Propojeni LCD s DVD prehravace pomoci HDMI kabelu

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Propojeni LCD s DVD prehravace pomoci HDMI kabelu

Příspěvek od JIMass »

Dobry den, nevim presne kam tento dotaz napsat, tak to zkusim tady. Mam televizi LG 37LH4000 a DVD prehravac SENCOR SDV 7404H. Pro jejich propojeni jsem si poridil tento HDMI kabel PremiumCord HDMI A. Kdyz televizi zapojim (a to jsem zkousel vsechny 3 vystupy, i otocit kabel) tak je obraz rozkouskovany v nekolika pruzich. NEvite cim to muze byt? Je to spatnym kabelem, nebo delam nekde chybu? Dekuji za odpoved, Jakub.
KunNy
Začátečník
Začátečník

Re: Propojeni LCD s DVD prehravace pomoci HDMI kabelu

Příspěvek od KunNy »

Zajímavé, problém by mohl být někde v nastavení dvd přehrávače - zkus se tam podívat, jestli tam není nějáké nastavení kolem hdmi výstupu.
HTPC:Core i5 3570K @ 4.5Ghz (1.30V) + ASUS V GENE + 8 GB OCZ Platinum 1866Mhz + MSI Geforce GTX 580 + Samsung F3 1TB + DVD-RW + Chieftec CFT-560A12C + 3R System HT-1100 + watercooling (Cawedog ZOUY + TOKRA + fullcover GPU, 360mm rad, Eheim HPPS + Innovatek AGB)
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

Kdyby to náhodou nebylo něco v tom nastavení, tak bych zkusil propojit to přes scart nebo přes s-video, jak dlouhej máš ten kabel?
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JIMass »

Tak to bylo to nastaveni, nechapu ze me to nenapadlo, moc dekuju.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“