Mass Effect 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jerryky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Mass Effect 2

Příspěvek od Jerryky »

dexterav píše:inak je to strielačka jak hrom :D
a lineárne až strach, ale hrá sa to fajne, len dúfam že to neskončí po 30h ako ME1 a to som zistil že mám za sebou snád 99% hry :x
jezisi :D to jsou problemy... oni jsou jeste hry nelinearni? Jak by jsi to vubec definoval?
Mass Effect ma zacatek a konec pevne danej krome par detailu, a to co se stane mezi tim je jen a jen na tobe. :wink:
Zaplat pan buh, ze tu lidi nebreci jako jinde, ze jim neco nejde, a ze si ani neumi precist co maji delat ikdyz je to cesky.
Trek píše:Hele ten import toho nedela zas tak moc, no uvidis.
Jinac jsem taky rad, ze jsem si na hrani hodil na stul 24'' monitor, je to luxusni.
Ano, import toho moc neovlivni, hra zustane temer stejna, jen bude pribeh trochu jinej, muzou se ti stat uplne jiny veci nez ostatnim atd atd.
Jenom 24"? myslim si ze na 46" plazme je to mnohem lepsi :wink:
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Trek píše:Už to hraju, ten začátek, to je nářez. Import jsem udělal a ta postavička má stejnej ksicht.
delas si srandu ? :D ses tak hustej ze nepotrebujes ani titulky ale divis se tomu ze postava pri IMPORTU ma stejnej xicht :D

this isnt happening.
jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

wallot píše:no ja doufam ze to zas mega dlouhy nebude :) prece jen za chvili ma vyjit Bioshock 2 a uz nejsem nejmladsi abych hral 12hodin v kuse :P

ja sem to dohral tak za tri dny, - nehral sem cely den to zas ne
ale je fakt ze sem nedelal moc vedlejsich ukolu
neni to zas tak spatny, kdyz to dohrajete je mozny hrat znova ale pokracovat za tu postavu za kterou ste to dohrali
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Ne necekal jsem to, ani jsem nevedel jestli tam Shepard vubec bude. Kazdopadne to funguje.

Jenom bych jeste jednou upozornil na zadavani tech bonusovejch kodu, viz. forum bioware, lidi s tim maj problemy.

Ja to zadal ve hre a propojil se mi ucet ea do bioware. Nevim ale jak to bude fungovat s vice kodama (brneni, cerberus network, ...)
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Trek píše:Ne necekal jsem to, ani jsem nevedel jestli tam Shepard vubec bude. Kazdopadne to funguje.
tys nevedel ze tam bude shepard, ale kdyz si videl tlacitko import ME1 character, mohl bys mi rict, koho bys chtel importovat teda ? to by me opravdu zajimalo..zrejme tlacitka z menu.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Importujou se tam i rozhodnuti, ja jsem envedel jak to bude, porad psali ze Shepard umrel nebo co.
Jerryky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerryky »

Trek píše:Importujou se tam i rozhodnuti, ja jsem envedel jak to bude, porad psali ze Shepard umrel nebo co.
Takze sis myslel ze budes importovat mrtvolu? :lol: Pokud jsi cetl jen tu cast, ze by mel umrit, tak to gz teda, ikdyz me se zdal docela zivej :mrgreen:
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

No mohl bejt treba jen na zacatku hry chytraku.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Trek píše:No mohl bejt treba jen na zacatku hry chytraku.
jasny no, a pak bys hral za ambassadora Udinu a ozenil by ses s Andersonem a treti dil bude na planete opic.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

hele nech si ty spoilery jo
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Muzete nekdo, kdo to uz hrajete prosim sepsat navod na aktivaci DLC ve hre? Ucet na social.bioware.com uz mam od Dragon Age. Tak jenom treba 1. redeem kod 2. zapnout Cerberus network ci tak nejak :) Jinak mi to vcera odeslali z Britanie, tak snad to do zitrka prijde :)

