nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne forum)

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
anywherehome
Nováček
Nováček

nemožnost přihlášení na pctunung, fórum funguje

Příspěvek od anywherehome »

nemožnost přihlášení na pctunung, fórum funguje....dlacego??? zvůle bez zdůvodnění či chyba??

//Thellwin - sloučeno z Od a pro Adminy
fobos
Začátečník
Začátečník

Problém prihlasovania na PCT magazíne?

Příspěvek od fobos »

som na PCT trvale prihlásený, napriek tomu do diskusie nesmiem prispievať, že nie som prihlásený WTF? robí mi to už dlhšie (browser je FF 3.5.7)

vyznačené červenými šípkami. Obrázek

ak chcem prispieť do diskusie, tak sa musím odhlásiť a znovu prihlásiť, aj keď som prihlásený bol.
anti.77
Začátečník
Začátečník

JE TO SICE ZCELA MIMO

Příspěvek od anti.77 »

ALE ZAJÍMALO BY MĚ JAK SE PŘIHLÁSIT NA PCT !!!!! UŽ JSEM Z TOHO NA MRTVICI,JE SICE HEZKÉ,ŽE TAM MÁTE REKLAMU NA INSTINKT ALE VŽDY PŘI PŘIHLÁŠENÍ NABĚHNE INSTIKT A PŘIHLÁŠENEJ NEJSEM !!!!!!!!!!!! UMĚLÉ NAVYŠOVÁNÍ NÁVŠTĚVNOSTI !!!!!! FAKT MĚ TO ..... !!!!!! DÍK ZA PŘÍPADNOU RADU ......

//Stano - presun z Intel CPU
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
gangland.cz
Začátečník
Začátečník

Re: JE TO SICE ZCELA MIMO

Příspěvek od gangland.cz »

Caps Lock !
Najedeš myškou na příhlasit se a vyjede ti tabulka,co je ti nejasného?Nebejt reklamy nemáš co číst.
Sestava: p4m 800t chipset via,CPU: celeron 2,6ghz l2 cache 128kb,
VGA:Nvidia FX5200 128mb 64bit 250/133mhz gpu/paměť,hdd western digital 120gb ide.Momentálně jdou pouze dva ventilatory zdroj+cpu velice tiché slyším pouze cvakání hardisku
Piddas
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct

Příspěvek od Piddas »

mě teď blbne automatický přihlášení, i když to pokaždé zaškrtávám tak se musím pořád logovat (řeč je o PCTFORU)
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

tak prosím do sekce pro fórum.
Burn in hell.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Piddas píše:mě teď blbne automatický přihlášení, i když to pokaždé zaškrtávám tak se musím pořád logovat (řeč je o PCTFORU)
Je to sice otrava se např 10x během hodiny znovu a znovu přihlašovat, ale časem si na to zvykneš jako já... :wink:
Vždy prodávám i jinde.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

co pouzivate za prohlizec? Vymazani tempu se soubory pro PCTuning nepomuze? Ja mam Firefox a jsem bez problemu prihlaseny porad.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
gejmer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gejmer »

Kamikadze píše:... Ja mam Firefox a jsem bez problemu prihlaseny porad.
Ahoj,já jsem na tom uplně stejně,nemám problémy.Jen když pustim občas CCleaner tak se musim znova nalogovat:)
Používejte vohnivou lišku ;-)
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Já mám Operu a také žádný problém :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kamikadze píše:co pouzivate za prohlizec? Vymazani tempu se soubory pro PCTuning nepomuze? Ja mam Firefox a jsem bez problemu prihlaseny porad.

Používám FF (ABP, NS a další doplňky které naprosto nemají vliv).
Vymazání tempu nebo "koláčků" - bez účinku.
Vždy prodávám i jinde.
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Prometheus píše:Je to sice otrava se např 10x během hodiny znovu a znovu přihlašovat, ale časem si na to zvykneš jako já... :wink:
Uz to tu bylo opakovane asi 20x - jestlize se nekdo prihlasuje na forum.pctuning.cz tak ho to bude odhlasovat, protoze je to spatna domena, ktera se presmerovava na spravnou - pctforum.tyden.cz, kde nejste prihlaseni.

Jakmile zacnete pouzivat pctforum.tyden.cz tak se nikdo 10x behem hodiny prihlasovat nemusi.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Wilik: a co kdyby se tam jednou dal redirect?
Burn in hell.
lanfear
Nováček
Nováček

Nemoznost se prihlasit na PC Tuning

Příspěvek od lanfear »

Zdravim, mozna hloupy dotaz, ale uz jsem na nej narazil drive a rikam si co se deje. Chtel jsem komentovat clanek na pc tuning, k tomu jsem se potreboval prihlasit. Avsak nemile prekvapeni, po zadani udaju do prihlasovacich kolonek se mi pouze refreshne stranka a prihlaseny nejsem. Ucet uz mame dele a jeste se mi nepovedlo se na PC Tuningu webu prihlasit :) drive jsem to nechal a ozelel jsem to ze nebudu komentovat clanky, ale ted mi to nedalo a rikam si kde je chyba :)
Na foru to zde je v pohode

Nevite cim to muze byt? Problem je jak na chrome tak na ei

Dekuju moc
Neurall
Nováček
Nováček

Prihlaseni

Příspěvek od Neurall »

Pros se nejde prihlasit na PCTuningu.cz a vkladat komentare ke clankum, ale pouze jen na PCT foru????
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

může te mi poradit proč senemůžu se lognout na PCT web? Dám tam méno a heslo z fora ale nic se nestane, akorát problikne prohlížeč-zkoušeno v opeře a exploreru :(
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

prověřím to a dám vědět.
Burn in hell.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

vas ucet se neprenesl, pustil jsem manualni synchronizaci a uvidime, co to udela....
Burn in hell.
Witek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Witek »

Ahoj,

muzete juknout na muj ucet? Kdyz se lognu na http://pctuning.tyden.cz/ tak se mi akorat refreshne homepage, zkouseno v IE8 + FF3.6.7
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zase mě to odhlašuje a to prosím používám pctforum.tyden.cz :roll:
Prohlížeč: Firefox/3.6.10, nic jsem neměnil, najednou mě to začalo opět blbnout - chybu bych viděl na vaší straně, jiné weby mi fungují korektně.
Vždy prodávám i jinde.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“