Catalysts 9.12 - problém s filmy

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
wiseman
Nováček
Nováček

Catalysts 9.12 - problém s filmy

Příspěvek od wiseman »

Ahoj, narazil jsem na problém s Catalyst 9.12. Při přehrávání videa mám v polovině obrazovky videa asi 3 mm široký vertikální červený pruh. Zkusil jsem různé přehrávače (např. BSPlayer nebo WMP), různé kodeky (Win7codecs, K-Lite Mega codecs pack, All-in-one codecs) a problém nezmizel. Poté jsem zkusil nainstalovat Catalyst 9.11 a následně 9.10, přičemž v obou případech se pruh objevil také. Ovšem po instalaci starších Catalyst 9.8 se pruh najednou ztratil. Zkusil jsem tedy opět 9.12, ale pruh se opět objevil. Takže znovu je nainstalil 9.8, a opět bylo po červeném pruhu.
Jen pro info, na compu má legální Win7 32 Ultimate a jedná se o aktuální čistou instalaci. Sestava je dole v podpisu
Mohli byste mi prosím poradit, kde by mohl být problém? Díky moc.
Pro představu přikládám obrázek:
Obrázek

//beardie: presun z ATi do ovladacov
MB: ASUS P5Q PRO; CPU: C2D E8600; RAM:4x1 GB A-DATA Vitesta DDR2 800MHz PC6400 ; VGA: Sapphire Radeon HD4870 1GB TOXIC; HDD: Seagate Barracuda 160 + 320 GB SATA II; FDD: SONY 3,5"; DVD-RW: LG GSA-H12N;CASE: THERMALTAKE VB6000BNS; Zdroj: ENERMAX PRO82+ 525W
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Catalysts 9.12 - problém s filmy

Příspěvek od Krteq »

V CCC v nastavení AVIVO máš povolený takzvaný "Demo mode". Vypni ho a pruh zmizí.

Obrázek

Před instalací ovladačů to chce přečíst jejich dokumentaci (Release notes) :)
wiseman
Nováček
Nováček

Příspěvek od wiseman »

Super, tak tohle by mne fakt nenapadlo. Nastavil jsem to dle tvé rady a funguje to :thumbsup:
Takže díky moc. :worship:
Příště budu raději dříve pořádně a pečlivě číst, a teprve poté se ptát....
MB: ASUS P5Q PRO; CPU: C2D E8600; RAM:4x1 GB A-DATA Vitesta DDR2 800MHz PC6400 ; VGA: Sapphire Radeon HD4870 1GB TOXIC; HDD: Seagate Barracuda 160 + 320 GB SATA II; FDD: SONY 3,5"; DVD-RW: LG GSA-H12N;CASE: THERMALTAKE VB6000BNS; Zdroj: ENERMAX PRO82+ 525W
hanslama
Nováček
Nováček

Příspěvek od hanslama »

Ahojte,
jak jste se dostali k tomu Demo nastaveni. Ja tam zadnou takovou volbu nemam. Mam Posledni Catalyst 10.1 a HD4670.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Sjeď tím posuvníkem napravo až dolů ;)
hanslama
Nováček
Nováček

Příspěvek od hanslama »

Diky Krtku. Ja jsem totiz uplny debil a to me asi nenapadlo :wink:
I ten vzhled mam jiny. Vy mate zalozky nahore, ja mam stromovou strukturu vlevo.
Ted me tak napadlo. Ze by to byla vec OS? Ja mam XP.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
hanslama
Nováček
Nováček

Příspěvek od hanslama »

UP
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“