Jak a do čeho zkonvertovat?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Jak a do čeho zkonvertovat?

Příspěvek od LetisVT »

Zdravim mám nějaký videa z FRAPS ale je to fakt prasárna jakt to nahrává..
6vteřin videa 30FPS 1440x900 a má to 190MB..
Tak bych potřeboval poradit do čeho a jak to zkonvertovat abych nepřišel o kvalitu obrazu(zvuk nepotřebuju).Mam mediacoder ale moc se v tom nevyznam zatim nejlepší co sem nastavil byl nějakej format H264 a to mělo tohle video jen 8,4MB ale ztratilo to dost barvu..

Jo a ještě mam Sony Vegas 9 a z toho taky nikdy nedostanu nic moc kvalitu :(

No tak jak konvertovat v MediaCoderu bych už věděl.. ten H264 je v pohodě ale v tom SONY VEGAS 9 bych potřeboval poradit rozlišení chci asi 1152*720 ale toho nastavení je tam nějak moc takže si vůbec nevim rady :D
Naposledy upravil(a) LetisVT dne ned 24. led 2010, 18:25, celkem upraveno 1 x.
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Re: Jak a do čeho zkonvertovat?

Příspěvek od GulDucat »

Fraps kvuli vykonu nahrava do nenarocneho, ale neefektivniho motion Jpeg formatu, h.264 je nejlepsi voba, datovy tok vychazi pres 11 Megabit/s, to by taky nemel byt problem, lepsi kvality asi nedosahnete.
Jeste je moznost ze dochazi ke ztrate kvality pri dekompresi z motion Jpegu, ale pokud se video po natazeni do programu zobrazuje v bezchybne kvalite, tak to tim neni, a lepsiho vysledku proste uz nedosahnete.
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

no akorát jsem teď zjistil že to H264 mi nevezme sony vegas nevíš jak by se to dalo udělat?
A ještě pořád nevim co nastavit když renderuju hotovy video ze sony vegas tam totiž ve vybru H264 neni :(
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GulDucat »

Pokud jsou s timhle novejsim kodekem problemy, tak bych zkusil starsi, kompatibilnejsi reseni, kodek XviD, a program treba virtualdub, videa v tehle starsich kodecich by mel prijmout uz kazdej program, a dnes uz i kazdy stolni dvd prehravac (ty ale jen v nizkem rozliseni)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“