Jaký opravdu multifunkční univerzální ovladač?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaký opravdu multifunkční univerzální ovladač?

Příspěvek od Lipfeather »

Dobrý den, nemohu nikde na internetu najít univerzální ovladač který umí ovládat i počítač...
Stačil by mi nějaký s funkcí učení+ funkce která nahradí počítačovou myš.
Dobudoucna mám v plánu stavbu htpc, netuším však jestli mi pro ovládání htpc (nahrávání z DVB-s karty, úprava videa a pod.) stačí pouze myš,resp.ten ovladač nebo je nutná klávesnice.
Momentálně mám takové jakoby htpc jehož základní deska je přivrtaná na vnitřní stranu skříně pod televizí :) přehrávám na něm videa a hudbu.
Ovladač by tedy musel umět ovládat set-top box, Tv, 5.1 zesilovač a Počítač (HTpočítač)

Ještě mi napadla možnost koupit obyčejný univerzal, např. logitech Harmony a do pc (htpc) nainstalovat infraport. tedy pouze pokud existuje nějaký druh softwaru který by mi ze směrových tlačítek ovladače udělal myš, protože programovat neumím :)
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Jaký opravdu multifunkční univerzální ovladač?

Příspěvek od Ryck »

Mas na mysli neco TAKOVEHO?
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“