Windows 7 + Call of Duty 2

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
S.C.U.D.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Windows 7 + Call of Duty 2

Příspěvek od S.C.U.D. »

Ahoj všem mám problém s chodem hry na windows 7. Problém se týká online hraní a to s vysokým a nepravidelným pingem. Na windows XP vše v pořádku server mi ukazuje 20 ping a mám 30 - 40 to je ok Hraju na windows 7 server mi hlásí ping 20 a ve hře mám ping 90 nepravidelný a zelená čára na lagometru je hrbolatá a tím pádem hra sekavá. Když na XP to jde normálně je tedy chyba někde ve windows7, ale nevím kde

Na google jsem našel pár návodů asi nejsem sám co má tento problém. Zkoušel jsem změnit DSN prioritu žádný rozdíl není poznat. Ale co mi pomohlo byla změna priority přímo ve správce úloh u COD2mp.exe nastavil jsem vyšší než normální čára pingu vehře krásně hladká a ping 45 jenže opět další problém asi pravidelně každý 2 minuty mám 20 sekundovej lág dolní graf pingu je ok horní se zaplní žlutě a tím je spojení prerušeno. Vážně jsem z toho zoufalej začíná INTEL liga cod 2 a tohle je pro mě docela problém. Budu rád za každou radu co pomůže. Při nejhorším budu muset reinstal na XP a hold windows 7 dát pryč, ale to se mě nechce s win 7 jsem jinak spokojený :(
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Windows 7 + Call of Duty 2

Příspěvek od NEONET »

tak si hod windows xp do dualbootu s windows 7
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Ovladace sitovky?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
S.C.U.D.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.C.U.D. »

NEONET píše:tak si hod windows xp do dualbootu s windows 7
Zkoušel jsem to na nootebooku kde mám XP. Nechci do pc 2 systémy. Snad ten problém jde řešit jinak.. Tohle mi moc tedy nepomůže :(
S.C.U.D.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.C.U.D. »

LiveBomb píše:Ovladace sitovky?
Ovladač NVIDIA nForce Networking Controller verze 4.4.2.0

Ale tím to asi nebude, když nastavím u cod vyšší priortitu ping je OK Jen to už asi nestíhá můj cpu.
GooRo
Nováček
Nováček

Příspěvek od GooRo »

zdravím , taky mám uplně stejný problem jaky ty , a už mě to celkem sere ale vyřešil sem to že sem si dal 125fps ping je v pohodě ale přece jen 250fps máš všechno rychlejší atd takže bych ocenil nějakou radu :(
GooRo
Nováček
Nováček

Příspěvek od GooRo »

zdravím :) tak už sem přišel na to proč to laguje..dej si nastaveni priority Nizka , pomuže to :)
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“