Notebook

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
okovarec
Nováček
Nováček

Notebook

Příspěvek od okovarec »

Ahoj všichni, jelikož se letos přesunu na gympl a můžu si vybrat notebook, rozhodl sem se, že už chci něco výkonějšího.Ale zase je tu problém s cenou mělo by to být do 20 000 Kč. Já si nevím rady s tím co vybrat.Chtělo by to něco s výdrží přes 3 hodiny na internetu do školy.A na doma hlavně na hry takže něco v rozumném poměru cena/výkon.Jo a má to ještě jednu podmínku => oddělenou numerickou klávesnici....
Shrnutí:1. Cena/výkon do 20 000Kč
2. Výdrž => 2,5h by mělo stačit (ne při plném vytížení => internet )
3. Dostatečný výkon pro hry jako GTA4,NFS shift,WOW cataclysm
4. Oddělená numerická klávesnice
Roubos
Nováček
Nováček

Re: Notebook

Příspěvek od Roubos »

Mno můžu otázku. Budeš na internátě nebo doma?
okovarec
Nováček
Nováček

Příspěvek od okovarec »

Budu doma, ale moje stavajici pc dostane do pokoje bratr, takze to bude na pendrek...
Roubos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roubos »

Tak to bych uvyžoval o normal PC, nevím notes bych si kupil až na VŠ pokud teda plánuješ:). kámoš na pokoji to tak má dovezl si sem normalní PC + má netbook. Nechci radit ale pokud já jsem byl doma tak stolní počítač stopro vede.
okovarec
Nováček
Nováček

Příspěvek od okovarec »

U mě taky,ale budu na te skole travit dost casu, prece jenom je to gympl... Navic nechci nosit sesity bude to notas na poznamky , ale vim, jakto chodi tak chci i na hry.. Me pc dostane bratr do pokoje a to je v pytl. Chodi spat v 9 a co ja mam omg delat...
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

s novym notebookem za 20k na GTAIV zapomen. souhlasim s tim, co napsal Roubos. za 5k si kup nejaky starsi 14" HP-cko nebo Dell-a se sdilenou grafikou (popr.netbook) a za zbylych 15k desktopa.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
djmaikl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmaikl »

za 20K si koupis ntb na kterym si zahrajes GTA 4
freEDelL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od freEDelL »

to koupíš, ale... kdyby tak bych zvolil výkonný desktop spolu s netbookem.
AMD Ryzen 5 1600X @3,9GHz @ 1,2V + SilentiumPC Fera3, ADATA XPG Z1 16GB DDR4 2400MHz @3066MHz 16-18-18-38 @1,36V, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, SSD WD Green 120GB & SSD WD Green 240GB, 1TB WD Blue, Fortron Hydro 500W

DELL XPS 13, Intel Core i5-8250U, 8 GB RAM, 256GB SSD + 2x DELL Ultrasharp U2414H & docking station
okovarec
Nováček
Nováček

Příspěvek od okovarec »

Já to chápu toto,ale potřebuju to jinak. Zkuste pochopit že máte trochu mladšího bratra, který je otravný a aby se dostal na desktopa ke mě do pokoje je schopný udělat cokoliv. A když má konečně mého desktopa dostat do pokoje jak mi asi splatí těch 5 let co na kompu byl tak 4x týdně?? :D Pochopte, že máme každý svůj pokoj a věřte, že bych si koupil netbook,kdyby to bylo jen trochu možné... S kamarádama hrajem různé onlineovky a proto ne netbook.Chci prostě do 20k co nejvýkonnější notebook a aby se na tom dalo i něco zahrát. Na dobré hry bude pořád doma pc,ale jak sem psal moc na něm nebudu, a proto chci ,aby se na tom dalo hrát wow cataclysm, které bude mít tak podle odhadu 20-25GB.......A navíc ve škole to nebudou jenom zápisky na notebooky ,ale i třeba CS nebo WOW....Chtěl bych něco s nejlepším poměrem cena/výkon do 20k Kč....
freEDelL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od freEDelL »

špatně jsi mě pochopil... myslel jsem postavit si ještě jeden desktop a koupit si ještě netbook
AMD Ryzen 5 1600X @3,9GHz @ 1,2V + SilentiumPC Fera3, ADATA XPG Z1 16GB DDR4 2400MHz @3066MHz 16-18-18-38 @1,36V, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, SSD WD Green 120GB & SSD WD Green 240GB, 1TB WD Blue, Fortron Hydro 500W

DELL XPS 13, Intel Core i5-8250U, 8 GB RAM, 256GB SSD + 2x DELL Ultrasharp U2414H & docking station
okovarec
Nováček
Nováček

Příspěvek od okovarec »

Jo,to je pěkné,a za 15 byto byla ku*va herní mašina, když strýc má možnost sehnat cokoliv za velkoobchodní cenu to je taky dobrý nápad, ale co bych pak dělal ve škole ?? A navíc měl by ten net/notebook mít oddělenou numerickou klávesnici.....
freEDelL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od freEDelL »

za 300,- si koupíš externí numerický blok...argumentovat tímto je blbý...mimochodem na netbooku si CS a waw zahraješ... četl jsem o tom...

djmaikl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmaikl »

přesně tak kup si obojí bude to v tvojí situaci nejvýhodnější :))
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

djmaikl píše:za 20K si koupis ntb na kterym si zahrajes GTA 4
yop, kamarad si zahraje crysis i na ATI Radeon 9600XT. pointa je asi jasna, ne? :wink:

souhlas s freEDelL - pokud neco "herniho" s cenou kolem 20k, tak jedine desktop + nejakej levnej (klidne starsi) book pro mobilni pouziti (skola atd..).

btw - CS bezi snad na jakykoliv integrovany grafice od Intel Extreme Graphics (i855GM) a mozna i na starsich. WoW jsem bez problemu hral na starym HP nc6000 s ATI Mobility Radeon 9600 a nejakym dvoujadrovym Acer-u s IGMA X3100 (je ale pravda, ze max do Outland-u, tam jsem totiz s WoW-kem skoncil, vse od BC-cka vcetne tuhle hru zabilo).
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“