Herni notebook

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Krosna
Nováček
Nováček

Herni notebook

Příspěvek od Krosna »

Zdravim, predem rikam ze o HW vim ciste to co mi staci a proto prominte muj blbej dotaz ale snazim se tak nejak hledat cely den a stale se mi nedostale odpovedi delane na me.

Rad bych zakoupil novy PC na hry a volny cas, ale premyslim i o notebooku jenze nevim co si mam predstavit pod pojmem herni notebook respektive co jsem se o to driv zajimal notebook na urovni pc za 16 000 se nachazel na hranici klidne kolem 25 000 jenze jak sam vim doba se meni a proto me zajima zda to furt plati a nejlepe bych prosil odpoved: Da se na dnesnich notasech co se cenove tocej kolem 20 000 rozchodit takove hry jako GTA4 a novejsi? :)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Herni notebook

Příspěvek od LOVIT »

Rekl bych to takhle: urcite najdes v tydle cene ntb co bude mit dedikovanou grafiku co neco utahne, ale na GTA 4 bych zapomnel, za 16 koliku se da postavit slusny desktop, ntb za 20 bude o kompromisu, vlastne NTB bude VZDY o kompromisu - vykonne komponenty, hlucne chlazeni, mala vydrz na baterie k tomu treba i spatne dimenzovane chlazeni takze problemy s prehrivanim, na takovym ntb za 20 si zahrajes starsi hry urcite, novinky mozna v osekanejch detailech, ja bych herni ntb nekupoval, radsi desktop
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Pokud nevyužiješ mobilitu notebooku, tak asi ten desktop.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
Krosna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krosna »

ok diky
djmaikl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmaikl »

na tomhle http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y550- ... n=zbozi.cz si zahraješ i GTA 4 to jen tak pro dodatek jestli by jsi chtěl přece jenom ten ntb
Calvin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calvin »

ahoj , http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y550- ... n=zbozi.cz tento NB mam ja a GTA4 na plnych krasne ide... jedine co by ti na tom NB mohlo vadit je ze nema numericku klavesku a to ze sa dodava len z 32bit windowsom 7 a nie so 64 bitovim
Krosna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krosna »

Jo takze svym zpusobem se da najit nejakej za tu 20 kterej by mohl obstat jako peknej herni co se pomer cena/vykon tyce + tento notebook se mi velmi libi, nejsou problemy s tim chlazenim apod jak mi bylo receno ze to vecinu hernich notasu doprovazi?Ja ze je dost realne ze budu mit nekdy naladu klidne 5 hodin v kuse u toho sedet :P
Naposledy upravil(a) Krosna dne pát 29. led 2010, 16:43, celkem upraveno 1 x.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Řeknu ti to takhle: herní notebook - nikdy na tom nepustíš nic na max, stárne to, stojí mraky peněz a a ergonomie při hraní je rovna záhořovo loži. Notebook by měl být spíš věc na přenášení s ohledem na mobilitu. Radši si kup průměrný desktop a k tomu "neherní" notebook. Uděláš líp. :wink:
Krosna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krosna »

Je pravda ze mi to rika kazdy a asi tak udelam myslenka na to vzit si to a jit si zahrat GTA treba na zachode je prijemna :D ale asi zmenim mistnos a prejdu na PC sestavy :)
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Jako majitel 11" TX vaia ti reknu, ze stejne na tom notesu budes pracovat prakticky vzdycky u stolu, max v aute na kline a to je ta nejhorsi varianta.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“