
Tech par dni nikoho nezabije, je to jen hra.
Tech par dni nikoho nezabije, je to jen hra.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Kedlub64
- Začátečník

Právě jsem zkouknul launch trailer, který je úplně famózní!
Launch Trailer
Jdu vyhrabat ME1 (který jsem nedohrál) a pak okamžitě kupuju dvojku!
/paráda, našel jsem starý savy, takže nemusím hrát od začátku
Launch Trailer
Jdu vyhrabat ME1 (který jsem nedohrál) a pak okamžitě kupuju dvojku!
/paráda, našel jsem starý savy, takže nemusím hrát od začátku
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne, je to konfiguracni aplikace ME2. Stejna jako u jednicky.durod píše:Takze nestaci zalohovany sejvy? Musim naistalovat prvni mass effet a inporotvat pres nejaky program?Killer píše:Jen bacha na PC musite savy nejdriv importovat mimo hru v konfiguracni aplikaci. Chvili mi trvalo, nez jsem na to prisel a nadaval jak spacek, ze ve hre zadne savy nevidim