SN procesoru

Cokoli kolem procesorů - výběr, technologie, informace, problémy a rady.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO

Odpovědět
pensilvania
Začátečník
Začátečník

SN procesoru

Příspěvek od pensilvania »

omlouvam se pokud je muj dotaz ot ale zajimalo by me jestli se da najit podle nejakeho serial numberu nebo podobneho cisla procesor v siti odkud se ten comp pripojuje nebo kde se nachazi.
cpu: I9-9900KS mb: Asus ROG STRIX Z390 gaming-f, ram: 2x16GB Gskill 3600Mhz CL16, hdd: 2x SSD NVMe Samsung 970PLUS 1TB + SSD Sata Samsung 860EVO 1TB + Samsung 870EVO 2TB gpu: Asus ROG STRIX 3080 12GB case: Fractal Design Define R6 Blackout, zdroj: Fractal Design ION+760P audio: Sennheiser PC 373D LCD: Samsung Odyssey G9 NEO
janis
Začátečník
Začátečník

Re: SN procesoru

Příspěvek od janis »

"Procesor v síti" je co?Znám "Místa v síti","Počítače v síti",ale procesory tedy ne.
Jeden čas (snad u PIII?) byla podobná feature (identifikace CPU dle SN) u CPU Intel,ale kvůli nevoli uživatelů dávali samotní výrobci desek do BIOSů možnost identifikaci podle SN CPU vypnout a nevím o tom,že by se někdo pokoušel něco podobného křísit - SN tak najdeš jen na krabičce a heatspreaderu.
Pokud hledáš připojení počítače,pak k internetu ho najdeš podle IP třeba na http://whois.smartweb.cz/
pokud v lokální síti,pak kontaktuj admina sítě.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Jednoduchšie bude ak dopíšeš čo potrebuješ.
pensilvania
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pensilvania »

myslel jsem tu identifikaci,omlouvám se že jsem svou otazku špatně formuloval,odpověd janise mi stačila.
cpu: I9-9900KS mb: Asus ROG STRIX Z390 gaming-f, ram: 2x16GB Gskill 3600Mhz CL16, hdd: 2x SSD NVMe Samsung 970PLUS 1TB + SSD Sata Samsung 860EVO 1TB + Samsung 870EVO 2TB gpu: Asus ROG STRIX 3080 12GB case: Fractal Design Define R6 Blackout, zdroj: Fractal Design ION+760P audio: Sennheiser PC 373D LCD: Samsung Odyssey G9 NEO
Odpovědět

Zpět na „Procesory“