Mohl by mi někdo poradit prosím v jaké části Denerimu najdu osobu co mi řekne více o andrastiném popelu?
Jde o Quest urna s posvátným popelem
.Předpokládám že jej najdu v katedrále která je v obchodní čtvrti (ale ta je podle vojáků co ji hlídají uzamčena) a nebo bude v některé části města kterou ještě nemám přístupnou... Tak jak a kde tedy?
Tušim, že je tam příbytek toho chlápka, co jí taky hledal. Je tam jeho sluha, jenže je falešněj, takže mu stačí vypráskat kožich. Má u sebe dokumenty. Do kláštera jít nelze. Ten barák je kousek u náměstí na základní mapce Denerimu.
Snad si to s něčim nepletu.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
tak zase potřebuju radu hledám ten popel a už jsem v chrámu. Předemnou je taková propast kde když si postavy stoupnou na šutry okoly díry tak se zobrazí most ale na něj nejde vlést. Jak to tedy vyřešit?
EDIT:Dík
Naposledy upravil(a) BudyCZ dne čtv 28. led 2010, 22:30, celkem upraveno 1 x.
Ja som ho dal bez papiera a pera, ziaden navod na youtube nebolo treba pozerat, nie je na tom nic extra zlozite, proste si zapameta ktore tlacidla zhmotnuju tie alebo tamtie plosiny, trochu rozmyslania nikomu neublizi, toto nie je nic extra tazke, v mnohych adventurach su neporovnatelne tazsie hadanky.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Zítra, nebo v úterý to budu mít, to sem teda zvědavej. Koukám že názory sou celkem smíšené z toho co sem tak proletěl recenzi, je to spíš diablo, nebo spíš oblivion?
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
No doufám že to nebudou vyhozený prachy. Líbí se mi hlavně to že to má bejt koridorová hra ve stylu diabla a žádné volné běhání po světě typu Oblvion, což nemám rád. Moc sem na videa nekoukal, abych se někde nechtíc "nenažral" spoilerů, ale z těch pár co sem viděl ty souboje moc špatně nevypadaly.
Mimochodem jak je to s tím skillováním parťáků? De tam doufám nastavit automatika? Proklikávat se rozhovorama, pokud sou zajímavé, mě baví. Ale válet se hodinu v level tabulkách, to v žádném případě :X
To skillování party je v klidu, záležitost několika kliknutí, já to teda nehrotil, vždycky to rozdal podle toho co se mi líbilo..nějaký řešení damage atd na to jsem kašlal : ).Ale i tak to tam mám dojem jde udělat automaticky úplně.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Cau. Mám novej komnp, všechny požadavky splnuje a nejede mi tahle hra at to instaluju jakkoliv, když kliknu na Hraj v launcheru, tak se hra nespustí a když kliknu na daorigins jako exe soubor i opatchovanej, tak mi vyjede: „Spuštění této aplikace se nezdařilo, protože konfigurace není správná. Tyto potíže lze pravděpodobně vyřešit opakovanou instalací aplikace“ …to už by byla xtá
Tak pro mě dragon age celkem zklamání, samotná zápletka rozhovory atp sou super, ale strašně mi vadily souboje který sou ve stylu WoW... tzn seknu čekám pul hodiny než se dobijou skilly seknu znova.. to samý s mágem,.. hodim tři kouzla mana pryč a zase se čeká.. sem myslel že to bude o dost víc akční, ve stylu diabla, že prostě poběžim a budu metat ohnivou apokalypsu na desítky nepřátel okolo