Ati Radeon HD2600xt vs. Panasonic Viera
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- MIKY2
- Nováček

-
Ati Radeon HD2600xt vs. Panasonic Viera
Potřeboval bych poradit.Mám propojený počítač s pazmovou televizí Panasonic Viera přes HDMI kabel.
Zobrazování na televizi je v pořádku,ale nejde mi zvuk.Už jsem to zkoušel i do druhé HdMI zdiřky na televizi a nic.
Nesetkal se někdo s podobným problémem?
Zobrazování na televizi je v pořádku,ale nejde mi zvuk.Už jsem to zkoušel i do druhé HdMI zdiřky na televizi a nic.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Ati Radeon HD2600xt vs. Panasonic Viera
Pokud chceš přes HDMI do televize posílat zvuk, musíš ve Windows nastavit ATI HD Audio jako primární zvukový adaptér.
- MIKY2
- Nováček

-
Tak bohužel to nepomohlo.Změnil jsem ve složce zvuky a zvuková zařízení na Ati HD a akurát přestal jít zvuk v bedýnkách počítače na TV žádná změna.Ještě mně napadá jestli je v pořádku HDMI kabel.Pamatuji,že u skart kabelu byly rozdíly ( nebyly plně zapojeny.),Ale nevím jestli je i toto u HDMI kabelů.
- janis
- Začátečník

Co máš za desku a OS?Po přepnutí default sound device na ATI HD jsi restartoval PC?MIKY2 píše:Potřeboval bych poradit.Mám propojený počítač s pazmovou televizí Panasonic Viera přes HDMI kabel.
- beardie
- Středně pokročilý

skus pichnut HDMI do ineho vstupu na telke, niektore vstupy mozu byt urcene len na obraz, niektore na obraz aj zvuk
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Syntex
- Začátečník

-
Musíš použít redukci DVB-HDMI co jsi dostal ke kartě, pak by zvuk měl jít.
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
wtf?Syntex píše:Musíš použít redukci DVB-HDMI co jsi dostal ke kartě, pak by zvuk měl jít.
snad DVI-HDMI, nie?
...
- Syntex
- Začátečník

-
jasně, překlep..
- gage
- Nováček

-
Problém je v postupu při propojování.
Musíš vypnout TV a vypnout (uspat) PC. Teprve potom připojit kabel HDMI. Následně spustíš TV a pak PC. Kombinací kláves přepneš na klonování obrazovky a půjde jak video tak i zvuk (vše přes HDMI).
Musíš vypnout TV a vypnout (uspat) PC. Teprve potom připojit kabel HDMI. Následně spustíš TV a pak PC. Kombinací kláves přepneš na klonování obrazovky a půjde jak video tak i zvuk (vše přes HDMI).
- hakom
- Nováček

-
Serus, ja mam taku istu graficku, ako si to nakonec vyriesil?