nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne forum)
- anywherehome
- Nováček

-
nemožnost přihlášení na pctunung, fórum funguje
nemožnost přihlášení na pctunung, fórum funguje....dlacego??? zvůle bez zdůvodnění či chyba??
//Thellwin - sloučeno z Od a pro Adminy
//Thellwin - sloučeno z Od a pro Adminy
- fobos
- Začátečník

- anti.77
- Začátečník

-
JE TO SICE ZCELA MIMO
ALE ZAJÍMALO BY MĚ JAK SE PŘIHLÁSIT NA PCT !!!!! UŽ JSEM Z TOHO NA MRTVICI,JE SICE HEZKÉ,ŽE TAM MÁTE REKLAMU NA INSTINKT ALE VŽDY PŘI PŘIHLÁŠENÍ NABĚHNE INSTIKT A PŘIHLÁŠENEJ NEJSEM !!!!!!!!!!!! UMĚLÉ NAVYŠOVÁNÍ NÁVŠTĚVNOSTI !!!!!! FAKT MĚ TO ..... !!!!!! DÍK ZA PŘÍPADNOU RADU ......
//Stano - presun z Intel CPU
//Stano - presun z Intel CPU
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
- gangland.cz
- Začátečník

-
Re: JE TO SICE ZCELA MIMO
Caps Lock !
Najedeš myškou na příhlasit se a vyjede ti tabulka,co je ti nejasného?Nebejt reklamy nemáš co číst.
Najedeš myškou na příhlasit se a vyjede ti tabulka,co je ti nejasného?Nebejt reklamy nemáš co číst.
Sestava: p4m 800t chipset via,CPU: celeron 2,6ghz l2 cache 128kb,
VGA:Nvidia FX5200 128mb 64bit 250/133mhz gpu/paměť,hdd western digital 120gb ide.Momentálně jdou pouze dva ventilatory zdroj+cpu velice tiché slyším pouze cvakání hardisku
VGA:Nvidia FX5200 128mb 64bit 250/133mhz gpu/paměť,hdd western digital 120gb ide.Momentálně jdou pouze dva ventilatory zdroj+cpu velice tiché slyším pouze cvakání hardisku
- Piddas
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct
mě teď blbne automatický přihlášení, i když to pokaždé zaškrtávám tak se musím pořád logovat (řeč je o PCTFORU)
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to sice otrava se např 10x během hodiny znovu a znovu přihlašovat, ale časem si na to zvykneš jako já...Piddas píše:mě teď blbne automatický přihlášení, i když to pokaždé zaškrtávám tak se musím pořád logovat (řeč je o PCTFORU)
Vždy prodávám i jinde.
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
co pouzivate za prohlizec? Vymazani tempu se soubory pro PCTuning nepomuze? Ja mam Firefox a jsem bez problemu prihlaseny porad.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- gejmer
- Začátečník

-
Ahoj,já jsem na tom uplně stejně,nemám problémy.Jen když pustim občas CCleaner tak se musim znova nalogovat:)Kamikadze píše:... Ja mam Firefox a jsem bez problemu prihlaseny porad.
Používejte vohnivou lišku
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já mám Operu a také žádný problém 
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kamikadze píše:co pouzivate za prohlizec? Vymazani tempu se soubory pro PCTuning nepomuze? Ja mam Firefox a jsem bez problemu prihlaseny porad.
Používám FF (ABP, NS a další doplňky které naprosto nemají vliv).
Vymazání tempu nebo "koláčků" - bez účinku.
Vždy prodávám i jinde.
- Wilik
- Administrátor

Uz to tu bylo opakovane asi 20x - jestlize se nekdo prihlasuje na forum.pctuning.cz tak ho to bude odhlasovat, protoze je to spatna domena, ktera se presmerovava na spravnou - pctforum.tyden.cz, kde nejste prihlaseni.Prometheus píše:Je to sice otrava se např 10x během hodiny znovu a znovu přihlašovat, ale časem si na to zvykneš jako já...
Jakmile zacnete pouzivat pctforum.tyden.cz tak se nikdo 10x behem hodiny prihlasovat nemusi.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Wilik: a co kdyby se tam jednou dal redirect?
Burn in hell.
- lanfear
- Nováček

-
Nemoznost se prihlasit na PC Tuning
Zdravim, mozna hloupy dotaz, ale uz jsem na nej narazil drive a rikam si co se deje. Chtel jsem komentovat clanek na pc tuning, k tomu jsem se potreboval prihlasit. Avsak nemile prekvapeni, po zadani udaju do prihlasovacich kolonek se mi pouze refreshne stranka a prihlaseny nejsem. Ucet uz mame dele a jeste se mi nepovedlo se na PC Tuningu webu prihlasit
drive jsem to nechal a ozelel jsem to ze nebudu komentovat clanky, ale ted mi to nedalo a rikam si kde je chyba 
Na foru to zde je v pohode
Nevite cim to muze byt? Problem je jak na chrome tak na ei
Dekuju moc
Na foru to zde je v pohode
Nevite cim to muze byt? Problem je jak na chrome tak na ei
Dekuju moc
- Neurall
- Nováček

-
Prihlaseni
Pros se nejde prihlasit na PCTuningu.cz a vkladat komentare ke clankum, ale pouze jen na PCT foru????
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
může te mi poradit proč senemůžu se lognout na PCT web? Dám tam méno a heslo z fora ale nic se nestane, akorát problikne prohlížeč-zkoušeno v opeře a exploreru 
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vas ucet se neprenesl, pustil jsem manualni synchronizaci a uvidime, co to udela....
Burn in hell.
- Witek
- Nováček

-
Ahoj,
muzete juknout na muj ucet? Kdyz se lognu na http://pctuning.tyden.cz/ tak se mi akorat refreshne homepage, zkouseno v IE8 + FF3.6.7
muzete juknout na muj ucet? Kdyz se lognu na http://pctuning.tyden.cz/ tak se mi akorat refreshne homepage, zkouseno v IE8 + FF3.6.7
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zase mě to odhlašuje a to prosím používám pctforum.tyden.cz
Prohlížeč: Firefox/3.6.10, nic jsem neměnil, najednou mě to začalo opět blbnout - chybu bych viděl na vaší straně, jiné weby mi fungují korektně.
Prohlížeč: Firefox/3.6.10, nic jsem neměnil, najednou mě to začalo opět blbnout - chybu bych viděl na vaší straně, jiné weby mi fungují korektně.
Vždy prodávám i jinde.