Jinak jsem se ted docetl, ze penize ve hre (credits) jsou prelozeny jako autori. Zacina mi lidi s CZ verzi byt uprimne lito :-(
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

musim potvrdit, ze ty dlc nemaji moc inteligentne vyresene, vubec jsem neprisel na to jestli se to da stahnout primo ve hre, nicmene muj postup:
1) ucet na social.bioware.com mam uz z DA, takze pokud nemate musite zalozit
2) pustil jsem hru, pri prvnim spusteni se chtela prihlasit na bioware ucet a zadat kod do cerberos network, udelal sem to (primo ve hre)
nasledujici kroky uz jsou mimo hru
3) sel jsem na svuj ucet na http://social.bioware.com, "my games"/"register ganes" a pridal jsem si tam mass effect 2, zajimave je ze pridani probehlo v pohode ale pod my games stale vidim jen DA, takze krok 3 je mozna zbytecny
4) pak jsem sel do "profil" / "your registered game promotion" a tam mam 3 aktivni linky - draci zbroj, misto havarie normandy a zaed, stahl jsem a spustil
5) nemel jsem predobjednavku takze zadne dalsi bonusy nemam, ale predpokladam ze dalsi promotion kody se pridaji v "profil"/"vyplatis promo kod" (fakt by me zajimalo proc jako jedina je tahle polozka v menu "cesky" :D ) a zadas promo kody pro pistoli a armor (nebo co to kte predobjednavce bylo, pak zas stahne z "registered game promotion"
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Killer píše: Jinak jsem se ted docetl, ze penize ve hre (credits) jsou prelozeny jako autori. Zacina mi lidi s CZ verzi byt uprimne lito :-(
Omg, ty jsi jantar. Credits nejsou jenom peníze, ale i informace o autorech, což by jsi měl vědět. dmnc
Vždy prodávám i jinde.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Prometheus píše:
Killer píše: Jinak jsem se ted docetl, ze penize ve hre (credits) jsou prelozeny jako autori. Zacina mi lidi s CZ verzi byt uprimne lito :-(
Omg, ty jsi jantar. Credits nejsou jenom peníze, ale i informace o autorech, což by jsi měl vědět. dmnc
Jantar jsi ty. Ve hre jsou ty PENIZE prelozeny jako AUTORI. Takze platis AUTORY misto KREDITY. Nauc se cist!
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

Prometheus píše:
bohuzel je to pravda, kdyz jsem se poprve dostal do obchodu a cetl jsem "vylepseni brneni xxx - 4000 autori" tak jsem si o prekladatelskem tymu zacal myslet ze je to banda dementu, no pouceni do budoucna - uz nikdy nekupovat hru kde lokalizace nepujde prepnout zpatky na anglictinu
kdyz uz jsme u te lokalizace, tak nevite kdo ji ma na svedomi? myslim tim konkretni firmu nebo lidi
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

To tak vypadá že někdo na místo aby překládal pěkně řádek po řádku, tak použil nahradit slovo credits u všeho za autoři :lol: , toto je fakt demence.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Podle mne to delai sami v EA. Jeste, ze jsem to objednal z Britanie. Vcera mi prisel mail, ze uz to poslali.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

2 Killer Tak beru zpět. To nic však nemění na diletantství překladatelů. Když už používají CAT, tak ať se to alespoň naučí používat, omg. To nemluvím o záměnách rodů... Já osobně když něco překládám, tak raději pozdržím vydání než vydat zmetka.
Vždy prodávám i jinde.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Prometheus píše:2 Killer Tak beru zpět. To nic však nemění na diletantství překladatelů. Když už používají CAT, tak ať se to alespoň naučí používat, omg. To nemluvím o záměnách rodů... Já osobně když něco překládám, tak raději pozdržím vydání než vydat zmetka.
No ono se blbe pozdrzuje datum vydani, kdyz unikne hra na warez tyden dopredu... Podle mne to drive ci pozdeji fandove opravi, jako treba posledni Stalker.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Ten překlad nebude možné vzlepšit, protože řetězce ve hře jsou skladaný jako ve většině programu z nějaký tabulčičky. Je to jedno, aspoň ta čeština působí mimozemsky jakože.
Ve hře lze aktivovat angličtinu, ale místo řetězců jsou tam jen čísla resourců.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“